Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 17

• 45 212
  • 732
  •   1
Отговори
# 390
Чакам сега да почнете да ме убеждавате, колко лоша е Ферхундето и как не заслужава нищо, ама все си мисля, че много боли, когато се прави такава очевидна разлика между Лейля и Ферхунде. Първата я гледат, като писано яйце, а втората само "млъкни Ферхунде", "госпожо Ферхунде престанете" и др. подобни. Пък, като гледам и Лейля си има доста трески за дялане, само дето действа по-подмолно и ги манипулира с болестта си, заради, която всички я жалят и я оставят да им се качва на главите.  #2gunfire
 Peace Малко е като "думам ти дъще,сещай се снахо".Тоя двоен аршин ме дразни и мен.

# 391
Biskit, моля да ме извиниш, ако съм окачествила нечие мнение като "Глупост"Бих била призателна да ми го посочиш, за да се коригирам. Peace
По-точно в интерес на истината ти каза "глупости"по принцип,не конкретно на мене,но това не ми хареса.Няма проблем!

Ами конкретно на Никой, а конкретно за Ситуацията, която сме нищили явно-не се сещам къде и кога.Ако съм го приела за велика глупост-защо да не го изкажа гласно/писмено де/Пак казвам, коментирамне чуждото мнение тук, а сериала и героите му.За мен лично, по-голямата част са глупави, не мислещи, консуматори, без грам живец, храни ги само драмата.

# 392
За Ферхундето, колко хора има, толкова мнения ще има, защото тя е сложен образ. Понеже всеки си гледа от неговата камбанария и за него в нея изпъкват неща, които той приема, за добри, тези неща за друг пък са абсолютно неприемливи.  Peace
Сигурна съм, че до края на филма, тя ще си остане най-обсъждания, оплювания и одобрявания човек едновременно.  #Crazy
А за Ферхунде, може да ме изгорите на клада, ама ми е жал понякога. Каквото и да направи те са все недоволни. Все тя им е виновна, сега като я няма Фикрет, да им е изкупителната жертва, Ферхундето отнася всичко. Как пък една мила дума не казаха за нея.

#Cussing out
Чебурашка,не ме разачаровай,моля те!
Абе,на нея и е малко да я убиеш вие ми говорите за добри думи...Заслужила ли ги е????

# 393
Аз ,като развален грамофон,пак ша кажа,че Лейля го обичаше Оузчо.

Айде,аз ви напускам засега.Вий да не са избийте докато ме няма Laughing.Недейте,чакайте ме Laughing.

# 394
  • до една звездичка
Фактът, че е разведена не беше толкова решаващ колкото личните му впечатления от нея, когато Шевкет я доведе за първи път в къщата да я запознае със семейството си.
О, фактът, че е разведена му помогна да се настрои преднамерено срещу нея. А личните впечатления, добити в последствие го убедиха, че не е сгрешил Mr. Green

Ами затова пак е виновен Шевкет, че не си измълча поне в началото че Ферхундето е разведена Mr. Green

Rolling Eyes Защо пък се очаква някой, който ще представя бъдещата си половинка на семейството си да крие, че е разведен/а?

# 395
"Глупости" написах аз, и то наистина не на бискит, а на нещо във връзка със сериала, но понеже не съм от феновете на Али Раза и обкръжение, стана проблем
Както казах, няма да пиша повече, надявам се скоро да отворите нова тема, за да не мизлиза в отговорите на публикации  Peace

# 396
Абе всеки образ си е различен и неповторим и там е прелестта на филма.Не мога да разбера защо спорите кой е по-по-най?Няма смисъл. Peace
Аз много се радвам, че Таксин и Фикрет се разбират. Heart Eyes Вчера от цялата серия само те ми бяха след това пред очите.Браво.Мъж на място,само ако успее и да озапти майка си ,че тя наистина ме дразни много. #2gunfire егати жената и чудото. #Cussing out

# 397
Коя серия, ще дават довечера (по турската номерация)?

# 398

Как Шефкет да сподели на Ферхунде,какво говорите вие?!
Естел,ти би ли споделила нещо толкова тайно на човек като Ферхунде?Как въобще ви хрумва не зная.Тя милион пъти вече доказа,че на нея не може да се вярва,разчита....голяма кучка е.
Ами да се разведе тогава.Защо стои с нея като е такава кучка.ООО забравих какво ще кажат хората?

# 399
Абе всеки образ си е различен и неповторим и там е прелестта на филма.Не мога да разбера защо спорите кой е по-по-най?Няма смисъл. Peace
Аз много се радвам, че Таксин и Фикрет се разбират. Heart Eyes Вчера от цялата серия само те ми бяха след това пред очите.Браво.Мъж на място,само ако успее и да озапти майка си ,че тя наистина ме дразни много. #2gunfire егати жената и чудото. #Cussing out
Е точно щото не я озаптява не е мъж на място.Но и във филма вече прекалиха-дъртъта постоянно провокира Фикрет,а тя и прави евала...То вярно ,че и е свекърва и е в чужда къща ама вече минават границата!

# 400

Как Шефкет да сподели на Ферхунде,какво говорите вие?!
Естел,ти би ли споделила нещо толкова тайно на човек като Ферхунде?Как въобще ви хрумва не зная.Тя милион пъти вече доказа,че на нея не може да се вярва,разчита....голяма кучка е.
Ами да се разведе тогава.Защо стои с нея като е такава кучка.ООО забравих какво ще кажат хората?

Ша се сетиш Mr. Green.Ми не се развежда,щото го е срам да каже че иска.Той беше готов да се самоубива,ако не му позволят да се ожени за нея,а сигурно скоро ще му се иска,да го беше направил Mr. Green.
Ей,уж тръгвам,пък не ставам.Ама тръгвам вече Laughing.

# 401
biskit те много хора са за трепане в този филм, ама аз съм на мнение, че всеки има право да му се даде шанс да бъде добър, а на нея не и дадоха. Просто я търпят заради Шефкет.  Naughty
Мисля, си, че при различно отношение от Али Раза към нея, може би нещата щяха да се развият по друг начин. Това да те гледат все отвисоко и все накриво и все да си виновен за всички проблеми в  къщата, може да отключи у човек най-лошото и да запали фитила на отмъщението. Още повече у човек като Ферхунде, дето няма скрупулите и задръжките на "добрите хора" и си гони интереса до край.  Flutter

Чебурашка,не ме разачаровай,моля те!

biskit нищо лично, просто имаме различни мнения, аз още си те уважавам много и са ми много интересни постовете ти. Ние и с rozi-maxi си се дрънкаме така за Ферхунделката, ама си се уважаваме много взаимно. Различното мнение за мен е друга гледна точка за нещата, а не човек дето е против мен и това, което мисля и казвам.  Peace

# 402
Нееееее и пак неееееееее!На нея и се дадоха безброй шансове!Тя винаги си гледа интереса и нищо ама наистина нищо не прави безкористно!Винаги е премерено,подмолно и преднамерено.Не мисля,че Али Ръзеа и е виновен,че сплетничи,кара се със всеки,бърка по джобове,слухти и т.н.Тя се направи на интересна на Неджля и и каза,че не искала да си разваля отношенията с "татко."После като надуши интрига пак взе да и звъни.Абе изрод за трепане-това е тя.
Разбира се това не ми променя отношението към тебе-спокойно аз съм човек,който разделя нещата.

# 403
biskit нищо лично, просто имаме различни мнения, аз още си те уважавам много и са ми много интересни постовете ти. Ние и с rozi-maxi си се дрънкаме така за Ферхунделката, ама си се уважаваме много взаимно. Различното мнение за мен е друга гледна точка за нещата, а не човек дето е против мен и това, което мисля и казвам.  Peace
  Peace Нали в спора се ражда истината?  Flutter

Ферхунде е сама срещу всички.Нормално е да се бори само за себе си.Понеже е малко по-хитра ио айдее лоша е.Не,не е.Тя ако не се грижи за себе си и не си помогне,кой?

# 404
То ако така всеки се "грижи" за себе си светът ще загине...Ми кой ще работи?
Ако тя не е лоша незнам кой е тогава....

Общи условия

Активация на акаунт