tolinka - мама на ангелче
ksd_g - мама на ангелчето Сиянна
Парола - на лични
Ако някой не се открива в списъка или иска да бъде добавена или поправена някаква информация, да ми пише на лични!

и после изпопадахме от смях, защото три дребосъка едновременно като направят нещо подобно...първо ми беше странно защо майка им ги е научила на подобна глупост, но после тя разказа, че те сами са се научили, а командата е дошла мноооого по-късно, когато веднъж е решила да покаже на бабите какво могат....

)

Много крещи тази дивачка.
Много странно.
поздравления 

,не признава кака си в момента.Хубав ден на всички

нещо не ми се получи линка със снимките в фейсбука,нали ме няма хич с тая техника
Много сладка темичка, благодаря. 

и отпадналост. Ние се оправихме с осцилококцинум. Сашко се обзаведе и с едни гадни сополи, които му засядат високо, направо на гърлото, не мога да ги смукна с помпичката и само го давят и покашля, даже понякога му пречат да цока...
...Т няма.. от oscilo-то мина на pulsatila 200 (той нещо само тая картина прави) и мисля, че има вече подобрение- последните два-три дни хапва и по 100-на грама каша "Слънчо"...

. 
(дано не си изтрила клипчетата докато дойде бабичката ни, че тя само първото куплетче на раненото зайче знае. Да вземе да си научи цялата песничка, амаха
)
При нас майка ми иска да се опита да гледа бебочка, за да не ходи на ясла. И понеже след мен най-много тачи баба си (а твърде често директно нея си я предпочита пред всички останали и баба е ахъм, не се говори с нея
), ще се опитаме. Ако не стане - дано да намерим добра частна ясла.