И аз гледам, че не пишем много-много. Тъкмо и аз съм на тема нова количка - евентуално. Сега от около година сме с Хаук лятна - става, ама като я сравня с Quinny - предната ни триколка, която взехме на старо, но много тежи - е няма база за сравнение. Хаук уж лека, ама то като малкия е 10-12 кг колко да е лека - все тежи.
. Дали има смисъл въобще.... От друга страна - ходи,ходи, но каот се измори или сме за по-дълго време някъде и си иска да седне или даже да полегне мишлето ми.

Сещам се, че се в месеца на голямото бебеправене 
Да така е и аз чакам на 01.04 да НЕ ми дойде и да си имаме още едно декемврийче!
Първо, защото така като гледам има и от хубавите колички, втора употреба, доста скъпи. И второ, поне 1/3 ще изтъкнат доводи, че и евтините вършат работа. Аз ще съм от тях
Ние сме с кенгуру, не ми е мръднала, макар дивата експлоатация, не е кой знае колко тежка и определено не мисля, че бихме си позволили нещо, по-скъпо от сегашната. Пък и когато купувахме, избора от вотра употреба беше нищожен
Сега за лятната по се замислям за другия вариант, но само защото са им по-леки моделите. И то драстично. И пак цената им ме тревожи, на фона на проблмените месеци, които караме
а иначе е торпила и не се спира. Но пък и ние сме фини - около 10кг и 400гр беше в началото на март.
Пък страшно се радва на водата и басейна на вилата. Просто си представям как ще яде пясък и ще плиска във водата
Не съм писала отдавна, но се опитвам да чета от време на време 
За количката - ползвам Бертони от раждането на Калоян. Свикнах с нея и е доста удобна, макар че имаме асансьор и ми е лесно излизането
. Бибата и ние още си я ползваме предимно когато заспива. Прави ми впечатление обаче, че по-често я гризе и върти в устата си, отколкото да я смуче.
Не бързам да го отказвам от нея. Гърнето за съжаление не го ползва. Слагам го когато е вкъщи, но много често започва да плаче и си мисля, че в яслата го държат по-дълго време и за това не иска да стои

За това не бързам, когато усмисли нещата ще се справи.
Дано си намериш нещо подходящо все пак! Имай предвид,че детето едва ли ще продължи да качва по много и дори може да спадне леко на килограми-лято предстои,повече движение ще има,ще изразходва енергия...
Така че ако си вземеш нормална лятна количка не вярвам да не те изкара поне година...за повече не се обзалагам! 
Дано е минало безболезнено и леко.Препоръчани теми