Хайде слънчице изгрей, ВИДИНчанче силно да се смей!

• 23 986
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
  • Видин
Рони, я сподели къде на Дунава биете рибките, за да ходя да ги ловя там, че сигурно са доста зашеметени от толкова бой Mr. Green
Диди, ако мислиш че съм бременна, не съм. Ама още нищо не казвам, просто ми трябва късмет.
Мерси за стисканите палци. Дано до седмица да споделя с вас.
Абе кво е това време до оня ден бяхме по потник и къси панталонки, днес със зимното яке, а към 30-ти го дават 35 градуса #Crazy
Айде и по едно кафе от мен

# 556
Мацки що не направите някоя снимка от центъра на града, предполагам че сега е хубаво зелено и дали работят фонтаните?  bouquet

# 557
Хайде да бутна темата на 1ва страница, че май никой не си седи у дома  Wink
  bouquet

# 558
  • ВИДИН, 10 км след края на света
ааами, то къде да ходим? тук знаеш ли какъв студ и бурен вятър вилнее от началото на седмицата  cold

# 559
Мацки що не направите някоя снимка от центъра на града, предполагам че сега е хубаво зелено и дали работят фонтаните?  bouquet

Кви фонтани пускат ги само като има празник или ще идва някой от парламента  Mr. Green Joy

За тази година успях да ги видя само един път пуснати.Ето снимчици:

И две гълъбчета...

кликнете на снимките,за да се увеличът

Последна редакция: чт, 20 май 2010, 00:37 от iana_vd

# 560
Мерси ЯНА  bouquet

# 561
  • Видин
Ето фонтани и Габко - http://www.album.bg/amanita/

# 562
# 563
Аманита пораснал е сладура Габко Heart Eyes
Рони ти що ни отсвирваш така? Я пиши какво прави Паола?
Диди как са нещата при вас с градината на Алекс? Ще правите ли тайно от таткото бебе Wink?

# 564
  • ВИДИН, 10 км след края на света
пак зацикляне  Crazy

# 565
Така с това зациляне хич не евесело, аз предалгам всеки да пусне по една нова снимка на детето да раздвижим темата Wink
Ето приноса от мен и Диди

# 566
  • Видин
Рени, не знаех, че познаваш сестра ми. Гледам, че сте приятели във фейсбук. Тя е Десислава Стефанова  Wink

# 567
Рени, не знаех, че познаваш сестра ми. Гледам, че сте приятели във фейсбук. Тя е Десислава Стефанова  Wink

И аз не знаех, че сте сестри Grinning Деси беше бившо гадже на братовчед ми Милен, не съм я виждала много отдавна, но знам, че живее в София.

Аз отивам да  smile3524, че в 5.30ч. ще ставам, ще ходим в Орешец да гледаме ралито, този път и Марти вземаме с нас и преди да заспи рече, че ще стане още в полунощ, за да се приготви мамината Mr. Green

# 568
  • някъде
Миме, много ти е сладка куклата Hug
ето ни и нас

# 569
Диди твоето а твоето жабче е направо копие на теб Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт