Децата и телевизорите

• 10 161
  • 186
  •   1
Отговори
# 150
Не пускам. Нямаме телевизор Laughing Много, много рядко ми се случва да му пускам филмче, което съм подбрала. Обикновено каквото и да гледа, го гледаме заедно и го обсъждаме.

# 151
Пускам, да.Гледа CN или Jetix.
Не виждам нищо притеснително в това.

# 152
Пускам. И без да имам какво да правя, пак му пуска. Някои сериали си ги следи. Сутрин преди градина засължително се гледаше Мики Маус Клуб Хаус, защото иначе настъпваше революция. Детското е интерактивно и дори е полезно. После Мечо Пух пуснаха. Майстор Мани също му е любим. Сега пита за тях защо ги няма, но нещо с пътни знаци пък дават и гледа него - пак от този тип.

# 153
  • София
Пускам, обаче понякога няма смисъл.
Като си науми нещо идва при мене и досажда до откат, докато не и обърна внимание.

# 154
Да, пускам. Но все още не се задържа много пред телевизора. Все е край мен. Mr. Green

# 155
Пускам, пускам и още как  Laughing Даже телевизор в стаята им сложихме, за да гледат филми на спокойствие (и те и ние  Joy). Много се увличат по филмчета (не телевизия), гледат ги от начало до край, слушат и приказки пак на касетофона, а аз си върша работата на спокойствие.

# 156
  • София
По-скоро той ме пуска от време на време
да гледам нещо, отколкото аз на него.
На такава фаза сме, че за да не гледа ТВ,
трябва аз да се занимавам с него,
да строим, да рисуваме, да пишем ....
Какво да го правя - нация техническа +
огромна доза инат Simple Smile

# 157
ТВ и ДВД-плейър си стоят на мястото, а какво и колко време ще гледа си е негова работа. Има случаи, в които с дни не гледа ТВ и играе. Друг път предпочита филмчета. Не контролирам кои детски да гледа, ако нещо излъчено не ми допада обяснявам каква е причината. "Филтър" трябва да има на това, което излиза от главата и устата му, а не обратното. Ценностна система не се гради с ограничения на изтрещяли от забрани майки.

# 158
Пускам предимно детски филмчета.Понякога това се оказва единственият начин да свърша нещо без помощ.

# 159
Аз дори и да му пусна филмче, няма да го гледа. Изобщо не е пристрастен към телевизията. Харесва страшно много книжките за Франклин, например, но ако му пусна филмче за Франклин, не гледа. По-скоро гледа една минута максимум и се захваща с нещо друго. Може да гледа по-дълго, ако е музикална програма. Задължително обаче трябва да присъства акорден на екрана. Иначе не се признава. Затова понякога си пускаме някой канал с народна музика.
Единственото, което може да му привлече вниманието са клипчета от нета с влакове и мотори. Способен е няколко пъти да гледа клипче, на което не се вижда нищо друго освен един движещ се влак.  Shocked
За сега, мога да съм доволна, че няма никакво влечение към телевизията. Малкият пък се заглежда само ако показват някакви животни по Animal Planet, примерно. Но и неговото е 1-2 минути.

# 160
  • София
Аз не пускам, той сам си пуска Simple Smile За щастие в повечето случай е за фон, докато си играе или беснее из къщата. Проблемът е че си харесва едно филмче и го пуска само него. В момента слушаме и гледаме Ледена епоха 2 (от 2 седмици Crazy)

# 161
Гледа Бумеранг и Бейби ТВ, както и Ну погоди на диск.  Беше се запалил по "Колите" и го е гледал безброй пъти, но вече му поомръзна.
Определено обаче предпочита двамата заедно да се занимаваме - напоследък се е запалил да апликираме. Тоест, ако правим това, в никакъв случай няма да поиска телевизия.
Иначе на компа гледаше Мики Маус, но откакто откри, че могат да се пускат игри, постоянно иска. Поради тази причина вече крия лаптопа, казвам, че е развален и е на ремонт.  Mr. Green

# 162
Пускам предимно детски филмчета.Понякога това се оказва единственият начин да свърша нещо без помощ.

същото

# 163
За да се изкъпя, пускам Мики Маус или Мечо Пух на лаптопа, серия от 20-30 мин.
Имам лош опит с ТВ и по тази причина не го използвам за детегледачка.

# 164
Еее, 20 + 8 (най-вече) човека си кривят душата. Нима съвсем никога не ви се е случвало? Rolling Eyes

Пускам, да и не мисля, че е нещо лошо, стига да не се прекалява. Или детски канали или дискавъри, което дори харесва повече.

Общи условия

Активация на акаунт