Отговори
# 600
# 601

Да не пренебрегваме и наш Мурат!

# 602
едно клипче МУРАТУБА

http://www.nuistres.ro/film/MURAT&TUBA-o-iubire-interzisa.wmv-75304.html

Как ще пренебрегваме Мурат! Той е едно от двете главни действащи лица в нашата тема!!!

# 603

При мен все същите магии, за Туба и Тюлай няма проблем, процентите нарастват, като гласувам, при Мурат - не помръдват, останаха същите. Cry

Още един Мурат ще "изгори"

покрай Туба е опасно - горят! Peace

Да не  пренебрегваме и наш Мурат!

За наш Мурат опасност да изгори няма! Peace

# 604
Да си припомним огненото танго !

http://www.youtube.com/watch?v=LfFnOoJ8lwo&feature=channel_page

# 605
Какво ли ще стане довечера в ЛиН???Лично аз много симпатизирам на Чичек и бих се радвала на връзка със Саваш.
1-момичето е имала тежък живот,всичко е постигала с много сълзи и пот,Ясемин е имала късмета да се роди в семейство с прогресивно мислене,винаги е имала подкрепа и разбиране.
2-Това,което Чичек търпеше и търпи в дома на Шахнур,Ясеминчето не би търпяла и миг досега да е офейкала
3-Чичек притежава такава невинност и скромно излъчване,а Ясемин....леле майко все едно казва"Хайде да правим кекс"

# 606

-Али,имам делово предложение за теб!Прелъсти Бурчин!Нали си чаровник!
-Но,г-жо Нериман.....
-Направи го,че да си отдъхнем.На колко народ разваля "МураТуба"кефа!!!

Али: Боже, боже! Преди Бурчин ме агитира да свалям Туба, сега пък Нерито - да свалям Бурчин!
Направо ме взеха за "сваляч на века".
Защо все на мен!

# 607
Рейтинга на днешните филми. Но за ЛиН ще продължи да расте...

Anket Sonuçlarını Görüntüle: 16 Mart 2010 Salı Günü Dizi Ratingleri
4. Osman (Stv)       1    2.22%
Aşk ve Ceza (Atv)       13    28.89%
Bahar Dalları (TR 1)       0    0%
Cümbür Cemaat Aile (Star)       2    4.44%
Geniş Aile (Kanal D)       12    26.67%
Kapalı Çarşı (Atv)       10    22.22%
Ömre Bedel (Fox)       4    8.89%
Papatyam (Star)       3    6.67%
Tek Türkiye"Tkr" (Stv)       0    0%

# 608
Няколко аватарчета с Мурат:

Топлия му поглед....

отново с любимото шалче.....

с любимата Ясемин.....

с бебока направо сияе / на Мурат му върви да види  децата си и после да разбира, че са негови.../

# 609
Какво ли ще стане довечера в ЛиН???Лично аз много симпатизирам на Чичек и бих се радвала на връзка със Саваш.
1-момичето е имала тежък живот,всичко е постигала с много сълзи и пот,Ясемин е имала късмета да се роди в семейство с прогресивно мислене,винаги е имала подкрепа и разбиране.
2-Това,което Чичек търпеше и търпи в дома на Шахнур,Ясеминчето не би търпяла и миг досега да е офейкала
3-Чичек притежава такава невинност и скромно излъчване,а Ясемин....леле майко все едно казва"Хайде да правим кекс"

С всяка изминала серия все по-груба ми става тази Ясемин....и все си казвам как можаха толкова неподходяща актриса да изберат,очевидно е ,че всички мислят като мен,и в Турция и в БГ...и анкетата това говори

# 610
# 611
Момичета много моля които може да превиде статията от пост 596.

# 612

кекс ....и пак кекс

# 613
Рина къде е тази анкета за да гласуваме и ние.

# 614
Чичек не е постигнала нищо сама до сега и ако не беше Саваш нямаше и да учи.
Сама се е развила Ясемин ,като в един мъжки свят е съумяла да се наложи в работата си.
Знам, че от предубеждение няма да го признаете ,но тя е успяла млада дама. Peace
И да, секси е ,но нали всяка жена се старае да бъде такава.Затова не се обличаме в чували,затова и козметичната индустрия процъфтява. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт