Отговори
# 615
Предубедени има,но не се знае кои са.....аз също симпатизирам на Чичек,сега виждам и цяла Турция е на нейна страна,това достатъчно говори....според мен не харесват Нургюл,а от там и ролята и на Ясемин,това провокира донякъде и симпатията към Чичек,всеки си избира любимец и когато това не е Ясемин,остава Чичек....
А относно ролите им-това е само сценарий-естествено,че сценаристите ще акцентират на главната героиня -Ясемин и ще я представят в най-добрата светлина,но  и с  ролята си  на млада,амбициозна,преуспяла ,борбена и сама справяща се с живота жена, пак не се хареса на народа- заради актрисата,която се превъплащава в ролята.Това говори,че не е достатъчно хубава роля....трябва и хубава актриса...ех много се унесох,я да спра,че ..... #2gunfire

# 616
  • София
Цитат
Знам, че от предубеждение няма да го признаете ,но тя е успяла млада дама.

какво предубеждение  newsm78
То е факт, че Ясемин е успяла в кариерата и е факт, че Саваш е влюбен в нея, а не в Чичек, а това, че Нургюл не си подхожда като излъчване с Мурат е нещо друго. Героите са си герои, актьорите са си актьори.

# 617
Незнам откъде черпите сведения, но актрисата е втора или трета в анкетите,а това не означава ,че не е харесвана. Филма е втори след Незабравима ,а в ежедневните
класации е обикновено първи.

# 618
Никой не е казал,че сериала не е добър и че не е сред първите места,а че Нургюл не е дотам харесвана....Според мен основната причина за успеха на сериала е Мурат.....екипа и Нургюл са второстепенни....това е мое мнение....всички след Аси тръпнат в очакване да видят какво ще се случи

# 619
  • София
Незнам откъде черпите сведения, но актрисата е втора или трета в анкетите,а това не означава ,че не е харесвана. Филма е втори след Незабравима ,а в ежедневните
класации е обикновено първи.

ааа това поне аз не съм го твърдяла  Naughty Тя като актриса си е доста добра, гледала съм отчасти други нейни изяви. Просто за тази роля е леко грубовата и с Мурат има различно излъчване, НО това не я прави лоша актриса  Naughty Филмът си е добър и е факт, че се дължи и на М.Й. иначе нямаше да му предложат ролята.

# 620
Едно е да кажеш, че не е харесвана, друго е да кажеш ,че не е до там харесвана,
но когато си на едно от първите места от стотици артистки, незнам как се обяснява
нехаресването.

# 621
Превод на пост 596  благодарение на irra1  smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

Шенгюл Балъксъртъ

Арабският свят говори за тях

Ничий техен път не пресече пътя на Холивуд до днес, или ако го е пресякъл, то не са имали роля, по-дълга от няколко минути. Защото там е съвсем друг свят. Не е възможно да се включим към тази система от географията, в която се намираме сега. Но съществува и друга география - Арабските страни. Сериалите ни чупят рекорди за гледаемост. Всеки герой и сериал има сериозна маса фенове. Туба Бююкюстюн, Сонгюл Йоден, Бюлент Инал, Къванч Татлъту, Мурат Йълдъръм и още много други наши актьори са ги завладели. Каналът МВС, който се излъчва в 22 арабски страни, идва често в Истанбул и прави репортажи с турски актьори. Онази вечер разговарях с Мурат Йълдъръм, и той ми разказа за този интерес. Дори имало такива, които идвали в Истанбул специално за да се запознаят с любимия си актьор. После си тръгна, отиде в Таксим, за да се срещне с арабските журналисти. Много исках да присъствам на този репортаж, но имах други планове. Целта ми беше да следя положението като журналист. Защото това образувание ще активира и нашия сектор, както и всички други сектори. Между другото държавният министър Зафер Чалаян се срещна с няколко имена от филмовата и телевизионната индустрия. На тази среща той подчерта, че Турция трябва много внимателно да оцени този интерес към филмите и сериалите и че това е много сериозен източник на средства за турската икономика. Във връзка с това щеше да обоснове група за работа в тази насока. Надявам се, че е постигнат някакъв прогрес. Ако помните, миналото лято имаше притеснения заради кризата. Един след друг затваряха магазини и работни места. Тогава бях попитала директора на магазина на една доста известна марка "Затрудни ли кризата работата ви?" и бях получила много неочакван отговор. "Не бях виждал такъв сезон. Щастливи сме, благодарение на арабските туристи." каза той и ме учуди. Интересът ще се повишава все повече. Да не забравяме и "Любов и наказание", който се излъчва по ATV. Мурат отново е запленил сърцата на младите момичета. Но да не свързваме това само с красотата му. Той играе много добре. Възгордявам се, докато гледам зрителските коментари за "Любов и наказание", който е на първо място по рейтинг в деня на излъчването си (*засега не е вярно, но тъй като журналистката пише във вестник, който е част от групата на телевизия ATV, тоест имат един собственик, трябва да напише така) и как арабите го короноват.

# 622
Аз съ6то съм за 4и4ек,мн ми е мъ4но за нея.мн страда милата,за6то да няма и за нея светлинка в тунела и сава6 да се влюби в нея.а пък и без тва оная ясемин,така да ме дразни/досега никоя актриса не ми е била толкова анти/как говори през зъби и едно превзето.тъй говори,4е все едно е захапала на мурат4о не6тото и я е страх да не го пусне 4е 6те избяга.Simple Smile) Може й да е ок актриса,но на мен ли4но не ми допада

# 623
превод на пост 559 благодарение на irra1   newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Грозни мъже ли харесва Туба Бююкюстюн?

Вето "грозен" за гаджето на Туба Бююкюстюн
Статия на Шебнем Йозджан от в. "Бугюн".

Получих много интересна информация от неин колега, дипломирал се по едно и също време с нея от университета "Мимар Синан".
Каза, че Туба, която е дипломирана със специалност "Сценичен декор и дизайн на костюми", е била много популярна дори и тогава.
"Беше най-красивото момиче в училище", разказа той.
Туба повличала мъжете след себе си с големите си очи, бялата си кожа, с нежната си фигура. Наричали я Нефертари.
Малко информация за тези, които не знаят коя е Нефертити.
Нефертити е епично красивата съпруга на египетския фараон Рамзес.
Според легендата, Нефертити била толкова прекрасна, че Рамзес построил огромна пирамида за нея, която надписал: "Жената, за която изгрява слънцето (жената, която заслепява слънцето)."
Историците сочат, че Нефертити била по-красива от Елена от Троя и дори от Клеопатра.

ХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ

Твърдението на колегата от "Мимар Синан" е следното:

"Туба беше странна и тогава, както и сега... Докато следваше, се срещаше със странно облечени, скучни, невзрачни мъже. А колко умни, идеалистични, красиви и добри мъже я преследваха. Не приемаше никой от тях. Имаше един приятел, тъпанджия, беше много обикновено момче. Беше като сянка на Туба. Веднъж, лично бях свидетел, се скараха много лошо в кафенето на университета. Крещяха си, без да обръщат внимание на любопитните очи, които ги наблюдаваха отстрани. След този ден Туба падна в очите на много студенти в университета, включително и в моите."
Както виждате, бляскаво момиче като Туба е слушало сърцето си дори още като студентка - а то било откраднато от тъпанджия.
И била влюбена толкова, че да му вдигне скандал пред всички.

ХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ

В ютуб има клипче на име Туба Бююкюстюн и гаджето й, което е от най-кликваните. Това е видео на Туба и Сами Сайдан, снимани в интимни пози. Феновете на Туба са коментирали такива неща под клипчето!
Всички стенат и ридаят за това, че Сами е толкова грозен.
Ще споделя с вас само някои от тях, и то по-скромните.

ХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ

Толкова е грозен, отвратителен, има нос като Пинокио. Туба, моля те, не се похабявай, зарежи го този грозник. Джансел Елчин те очаква.

Masalcı1

Това видео е пълна лъжа, ще се обеся, ако е истина.

Shonny0570

Изобщо не си отиват.

Muratbayram04tahir

Този ли е намерила? Много ли го търси, госпожице Туба? Мъжете в Турция ли свършиха? Ха-ха, да ти имам вкуса.

Kıvançlove

Много е грозееееееен!!!

Elalemful

Всички гаджета на Туба са много скучни.

Ekremtheturk

ХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ

Аз не смея да го кажа.
Какво мислите вие?
Туба и господин Сами отиват ли си?
Или "нашето момиче" харесва грозни мъже?

# 624
  • София
Цитат
Възгордявам се, докато гледам зрителските коментари за "Любов и наказание", който е на първо място по рейтинг в деня на излъчването си (*засега не е вярно, но тъй като журналистката пише във вестник, който е част от групата на телевизия ATV, тоест имат един собственик, трябва да напише така) и как арабите го короноват.

извинявам се за въпроса, НО съм пропуснала"кой е на първо място във вторник"?"

Цитат
Едно е да кажеш, че не е харесвана, друго е да кажеш ,че не е до там харесвана,
но когато си на едно от първите места от стотици артистки, незнам как се обяснява
нехаресването.

за МЕН лично не е дотам харесвана в ролята на Ясемин, ИНАЧЕ си е добра актриса отвсякъде. Има роли, които й "лягат" много добре и ги е изиграла повече от перфектно  Peace

rina-rina ,

за мен не си отиват, НО има и нещо друго или тя търси нещо друго освен красота т.е. прекален идеалист е или не иска някой да я засенчва.

Цитат
Беше като сянка на Туба
е, затова немогат да са с М.Й. прекалено са еднакви в различността си (хмм как прозвуча  newsm78 ) т.е. и двамата са силни индивидуалисти, които не позволяват да са засенчвани. Бурчин и Сами са идеални, за да са им в сянката.

Последна редакция: вт, 16 мар 2010, 17:22 от missence

# 625
все пак имаме и анкета,тя също отразява общественото мнение.....преместете малко погледа на горе......
Мисля,че не коментираме като цяло творческата кариера на Н.,а специално играта и в ЛиН.....е НА МЕН не ми харесва изобщо....
А другите и филми- какво значение имат...

# 626
По мое мнение ЛиН е филм с много добър сценарий и творчески колектив.Нали никой тук не мисли ,че чак толко насериозно сме взели мечтанията си по МураТуба че да изгубим реалната си преценка за нещата.Според мен Нургюл е абсолютно неподходяща за ролята ,която играе.Пак според мен тя е единствената грешка на Сабънджъ в този проект.Това е!Тя може да е перфектна актриса,но не за този филм и за тази роля!Не го мисля заради партньора и Мурат!По тази логика трябва да отхвърлим и партньора на Туба в "Пленителката"Не е кой знае какъв хубавец,но е перфектен за ролята си!!!

# 627
  • София
По мое мнение ЛиН е филм с много добър сценарий и творчески колектив.Нали никой тук не мисли ,че чак толко насериозно сме взели мечтанията си по МураТуба че да изгубим реалната си преценка за нещата.Според мен Нургюл е абсолютно неподходяща за ролята ,която играе.Пак според мен тя е единствената грешка на Сабънджъ в този проект.Това е!Тя може да е перфектна актриса,но не за този филм и за тази роля!Не го мисля заради партньора и Мурат!По тази логика трябва да отхвърлим и партньора на Туба в "Пленителката"Не е кой знае какъв хубавец,но е перфектен за ролята си!!!

Peace

Дажансел доста добре си партнира с Туба (по мое мнение), въпреки, че в еп.1 не ме впечатли много, но сега определено ми харесва начинът му на игра. Някакси се е слял с героя си.  Peace
МураТуба не изначава, че не трябва да сме обективни, права си  Peace

# 628

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 629
Нифертити не е жена на Рамзес ,а на Аменхотеп, който се отрича от бог Амон Ра и го заменя с Атон, сменя столицата и накрая и името си на Ехнатон.Това е небеизвестната
Нефертити, защото има още 7 -8 ,но не са толкожа известни.
След тази статия става ясно , че Мурат няма вина за това ,че се е оженил за Бурчин,
а Туба - обича грозни мъже. Как да и се смени вкуса newsm78
Време е за нови сщенарии Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт