Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 17

• 45 226
  • 732
  •   1
Отговори
# 270
След немалко време, ето ме и мен! Simple Smile  За анкетата, избрах две опции- да се съберат семейството и да обсъдят проблема заедно (което НИКОГА не правят, а само се лъготят и подслушват) и Шевкет да сръчка малко Ферхундела, че да си мотае накипрената дупара по цял ден из къщата, още повече я тласка да върти интригички...  Grinning

# 271
  • У ДОМА
КОМИКСИ -СПЕЦИАЛНО ЗА ВАС!! newsm62 newsm62 newsm62

# 272
  • У ДОМА
 newsm62 smile3521 newsm62 smile3521РОДЕНИ ЕДИН ЗА ДРУГ!!! smile3521

НАДЯВАМ СЕ ИСКРЕНО ДА СТЕ СЕ ПОЗАБАВЛЯВАЛИ С  КОМИКСИТЕ МИ!

Последна редакция: пн, 15 мар 2010, 04:21 от АЛИ РЪЗА

# 273
Първия ми харесва  Peace
Втория-не. Naughty Stop
Може ли колаж на Ферхунде и всичките й мъже?

# 274
Али Ръза страшен си !
Продължавай в същия дух.Аз лично искрено се забавлявам!Отдава ти се!

# 275
Али Ръза ..  newsm51 Браво!
Може ли , ако имаш време да напревиш нещо с Хайрието и Джаврието заедно.  Laughing Сигурна съм , че резултата ще е 100 %! Но само , ако ти се занимава.
Момичета ..  Hug довечера ще чакаме дозата  си.  Party
Хубав ден от мен!

# 276
  • Пловдив
Най - накрая успях да ви догоня - ама че препускане - много ни вълнува май съдбата на хорицата. И аз с нетърпение си чакам довечера листопада, и с тея по една серийка - ще се изям от любопитство.

# 277
Али Ръза, увековечи Ферхундето как чисти с прахосмукачка!  newsm10 smile3501 smile3532

# 278
И аз се разписах в анкетата с два отговора - за общо решаване на проблема от цялото семейство
и за живот според възможностите. Въпреки , че не съм фен  на Ферхунде не съм съгласна , че
трябва тя да работи , за да издържа семейството на съпруга  си , още повече , че никой от тях
не я долюбва. Може да е всякаква , но пък от какъв зор  ще се труди , за да издържа примерно
Хайрието ( тя цял живот не е работила , да не говорим , че докато Фикрет беше в къщата дори
с домакинството и децата си не се занимаваше много - много).

# 279
Относно труда на майката-домакиня. В Швейцария преди години бяха направили изчисление  ако трудът на съпругата-майка, която върши цялата домакинска работа в къщи и се занимава с децата трябва да се заплаща, колко трябва да е заплатата. Направиха една комбинация от надници на детегледачка, възпитателка, болногледачка, готвачка, чистачка, перачка, мениджър на малка фирма (за организирането на семейния бюджет) и излезе една цифра от 4500 шв. франка (3000 евро) месечна заплата (за сведение това е колкото заплатата на една секретарка).

# 280
  За анкетата гласувах с - Ще си намеря по-доходна работа или бизнес (в случая - още една работа, защото прочетох, че е добре заплатена работата му) и Ще живея според възможностите си. Иначе мисля, че Ферхунде трябва да започне работа, но не мисля, че дори и да работи тя ще си дава парите в смейството на мъжа си.... Вие какво мислите?

Благодаря на Али Ръза за комиксите - много се забавлявам!!!!   bouquet и чакам още такива независимо с кой от героите ще са.

# 281
soya-fen,  забрави нещо освен всички тези длъжности на майката в къщи! Ами ако един мъж има любовница- колко дава за нея,а? Така, че сложи и тази сума към 3000-те евро, тогава ще е по-реално! Laughing

# 282
И аз се разписах в анкетата с два отговора - за общо решаване на проблема от цялото семейство
и за живот според възможностите. Въпреки , че не съм фен  на Ферхунде не съм съгласна , че
трябва тя да работи , за да издържа семейството на съпруга  си , още повече , че никой от тях
не я долюбва. Може да е всякаква , но пък от какъв зор  ще се труди , за да издържа примерно
Хайрието ( тя цял живот не е работила , да не говорим , че докато Фикрет беше в къщата дори
с домакинството и децата си не се занимаваше много - много).

Относно трябва или не Ферхундето да  работи- мисълта ми всъщност е, че щом  мрънка на Шевкет, че иска да се махат в ново жилище, може и тя да се включи в заделянето на пари (пък и все пак, поктай нея също има разходи, да не говорим, колко дълго й слугуваха)... Въобще, дай й да чака наготово! Поне да си затваря малко повече устата, че наистина е нагла... То и Шевкет не го оправдавам де, според мен е доста смотан, но ако имаше до себе си жена, която наистина да го ОБИЧА, а не да търси материални облаги, според  мен щеше да е съвсем друго.

# 283
Аз също се разписах с два отговора. Според мен за да има това семейство
пари и да не трепери всеки месец дали ще има пари за да си платят сметките,
да се впрегнат на работа, а не само да обикалят масата и банята.

# 284
  • У ДОМА
благодаря за отзивите ! когато имам време ще правя комикси за да се забавляваме с любимия ни сериал!!

Общи условия

Активация на акаунт