Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 17

• 45 226
  • 732
  •   1
Отговори
# 285
Gerova в банята по рядко,обикалят масата и тоалетната  Joy

# 286
  • У ДОМА
Естел за теб са!
Разбира се че ще ти направя колажа който искаш!!!

Последна редакция: пн, 15 мар 2010, 16:42 от АЛИ РЪЗА

# 287
  • У ДОМА
MADE BY  ALI RIZA

Последна редакция: пн, 15 мар 2010, 16:29 от АЛИ РЪЗА

# 288

Мерси!!! bouquet

Тази хазяйката на Неджля ми се струва, че ще я подхлъзне в лоша посока. Казва й пиленце (все едно тя е квачката), прегледа номерата на дрехите й и специално се интересуваше има ли семейство. Като й свършат парите на Неджля, може и да се хване на въдицата на тази хитруша (ако въобще съм права).

А Джеврието ми пълни душата - то просто няма такова същество. Как успява във всяка ситуация да извърти нещата - абе талант. Не знам как Фикрет още я търпи. С нетърпение чакам всяка сцена с нея, да я видя какво още ще сплете.

# 289
  • У ДОМА
MADE BY  ALI RIZA

Последна редакция: пн, 15 мар 2010, 16:29 от АЛИ РЪЗА

# 290
Извинявам се,че малко не е в темата-ама новия филм по Нова-"Малки жени" гледа ли някой,защото там е пак Ферхундето,и то с такава прическа Crazy

# 291

Joy Аз не съм толкова мързелива, но доста непохватна, така че изглеждам долу горе така поне по физиономия  Laughing

За хазяйката и аз имам много лошо предчувствие.

# 292
Хазайката ми прилича на някоя закоравяла сводница...
А комиксите на Али Ръза са много забавни! Laughing

# 293
  • У ДОМА
Ами да ! аз още в началото разбрах че има нещо гнило в тая хазяйка ! newsm12 smile3506
много е хитра -видяхте ли как подпитваше Неджля

# 294
ББ: Ами тя си е сводница hahaha Joy

АЛИ РЪЗА и аз имам предложение.. Ферхунде, Хайрие и Джаврие.. И надпис.. Ферхунде на 30, 50 и 70  hahaha Mr. Green

# 295
Ха-ха! Съвсем я взехме за мезе Ферхундрелата... Crazy

# 296
Някой,ще ми прати ли линк от новия филм с участието на Дениз Чакър в момент в които тя играе? И ако може да ми каже каква роля изпълнява?

Последна редакция: пн, 15 мар 2010, 18:52 от cookie_

# 297
  • Луната ни пази
Въпрос с ББ: Ще има ли нещо между Лейля и адвокат Джан или само така ми се струва?

# 298
Аз да ви кажа, след като свърши Мелодията, запомних най-ясно Джемил, баща му и Макбулето, а от този ще запомня най вече Фикрет, на която симпатизирам и Ферхундето, която макар че е лошичка, си я бива

# 299
  • Велико Търново
Еееее... тва Фикрет, бе... Тахсин й подава ръка, а тя...
Умффф  Imp

Общи условия

Активация на акаунт