Отговори
# 105
  • около ВАРНА
Здравейте на всички,
Честит празник на синчето на Чаено момиче!
Тази триколка на снимките и аз много я харесвам.Още съм в чуденка дали имам нужда от нея, но май ще си я вземем.Живеем точно до детските площадки и ходим без количка.Как върви като цена горе-долу?
За водата, Георги категорично я отказва-пие само разредени сокове в отношение 1:5(вода).Трябва да има цвят, иначе не!Премахнала съм всички шишета с биберони и пие само от чаша.
Момичета, водихте ли децата на ортопед? Ние още не сме, но ми се струва че с десният си крак стъпва навън.Пробвах различни обувки, буйки и все така ходи...
  моята я купих лятото за 75 лв. , но и в сайта на  CANGAROO  съм ги гледала на същата цена.

# 106
  • София
Честит рожден ден на Тони. Да е много здрав, весело и щастливо детство.    ura Tada

# 107
Чаена,жив и здрав да ви е!  Hug

# 108
Велизара, какво те притеснява в походката? С десния крак стъпва навън, или с левия навътре? При всички положения си го заведете на ортопед тогава, и дано не е нищо притеснително! Hug

Благодаря ви за пожеланията!  bouquet

# 109
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ЦВЕТЯ!!

Въпреки, че понавалява Wink пожелавам ведро и пролетно настроение на всички!! Hug

# 110
  • София
Честит празник на всички, които носят име на цветя. Много здраве, празнично настроение и усмивки.

# 111
Честит имен ден на всички празнуващи!   bouquet

# 112
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ НЕЖНИ И КРАСИВИ ЦВЕТЯ.  bouquet

# 113
  • Пловдив
Честит празник на всички с имена на цветя   bouquet

Аги  да ти е жив и здрав Тони и много да Ви радва  Heart Eyes

Нинка, искрено се радвам на куража ти за трето дете с такава малка разлика HugСтискам палци скоро да се похвалиш  Peace

Честита прическа на сладката Ноелка на Мимина  .

Аз мисля да си ползвам сегашната количка до последно.Със затоплянето на времето прекарваме доста време навън и имаме поне двукратно спане .

С пиенето на вода Рая няма никакъв проблем (средно около литър на денонощие се събира ), но пък отказва всякакъв вид чайчета и сокове.Не държа на чая ,но ми се искаше да приема поне сокчета .

Приятна  вечер!

# 114
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ НОСЕЩИ ИМЕНА НА ЦВЕТЯ,ДЪРВЕТА,ХРАСТИ,БИЛКИ И ТРЕВИ!
ДА БЪДЕ БЛАГОСЛОВЕНО ИМЕТО ВИ!МНОГО ЗДРАВЕ,КЪСМЕТ И ДОБРО ДА ИЗПЪЛВАТ ДНИТЕ ВИ!!!ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!!!

# 115
Честит Имен Ден на всички , които носят цветни имена!!! Hug Вярвам, че въпреки мръчкавото време сте поляли празника, получили сте китки и ви е било весело! Да сте здрави!!! bouquet

Днес в 7,30 ме събуди приятелка, защото имала репетиции, а нямало на кого да остави бебето - та рано-рано се сдобихме с още един бебок, до обяд, след което вечерта отново го взехме, за да може майка му пак да репетира  Joy И ние изрепетирахме какво е да си с близнаци, ама да ви кажа не ми хареса  Wink Неделята вместо ден на мързела стана ден на пълната лудница Crazy А от утре пак съм с трима... Whistling
http://www.facebook.com/album.php?aid=43487&id=1587915536&l=b2a3361f8b

# 116
  • Ямбол
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК КРАСИВИ ЦВЕТЯ, ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ
За количките и аз мисля да взимам нова, всъщност единствения недостатък на моята чиполино перфекта е, че не се събира в багажника а идва лято, почивки трябва ми лесно сгъваема.

# 117
Чаена,ти си прекрасна приятека!  #Crazy Laughing Аз едва ли бих се нагърбила с такова чудо... Embarassed

# 118
  • Ямбол
Да си продължа поста от вчера, че Габка не ме остави да пиша.
Ние пробихме ушичките на благовещение и слава богу мина добре, плака малко и само първия ден ги пипаше. Аз направих изненада с обеците на таткото и много ми беше притеснено, понеже предния ден имахме инцидент и до спешното ходихме, но се разминахме с все едно гримирано око, та ме беше страх да не го изтормозя още повече детето а мъжо да не ми се кара. За моя радост много я хареса и не може да и се нарадва.

# 119
Привет, момичета! Съжалявам, че вчера не успях да се включа, за да честитя празника на всички, които празнуваха! На патерици - честито, бъдете здрави, обичани и много щастливи.
Искам да попитам за една песничка, на която зная само припева. Вчера цял ден я търся в нета, но не успявам да я намеря. Аз и заглавието й не знам. Само знам, че се пее в припева: Малкото, голямото, средното, последното. Само знам, че се разказва за патица, която е тръгнала на разходка с патенцата си край реката. Като заедно с това показвам с ръце и Митко много я харесва. Като спра да пея веднага започва да ми вика: Пей! и аз продължавам. Исках да му я намеря цялата, но не успях. Знам, че се пее в яслите тази песничка (от батко и кака я знаем). Ако някоя мама се сеща за коя говоря, ще бъда благодарна, ако ми каже откъде да си я намеря или поне текста да науча.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт