Отговори
# 75
  • София
Здравейте и от мен Simple Smile И аз гледам, че не пишем много-много. Тъкмо и аз съм на тема нова количка - евентуално. Сега от около година сме с Хаук лятна - става, ама като я сравня с Quinny - предната ни триколка, която взехме на старо, но много тежи - е няма база за сравнение. Хаук уж лека, ама то като малкия е 10-12 кг колко да е лека - все тежи.
Сега се чудя кога и дали да вземем една от тези тип чадър - колко струват не знам - около 30-40 лв май newsm78. Дали има смисъл въобще.... От друга страна  - ходи,ходи, но каот се измори или сме за по-дълго време някъде и си иска да седне или даже да полегне мишлето ми.
Усмивки от мен  - връщам се към работния процес Hug

# 76
  • София
Добро утро и от мен!  Hug

Нямам много време да пиша, на работа съм все пак...

Май писах, че бебка е на ясла от началото на март. Свикна вече, не плаче, само малко мрънка сутрин. Но аз съм строила таткото да оставя баткото и беба и така се избегват тръшканията.  Peace

Радваме се на топлото време, през уикенда сме навън. Ползвам още комбинираната количка Маг Ингланд, имам лятна във Варна, но си я ползвам там, за да не мъкна от София.

Поздрави на всички!

# 77
Жени,вчера ми цъфна щастливия и двата пъти мартенски М  Mr. Green ...до следващия ще ми треперят гащите! Laughing
Питаш за килцата...изобщо не го знам моя кукльо колко е...не повече от 11кг обаче. Rolling Eyes
Латка,и аз съм се замисляла за тези колички дето са като туристически столчета на колела  Laughing

# 78
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Гледам разговорихте се!   Mr. Green

За количките какво да ви кажа аз бутам едно чиполино, което гледа 5вече дете.  Embarassed Хич не ми се дават пари за такова нещо, но се чудя за морето какво да измисля. Мама и кака ще ги водят и двамата хубостници през юни, а ние с мъжо - август. Не ми се мисли когато водихме Йоана за първи път на море на тази възраст що се относих, че невзехме количка, а тя фръцлата непризнаваше баща си на този етап и искаше само аз да я нося. Мисля да вземя една такава тип чадърче, че и малко място заема.  Wink

Никола също некачва на кг. и е около 10.

newsm10  Сещам се, че се в месеца на голямото бебеправене Joy

[/quote]

Joy Joy Joy Да така е и аз чакам на 01.04 да НЕ ми дойде и да си имаме още едно декемврийче!  Laughing

# 79
  • София
Направо ви завиждам за ентусиазма за 3-то дете.  Laughing С тази фурия Албена ми се разказа играта. Понеже мъжът ми настоява за още едно съм му казала да си търси жена, от която да е третото.  Mr. Green

# 80
  • На брега на реката
Аз мисля, че темата с количките е нож с две остриета  Joy Първо, защото така като гледам има и от хубавите колички, втора употреба, доста скъпи. И второ, поне 1/3 ще изтъкнат доводи, че и евтините вършат работа. Аз ще съм от тях  hahaha Ние сме с кенгуру, не ми е мръднала, макар дивата експлоатация, не е кой знае колко тежка и определено не мисля, че бихме си позволили нещо, по-скъпо от сегашната. Пък и когато купувахме, избора от вотра употреба беше нищожен  ooooh! Сега за лятната по се замислям за другия вариант, но само защото са им по-леки моделите. И то драстично. И пак цената им ме тревожи, на фона на проблмените месеци, които караме  Rolling Eyes  
Аз пък съм изумена Мариела как е качила 1,200гр за 3 месеца. Видя ми се множко, като се има предвид, че 7-8 месец качваше по 100-200гр  Joy а иначе е торпила и не се спира. Но пък и ние сме фини - около 10кг и 400гр беше в началото на март.
Как искам и ние вече да се засилим към моренцето. Уж сме си обещали тази година да сме със свекарите. Те ще гледат малката, а ние ще си почиваме. И понеже ще ми е трудо да се отделя от нея за 5-6 дни, за това да ми е под ръка да си я мачкам  Joy Пък страшно се радва на водата и басейна на вилата. Просто си представям как ще яде пясък и ще плиска във водата  Mr. Green

# 81
  • София
Здравейте  Simple Smile Не съм писала отдавна, но се опитвам да чета от време на време  Simple Smile

Гледам за количките говорите. Аз смятам да му взема едно колело и с него да караме, но май не става за дълги разстояния. Тогава ще ползваме количката.

На консултация сме през април, така че не знам колко точно тежи Марти, но мисля, че не е повече от 10,5 кг. Ще се отчетем след консултацията.

За бибата - използваме я само при спане. Сутрин сам я оставя "да спи". През деня обаче я търси и аз казвам, че "спи". Не мисля, че е готов да се откаже от нея. Така са му се подули кътниците и много го мъчат. Засега няма да бързам с махането бибата.

С гърнето обаче имаме затруднения. Може би повече от месец не иска да го използва. Или отказва да седне, или ако се съгласи, нищо не върши. Седи на гърнето и нищо. Слагам нов памперс и се нааква. Не го насилвам, но все пак искам лека-полека да се учи. Засега категорично отказва. Дайте съвет какво да правя. Да се откажа ли да му предлагам да сяда на гърнето???

Лека вечер и до скоро  Simple Smile

# 82
Привет-мривет!
Макси беше 11,800 кг. на последната консултация в началото на месеца.
И аз бях на вълна лятна количка тези дни. Купих Si на Пег Перего и засега съм много доволна. Но все пак я ползвам от 2-3 дни. За мен беше много важно да има легнало положение, защото Макси все още доста си поспива в количката. Преди това бях взела Take Off на ABC Design. Обаче я продадохме. Много е красива, но положението гръбчето не пада достатъчно и не ме устройваше. Пег Перегото е много лека и маневрена, лесно се сгъва и изглежда удобна за ползване. Аз бях с Mutsy досега. Прекрасна е и ще я ползвам отново живот и здраве като повторим, но вече ми идва тежичко да я сгъвам и разгъвам и разглобявам, заема почти целия му багажник, а карам голяма кола.
Ние скоро няма да отказваме бибата. Много го мъчат зъбките Мишлето и я търси. Като излязат всички зъбки тогава ще се пробваме.
На гърнето ние сме с променлив успех. Той не отказва да седи на него, но понякога си играе само и нищо не върши. Обаче в нашия случай се налага да го ползваме, защото Макси от новороден ака веднъж на два дни, в повечето случаи доста твърдо и в гърнето му е по-удобно отколкото в памперса.
Хубава вечер и спокойна нощ!

# 83
  • София
Здравейте.
И на мен от работа не ми отава време да пиша  Grinning За количката - ползвам Бертони от раждането на Калоян. Свикнах с нея и е доста удобна, макар че имаме асансьор и ми е лесно излизането Wink. Бибата и ние още си я ползваме предимно когато заспива. Прави ми впечатление обаче, че по-често я гризе и върти в устата си, отколкото да я смуче.  Grinning Не бързам да го отказвам от нея. Гърнето за съжаление не го ползва. Слагам го когато е вкъщи, но много често започва да плаче и си мисля, че в яслата го държат по-дълго време и за това не иска да стои Thinking

Това е от мен. Лека вечер  Hug

# 84
Нинка,стискам палци! Hug

# 85
                                            Добро утро!  food010
Днес се очертава един хубав и слънчев пролетен ден- Благовещение е. Хайде на разходка.
За гърнето, ние вече се справяме доста успешно, но все още има пропуски. Wink За това не бързам, когато усмисли нещата ще се справи.
wondergirl, аз също се спрях на този модел колички, но никъде в описанието на спецификациите, и в сайта на Пег- перего, не открих колко е максималното допустимо натоварване. Ако знаеш, много ще се радвам да напишеш. Алекс е вече 15кг., а ми се иска да му я купя.

# 86
Жени,не съм сигурна дали не бъркам,но мисля,че всички колички са до 15кг - толкова са горе-долу децата на около 3г възраст до когато се ползват количките!  Peace Дано си намериш нещо подходящо все пак! Имай предвид,че детето едва ли ще продължи да качва по много и дори може да спадне леко на килограми-лято предстои,повече движение ще има,ще изразходва енергия... Peace Така че ако си вземеш нормална лятна количка не вярвам да не те изкара поне година...за повече не се обзалагам! Laughing Дано не те обидя с "многознайството" си  Embarassed Hug
Хубав ден! Grinning

# 87
мимина, благодаря Hug В никакъв случай не ме обиждаш- съгласна съм с теб. Ние вече се подготвяме за разходката, че да тренираме с ходенето. Александър все още ходи само, ако се държи за ръката ми. Така че прощапулник ще правим по- късно, да сме живи и здрави.

# 88
  • София, в момента в любимото ми село Железница
ЧЕСТИТ ДЕН НА МАЙКАТА, ДНЕС Е БЛАГОВЕЩЕНИЕ!
ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ ВСИЧКИ, ВСЕ ТАКА ДОБРИ И ВСЕОТДАЙНИ МАЙКИ!

# 89
  • На брега на реката
Честито Благовещение!
Чакам отзивите на майчетата, които щяха да дупчат ушичките на госпожиците  Simple Smile Дано е минало безболезнено и леко.
Ние си направихме страхотна разходка в парка ни. Гонихме птички, люля се, катери се, ОКАЛЯ СЕ  Mr. Green, ама важното е, че е щастливо уморена. Заспа за няма и 5 минути. 
Чаена,с етих се за магазина, за който спомена. Бяхме ходили, но не знаех, че така се казва. Нищо не ни хареса, не беше кой знае какво количката, която имаха, а и жената каза, че скоро не са получавали и продавали, за това и не очакват ново зареждане. Та ни отказаха съвсем. За сега ще ни върши работа колелото, а за по-далечни разстояния - количката.

Общи условия

Активация на акаунт