Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 17

• 46 128
  • 732
  •   1
Отговори
# 195
И аз не бих останала.  Naughty
Ей сега - той си довлякъл любовницата, аз ще седя да им гледам милата "семейна идилия" ли?
Пък и оная наглата - баща й не я искал вкъщи, какво да правела.
Ми, да си мислила, ма!
Къде си тръгнала да си вириш краката, като имаше толкова свестен и добър мъж?!
Какво търсиш при Оуз?
Ама те краставите магарета се надушват.
И той същия като нея, а и явно си е такъв безотговорен по принцип.
Като не е имал нищо към Джейда, и като всичко е "по нейна вина", най- вероятно тя и бебето сама си е направила?!
Защото най- малкото, което е трябвало да направи, щом не иска да бъде с тази жена и не прави планове да бъде с нея, е да я "пази" по време на секс, и то не като й вика: "Паииии сееее".  Laughing
Но не, той ръси бебета наляво и надясно и не му пука.
А сега си намери това, което търсеше, даже му е малко, трябва и бой да яде, и в затвора да влезе.  Close
Всеки трябва да си плаща за гяволиите, както казва баба ми.

Много си права!!!Аз мисля по абсолютно същия начин Hug

# 196

Ферхунде защо заведе Хайрие да види неджля?Нищо не прави без изгода,но в случая какво печели?

Печели това,че си разнообразява ежедневието.Не й казаха какво точно пише в писмото,а така би разбрала.Любопитството й няма граници.Прави "добрини" ,за да ги заболи още повече при следващият нож в гърба.Нали така каза-ще си отмъстя,и тогава ще си тръгна.Та "добрината" е част от отмъщението.Така смятам Peace.

А Джейда,като беше в болницата каза,че нямала къде да отиде,а сега казва на Оуз-ще си отида ако искаш,нали знаеш това.... #2gunfire.

# 197
  #Shocked И в тоя филм Митхат ще е лош и в Дъждовно време пак. Rolling Eyes

[/quote]

Митхат не играе лоша роля и не е лош човек.Той е още една жертва на Ферхунде просто.

# 198
20:00 Листопад
23:00 bTV Новините - Късна емисия

Май в сряда,ще гледаме 3 серии.  Thinking Shocked newsm78 Това е от сайта на BTV

# 199
Дано да е вярно,но се съмнявам Слави да си пропусне шоуто,освен ако не цели да си вдигне рейтинга като застъпи временно гледания "Листопад".
"България търси талант" има доста висок рейтинг покрай сериала.

А що се отнася до Джейда според мен тя си прави тънката сметчица да приласкае Оуз единствено за себе си и по този начин да подсигури баща за детето си.
Не че той нямаше да го признае,но като я няма Неджля до него тя би била „ощастливена” като жена отново.
Нали от тези „ощастливявания” направиха и това бебче.

# 200
  • Перник
Грешка трябва да е. В дир.бг програмата е същата, каквато беше тази седмица, за сериала става въпрос.

Аз пък се чудя, как Джейда така се е оставила без пукната скрита пара. Мисля, че повечето, да не кажа всички, жени със заможни съпрузи, си имат някое и друго скрито спетяване.

# 201
Митхат не играе лоша роля и не е лош човек.Той е още една жертва на Ферхунде просто.
[/quote]В по старите теми има клипче където крещи на Шефкет и души Ферхунде-не бих го нарекла добър.

Може ли в първия пост да сложи авторката значението на имената?

# 202
Джейда беше  сигурна ,че ще измами Яман и даже почти беше успяла,но Ферхунде и Фикрет се намесиха и развалиха цялата работа.
Но наистина тези жени не са свикнали да спестяват,когато имат.
И Лейля не спести нищо,въпреки че Оуз й даваше доста пари.

# 203
момичета помогнете със сериите от четвъртък и петък. Благодаря предварително.

# 204
  • Перник
Аз ги свали от тук http://DMCA-removal-from-Google/index.php?page=torrents&sear … ry=0&active=1
В четв. нямаше

# 205
Здравейте Hug
От известно време ви чета и ми е много  забавно  да следя различни мнения. С някои съм
съгласна , с други не - но винаги ми е интересно Peace
Сериала гледам от самото начало и почти без пропуски . Любимка ми е Фикрет , може би
защото я чувствам по- близка до мен .И аз предпочитам да премислям по няколко пъти преди
да взема решение за нещо важно .А нещата при мен се получават след много труд ,ядове и
почти никога от първия път. Живяхме заедно с родителите на съпруга ми почти 5 г. и си мислех,
че е трябвало да търпя много , за да няма дразги , но Джеврие промени мнението ми на 180 градуса. Боже , ами аз съм била направо щастливка Joy

# 206
Семейството съвсем забрави за Фикрет ми се струва.Изобщо не я споменават

# 207
В по старите теми има клипче където крещи на Шефкет и души Ферхунде-не бих го нарекла добър.

[/quote]

Щте ти го напиша с ББ защото да не се сърди някой.
ББТова,че той души Ферхунде и крещи на Шевкет си има пред история.От това едва ли може да се съди за човека ,че е лош.Шефкет устрои капан на Ферхунде и искаше да докаже на Митхат що за стока е Ферхунде.Лъга Ферхунце ,че още я обича и си направиха среща на любимо за тях място.Шефкет се обади на Митхат да му каже къде ще е Ферхунде и,че ще е с него и Митхат отиде и ги хвана.
И пак казвам Митхат не  е лош човек може да е малко селяк и по емоционален и открит но си е поредната жертва на Ферхунде с напълно нормални човешки реакций. Peace

# 208
В тази тема вече не мога да редактирам, но в следващата ще ги сложа.  Peace

# 209
В тази тема вече не мога да редактирам, но в следващата ще ги сложа.  Peace

Ааа това Естел го иска не аз.Мен чесно казано не ми пука особенно кой как се казва. Laughing Peace

Общи условия

Активация на акаунт