Отговори
# 150
  • около ВАРНА
Карачевийска , положението при нас е същото, само че Стоян отива до вратата и започва да скимти  и се мъчи да отвори вратата.На него разходката му се отразява многооо добре -  след нея спи непробудно поне 3ч. Вчера му закачих люлката навън ( със страх го сложех в нея ,защото досега не бях го люляла ) и падна голям кеф , толкова много се забавлява че когато взех да го свалям започна един писък , един рев  абе не му се слизаше. Вашите малчовци забавляват ли се на люлката , защото каката ни на тази възраст я беше я  страх много от ние , само като я видеше и писваше  Embarassed , неможех да я успокоя .
  п.с.  много благодаря за кафенцето , никога не го отказвам.

# 151
  • На брега на реката
Добро утро ранобудни майчета   bouquet
Люлките са ни любими, даже обича да е седнала в мен и баща й да ни люлее много силно. Аз пищя, защото едва издържам, а тя само се кефи  hahaha Страхотна гледка сме. Обича и куклата да си люлее и пада голямо сърдене, ако са заети люлките и няма свободна. За излизането сме същите, онзи ден я хванах буквално на ръба на стъпалата, изплъзна ми се и хукна да излиза сама. Побелях за секунди буквално. А тя милата даже не разбра, че се уплаших. Иначе си кротува в количката, харесват й разходките, пък ако стигнем до някоя площадка никаква количка не признава. Че и на малките пързалки сама се качва. Бандитка и половина  Shocked смо търча като луда и май наистина ще се вталим това лято  Joy
Весели празници от нас, починете си ,  насладете се почивните дни и бъдете здрави и засмяни  Mr. Green easter

# 152
Карачевийска,  и Дидо така прави често пъти - седи и зяпа през прозореца на вратата, ближе стъклото и чака някой да дойде. А ако отворим вратата, той се бута да излиза навън. Много обича! На люлки не съм го слагала досега, но големият не обичаше изобщо. Носи обувки, иска да го обуваме.
Гледам то привечер стана, аз готвя боб, правя торта...боядисвах айца...дали да не ги изведем малко се чудя.
Весело посрещане на утрешния празник на всички! Hug

# 153
Христос воскресе!
Много здраве и любов!

# 154
                  Наистина воскресе!
                              Хубав и весел празник на всички!
 easter Хайде сега да видим кой е с най писаното и "силно" яйце  Laughing

# 155
  • Пловдив

# 156
Христос Воскресе!Нека светлината от Неговото воскресение озaри живота Ви!Хубав ден ви желая! Hug

# 157
  • На брега на реката
Честито Воскресение Христово! Бъдете здрави, силни, щастливи и засмени!
Ние избрахме яйчице за Мимка и то взе, че излезе бореца  Joy И миналата година така стана, та и още го пазя...защото честно казано не знам какво да го правя.
Хайде весело изкарване на празника! Целувки на големите малки слънчица   bouquet

# 158
Честит Великден!
  bouquet

Пупинка, има различни схващания за миналогодишното яйце, някои казват да се счупи и да се види "здраво ли е", адруги казват да се зарови в земята /на нивата е било навремето, за плодородие/.

# 159
  • Пловдив

# 160
Честито Възкресение Христово!

# 161
Христос воскресе!
Желая ви здраве, благополучие и светли Великденски празници! Нека има мир, доброта и любов в сърцата ни!!!

# 162
  • София, в момента в любимото ми село Железница

# 163
# 164
ВО ИСТИНА ВОСКРЕСЕ!

Общи условия

Активация на акаунт