Отговори
# 90
Привет и от мен!!

На този хубав празник преди 2 години си видях двете чертички.... Laughing Laughing.... Много беше вълнуващо, ама и как го уцелих!

Ние не мислим да купуваме количка, ще си караме с летния кош на Кенгаруто... тежичка е, ама нели сме в малък град и сме точно на центъра, та нямам разстояния за преодоляване, ако иска да спи в количката, ако сме само за беснееене си ходим вече без нея, че ние сме без асансьор и пада едно сглобяване и разглобяване в двора, държа я в колата, иначе 5 етажа няма шанс #Crazy

Като прочетох, че махате бибите и нали съм проста амбициозна майка и аз да пробвам. Снощи ми преджоби всички джобове както бях легнала да я успивам, провери и под фанелката ми и в анцуга надникна, пълен тараж. Седна на леглото и ме върти ръчички с една дума "не пропускаш ли нещо, кво си ми легна тука!?" .... не намерих никакъв смисъл да й обяснявам, че бибата я няма, че я папала мецата и да я разтройвам, нали идеята е детето да е спокойно .... дадох й я и додето заспа, тя й изпадна от устата..... и така!

Айде усмивки, че трябва да работя Hug

# 91
  • София
Честит прекрасен празник! Идва пролетта, няма измама, навън е прекрасно, надявам се да са извели децата на двора от яслата и градината...

Снощи водих Албенка на консултация - станала е 9700 и 77 см.

San4es, бебка заспива с шишето с вода. Не мисля да я отказвам, без това заспива адски трудно. Дори не съм опитвала, защото такова дране пада, че се чува от улицата чак.

# 92
Жени, в упърването на количката пише до 15 кг, но както мимина ти е писала всички колички са до тези килограми. Това е някакъв стандарт. И аз съм съгласна с мимина, че едва ли ще качвате толкова много оттук нататък и според мен ако пише, че е до 15 кг. количката трябва да е направена така, че да издържа доста повече.
Момичета, има ли друго дете като Макси, което не пие вода и никакви течности, различни от АМ, което му давам сутрин и вечер. Какво ли не сме пробвали и удряме все на камък. Ако някой може да сподели хитрина по този въпрос ще му бъда много благодарна.

# 93
wondergirl ,и Диман не пиеше вода,чай му давах с 300 зора и то по малко,но Йойоана постигна успех с Адела (и тя отказваше вода) като й предложи шишето на Камера...последвах примера и о,чудо! и Диман пропи вода!  Grinning Е,не стана от първия път,но само за 2-3 дни проблема беше решен. Peace Ноела пропи вода на 1г 4мес ей,тъй от нищото-просто един ден реши,че ще пие  ooooh!  Laughing Ама като върна лентата назад,вода тя пропи от тези шишета със сламка дето са Thinking
А преди да взема шишето на Камера на Диман му впръсквах вода със спринцовка-така успявах да му дам 20мл максимум по 2-3 на ден  ooooh!

# 94
мимина, благодаря ти за споделеното!
Макси не пие нито вода, нито сок /разреден, неразреден/, нито чай.
Пробвала съм какви ли не шишета. Купих каквито може да си помисли човек чаши. Пробвах и със сламка - не става. Последно се сдобихме с една английска чаша на Амадеус. Ето тази Все още никакъв успех. Но с удоволствие ще пробвам и с шише на Камера. Иначе ние успяваме да дадем вода или сок само с лъжица и то нищожно количество. Той си отваря устата с удоволствие, но само я плакне и избутва течността навън с език.

# 95
Пробвай с малкото...2лв струва!  Mr. Green Аз за дъщеря ми какви ли не залъгалки не бях купувала,докато една мама не ми каза да пробвам с най-обикновена биба на Камера за 1лв и се оказа,че това е Бибата! С Диман почти директно (имах три подарени,които той не одобри) купих направо няколко от тези на Камера и нямах проблем с издирването на точната биба! Wink Това бях разказвала на Йойоана и тя решила по същата логика (щото и тя като теб смени всевъзможни шишета) да пробва с най-обикновено шише на Камера и хоп! бинго!  Laughing
Та тъй... Peace
Преди малко се завърнахме от фризьор-на Ноела й беше за сефте-то голяма радост беше! hahaha

# 96
Привет и от мен! Да е честит празника на всички майки и именици! Нека здраве и удовлетворение съпътстват ежедневието на всички МАЙКИ!
За количките гледам пишете и аз да си кажа моето мнение. Wink
Ние купихме колело на Митко и много успешно се разхождаме с него. Дори го предпочитам. От месец насам не спим предиобед. Но ако изляза с количката задължително докато се приберем той заспива в нея. А като сме с колелото - няма такъв момент. Затова разнообразявам - до близкия магазин ходим пеша, по-далеч с колелото, а като излизаме по работа - взимам количката. Не смятам да купувам лятна количка, ще си използвам до край нашата. А колелото е супер маневрено, много съм доволна от него.
http://cangaroo-bg.com/in/index.php?act=inside_product&product_id=133 - нашето е синьо. Много добре завива и се качва по тротоарите.

# 97
  • около ВАРНА
Добро утро. Отдавна не съм писала но малкият беше болен от пневмония , вече е по- добре .
    Що се отнася до количките  и аз вече съм с лятна , останала от каката ни ( количката ни е чиполино ERIKA  ). Не я я използвам ,когато трябва да пазарувам , тъй като има кош за багаж  , а когато сме на разходка  използвам триколката ( имаме същата като тази на Карачевийска ).  Нашето е същото от снимката , наистина е много добро - лесно е за управление , а и малкият многооо се радва .

# 98
Момичета, черпя !
Днес моят голям син прави 4 годинки!

Дидо отказа да пие от авентските шишета, сега е фен на Нук и си има едно с две дръжки и удължен накрайник, и всичко така иска да цока. Пие много големи количества сок от ябълка, гледм да е 100% и без захар и консерванти.

# 99
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Аги да ти е жив и здрав Тони! Много да те слуша и да изживее едно прекрасно детство!   bouquet

# 100
  • София
Чаена, честито ти порастнало момче!   bouquet
Пожелавам му весело дество и игри. И много подаръци! Весел празник!
 Hug

# 101
Честит Рожден Ден на порстналото момче Тони!  bdbaloni   baloni bdbaloni baloni

Да е жив и здрав и много щастлив!
Весело и безгрижно детство и много поводи за майчина радост!  hbday  baloni hbday
Весел празник на цялото семейство и много подаръци за децата!  happy bd

# 102
  • На брега на реката
Честит рожден ден на големия батко! БЕзгрижно детство и много пакости му желая  Mr. Green
Ние чакаме да се наспи Мимка и я пращаме на село с баба и дядо. Да се набяга на воля, че и без това в града е шумно и мръсно. И съм в голяма чуденка, как ли ще се справи свекито с липсата на биба и нощното приспиване...ама мисля изобщо да не я нагласям, че сложа я ли я, ще я тикне в устата й. Иначе ми е лесна малката, заспива вече бързичко и с по-малко приказки  Joy
Желая ви приятни почивни дни и много положителни емоции   bouquet

# 103
Чаено момиче честит празник!! 

Да е весел и добър и много много здраве желая на порасналия батко!

Да кажем и ние за водата, като й дойде музата и се налива с вода или чай до упикаване. Проваля ми всички стратегии за гърнето. След закуска до 10 часа изпива по 100-120 гр., а като е чай /леко подсладен/ може да пие и по 300гр. За деня изпива сигурно по 400-500гр., освен това си пие и млекце, абсолютна жабка. Обикновено не пишка нощно време, но първото сядане на гърнето и го пълни до половината, даже се чува едно "чурррррррррррр" като са пълни.

Пожелавам весела събота и неделя и поздрави на всички именници!

# 104
Здравейте на всички,
Честит празник на синчето на Чаено момиче!
Тази триколка на снимките и аз много я харесвам.Още съм в чуденка дали имам нужда от нея, но май ще си я вземем.Живеем точно до детските площадки и ходим без количка.Как върви като цена горе-долу?
За водата, Георги категорично я отказва-пие само разредени сокове в отношение 1:5(вода).Трябва да има цвят, иначе не!Премахнала съм всички шишета с биберони и пие само от чаша.
Момичета, водихте ли децата на ортопед? Ние още не сме, но ми се струва че с десният си крак стъпва навън.Пробвах различни обувки, буйки и все така ходи...

Общи условия

Активация на акаунт