My Toys - В света на играчките - 29!

• 42 437
  • 746
  •   1
Отговори
# 705
Жасмин, би ли ми обяснила ако знаеш откъде се заключват педалите на триколката на Пуки.

Над вилката на предното колело трябва да има ключе, което се завърта. Увеличи снимката и се вгледай.

# 706
  • София
редактирам се, излишни кутии вече няма  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 20:54 от jijibiji

# 707
Благодаря!
Само едно уточнение - и кормилото и педалите ли се заключват от това ключе. Може ние да сме объркали нещо при сглобяването, но с ключето над вилката се заключва само кормилото, а педалите продължават да се движат свободно.

# 708
Благодаря!
Само едно уточнение - и кормилото и педалите ли се заключват от това ключе. Може ние да сме объркали нещо при сглобяването, но с ключето над вилката се заключва само кормилото, а педалите продължават да се движат свободно.

Да, така е. Педалите се заключват с един черен пластмасов пръстен, който е в средата на предното колело (нанизан е на металната ос на педалите) - като се издърпа навън, педалите се отключват, като се мушне навътре, се заключват (или обратното беше, не помня вече).
Ето тук, на стр.11 ще видиш точно: http://www.puky.net/media/pdf/bedienung/2333.pdf
Но вие трябва да имате книжка с инструкции, там също можеш да погледнеш.

# 709
.

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 20:56 от MarinaZh

# 710
Момичета, запалихте ме и мен по тези пукита. Харесала съм това за моя юнак като порасне още малко. Чудя се дали го намалят периодично или си му е постоянна цената  newsm78

# 711
  • София
а това видяхте ли го  Mr. Green

сега ще стане интересно..PUKY или Bobby car  Joy

# 712
  • Пловдив
Лъки ,ад взех Худора.Но Явно пукито е по добро,но ми дойде скъпо .Все пак ще го ползваме 4 месеца и догодина ще е малко.Ако държиш на Пуки ,мисля че Татяна или Жасмин ми пусна линк-има ги и в България и са по евтини

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 23:23 от renydent

# 713
сега ще стане интересно..PUKY или Bobby car  Joy

Аз гласувам за изпитаното. От почти 40 години се произвежда Боби кар. http://en.wikipedia.org/wiki/Bobby-Car

# 714
а това видяхте ли го  Mr. Green

сега ще стане интересно..PUKY или Bobby car  Joy

Не е ново, но е по-скъпо от Боби кар. Има го и в червено и синьо

# 715
Благодаря!

Да, така е. Педалите се заключват с един черен пластмасов пръстен, който е в средата на предното колело (нанизан е на металната ос на педалите) - като се издърпа навън, педалите се отключват, като се мушне навътре, се заключват (или обратното беше, не помня вече).
Ето тук, на стр.11 ще видиш точно: http://www.puky.net/media/pdf/bedienung/2333.pdf
Но вие трябва да имате книжка с инструкции, там също можеш да погледнеш.

Много ти благодаря! Не съм сигурна дали съм запазила инструкциите. Даже си мислех да звъня на вносителите. Но сега намерих всичко  Hug

# 716
Момичета утре ( т.е. днес  Grinning ) ще пускам поръчка, още двама желаещи ако се намерят ще е чудесно  Hug

# 717
сега ще стане интересно..PUKY или Bobby car  Joy

Аз гласувам за изпитаното. От почти 40 години се произвежда Боби кар. http://en.wikipedia.org/wiki/Bobby-Car

И аз, като дете карах Боби Кар, класика си е просто. Пукито със сигурност също ще е добро, но е почти на двойна цена, а тъй като Боби Карът е много добър, не виждам смисъл от това на Пуки.

# 718
И аз, като дете карах Боби Кар, класика си е просто.

Снимка, снимка!!!  motor

(Ужасно си падам по ретро неща; даже бях пощуряла да търся ретро бебешка количка на сина ми и да я реновирам. Добре, че не намерих де, че щяхме да се конкурираме с клошарите, дето си возят кашоните в подобни колички... Laughing  Mr. Green )

# 719
  • София
И аз много обичам ретро играчки. Като бях бременна минахме през един магазин и видях тази количка в розово. Бях решила, че ако имам момиче ще го возя с нея Crazy. Скоро видях едно майка с такава количка, много готино ми стана. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт