Ех как си минава това време. Кога беше една шепа мръвка, кога стана един малък разбойник
Мара Каси радвам се, че Ивко се забавлява с топките
. Сашето също доста си ги търкаля и гони. Я кажи с какво го храните това дете, че има такива прозрения след вечеря
Много е пораснал и се е променил от Коледната ни среща. Сега си прилича на едно истинско момченце вече и е много сладък. Като си представих тризнаците наредени с главата надолу щях да се пукна от смях
Да е жива и здрава майка им и да има сили да им издържа на пакостите, че как се справя с три дечица не ми е ясно. Жабче доколкото четох Пентаксима ще бъде безплатен за бебенцата родени след 01.04.2010, т.е реално ще почне безплатаната имунизация след 01.06.2010. Защо е така идея си нямам. По пътя на логикана би трябвало, ако реимунизацията е след тази дата, също да е безплатна, но знае ли човек...На 22-ри ще ходим на консултация и ще попитам нашата педи да видим тя какво ще каже.
Деси, Саши е страхотен. Много ми стана миличко като ги гледах малките фърфалачета.
very nice благодаря за чудесната темичка
. Дано Габи много да си хареса подаръкаЗа Александър сме харесали ето това колело

Пък точно сега през март правя билков пилинг, да се отърва от черевните белези по бузите, които ме стоят от раждането. Май сега ще трябва да излизам с маска 
тъй , че събирам мнения и впечатления

Това от днес де, да не се радвам много.
КЪШ!