Хайде слънчице изгрей, ВИДИНчанче силно да се смей!

• 23 975
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Привет и от мен

Ето 2 снимки и на моето слънце:

Бубе,дано се оправят нещата при теб. Hug
На мен края на другия месец ми предстоят изследвания на инсулина,да видим дали след лекарствата и ограниченията е влязал в норма.

Янче,честита месечинка и честито зъбче на малкия сладур.

Да ви питам вие ще ходите ли на море тази година?

Лек и приятен ден ви желая,ние излизаме на разходка.

# 586
  • ВИДИН, 10 км след края на света

Кажете ми майстор на детски колички с дистанционно? Купихме още отдавна на малкия един джип и го кара един ден и после се развали- ако го удариш тръгва, след малко пак спира и неиска- явно жичките трябва да се запоят наново? newsm78

ДИДИ, мъжо не може ли да го отвори да го види къде не дава контакт, къде ще търсите майстор, аз лично нямам идея кой може да ви го поправи  newsm78

# 587
Буба, надявам се бързо да се оправят нещата при теб.
Стели, дано се похвалиш с добри резулати. Илия оправи ли се? Спомням си, че имахте престой в болница.
Диди и моят мъж оправя разни развалени джаджички, като детски играчки, бъгито на Дидо (все си нагаря значи  Crossing Arms) и прахусмукачката (и нея често я отваря  Mr. Green). Инак търси някой "жичкаджия"  Laughing.
Фиона, предлагам селски туризъм със закуска, обяд и вечеря под сянката на лоза, осигурена качествена домашна ракия и салата срещу транспорт на хубава детска торта, по възможност с Мечо Пух.  Laughing

Последна редакция: ср, 26 май 2010, 15:49 от Ена

# 588
ЕЕ браво поотчели сте се   bouquet
Стели много порастнал Илия Hug
БубаД а има ли някакав начин специално хранене или нещо което да повлияе, за да се нормализира?
Диди както и другите момичета са ти казали трябва ти ел техник Mr. Green
Ели как е малък шошко Рая?

# 589
  • Видин
Ами този хормон/ пролактин / по принцип е стресов хормон и се влияе от него, в моя случай той се поддържа в ниски граници само с лекарства. Сега в неделя съм на ЯМР за да може след това касата да ми отпусне лекарствата безплатно.

# 590
 Hug стискам палци да минеш без проблем и да ти ги дават безплатно Praynig Peace

# 591
  • Видин
Мерси, ако трябва да си ги купувам струват 70лв. за 8 хапчета, които сега ми стигат за 1 месец.

# 592
Фиона, предлагам селски туризъм със закуска, обяд и вечеря под сянката на лоза, осигурена качествена домашна ракия и салата срещу транспорт на хубава детска торта, по възможност с Мечо Пух.  Laughing
ЕЕЕЕ, МЕРСИ! Уредих се най-сетне!

# 593
24 часово отсъствие
срамота

Миме
ти па да наддам в следващите месеци,аз се надявам да позаслабна  Mr. Green

тия дни нямам време за компа въобще правим ремонт на къщата ми на село,сменихме покрива,сега и правим изолация,плочки,боядисване и т.н.   нямам никакво време  Tired

Хайде лека нощ  Hug

# 594
Момичета как сте?
Наз ни хвана гадният вирус и малкият е т 39,5 направо ще се побъркам.Ту спада,ту се качва.Сега по цял ден вкъщи и вечер малко навън щото като излезе на слънце и почва да реве ама пък и вкъщи не му изнася  ooooh! Дано да мине бързо,че..  Praynig Hug

# 595
Яна, стискам палци бързо да се оправите, кошмар е тази Т.  ooooh! Какво даваш на детенце?
Малък шоши Рая днес се озъби.  Mr. Green Да чукна на дърво супер безболезнено беше, дано да е така с всички зъбчета.  Grinning

# 596
Ели честито озъбване на Рая нека всички зъбета растът бели, здрави и подредени като бисерчета Hug
Рони кой ви прави покрива?

# 597
  • ВИДИН, 10 км след края на света
бряяя, ЕЛИ, много рано се озъбихте бре, ще ви изяде тоз дребосък  Mr. Green

ЯНА, дано ви мине бързо, че тая температура е много висока  Peace

# 598
Ох неще да минава тая скапана температура сега седи все 38 градуса.Вече не знам при кой лекар да ходя.При който и да ида "Ще му мине има вирус" Да ама не 2 дена с Т  Cry Cry
Редувам панадол с нурофен и слагам свещички ЕФЕРАЛГАН 80 мг .Колкото и да исках прибягнах и до бабешките методи с вода и оцет.Спада на 37 за няколко часа и пак вдига.Цяла зима е навън в -15,а сега лято и той да се разболее  #Crazy

# 599
are you talking to me...

Общи условия

Активация на акаунт