Отговори
# 165
Нинка,к'во става...ще има ли декемврийче или...? Laughing

# 166
Воистина воскресе! Здраве и мир! Честит празник на всички!
За миналогодишното яйце. Първото яйце, което се боядисва е задължително червено. С него се прави кръст на челото на всеки член от семейството и се оставя до другата година. Преди да се започне да се боядисват новите яйца се чупи това от миналата година и се гадае по него каква ще е годината на семейството. Ако е пълно и жълтъкът и белтъкът са хубави - ще е добра и т.н. После се заравя някъде в градината около къщата. Това е, което аз знам от моята майка, а тя от нейната...
А Митко вчера ни набори. Избра си яйцето сам и чукна доста здраво. Ако не му го взема навреме от ръката го стиска и го прави на сол. Но много се забавлява с традицията за чукането на яйцата.
За люлки и люлеещ стол умираме. Като каже лю-лю и отърване няма. Приятен ден на всички!  bouquet

# 167
Момичета влизам с една хубава новина /може би и друга от вас е видяла/. Съвсем случайно попаднах на пост на nikolina-pikolina и прочетох, че отново е бременна с 3 бебчета. Да стиснем палци този път всичко да мине като по мед и масло и накрая да си гушне дечицата. fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 168
Момичета влизам с една хубава новина /може би и друга от вас е видяла/. Съвсем случайно попаднах на пост на nikolina-pikolina и прочетох, че отново е бременна с 3 бебчета. Да стиснем палци този път всичко да мине като по мед и масло и накрая да си гушне дечицата. fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Прекрасна новина! Дано, дано, дано! Hug

# 169
  • На брега на реката
Колко се зарадвах! Чудесно, дано всичко мине благополучно и да бъдат много, много щастливи   bouquet

# 170
Прекрасна новина от nikolina-pikolina Hug Нека има лека бременност, и здрави бебчета!

# 171
Моля се всичко да бъде наред този път  Praynig

# 172
Еее, това наистина е чудесна новина. Надявам се от сърце този път всичко да е наред. Пожелавам и да изкара една лека бременност.  bouquet Hug

# 173
Христос Воскресе !

Бъдете живи и здрави вие и вашите близки!  Hug

Насълзиха ми се очите като прочетох за Нина!
Дай Боже всичко да е наред и да си гушка бебчетата на зима!  Praynig

# 174
Настръхнах като прочетох чудесната новина! С цялата си душа ще се моля всичко да е наред с бебчетата и наистина на зима да си гушкат бебчовците. Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 175
Много се зарадвах и аз за Николина...но и яко се притесних... Confused !Дано,дано,дано всичко да е наред! Praynig

# 176
  • София, в момента в любимото ми село Железница
За Ники и благата вест   fingerscrossed

мимина имаше, но направих кръвоизлив и изххвърлих, но продължаваме напред след 3месеца.

# 177
Нинка,съжалявам... Sad съжалявам и ,че попитах... Confused Embarassed

# 178
  • София
Прекрасна новина за Ники. Стискам палци и се моля всичко да е наред.  Praynig fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Нинка, продължавай смело напред и успех!!! fingerscrossed Hug

# 179
Много са радвам за Николина Пиколина.... ще се моля много за нея!!   Дано, Дано....

ninanb  Hug съдбата си знае работата, с 2 дечичка и работа, не си от желязо....  Тялото ти дава сигнал, че иска почивка и трябва да го послушаш, щото е важно да си здрава и силна, за да служиш вярно на всички Wink

Ние ходихме по гости по празниците и прекарахме чудесно. И ние се тръшкаме и даже си удряме главата в земята #Crazy...  и аз гледам да не се впечатлявам, та да няма ефект. Не знам дали е правилно, но мисля, че няма да отпине скоро. То си е и до дете. Моята си е палавка и хич няма задръжки, взимаме чуждите играчки навираме се в чуждите колички, пипаме по чуждите маси. Малко време ни трябва да се приспособим и сме в атака, отидем ли на гости след 10 минути сме в активно"разтребване", имам чувството, че има повече от две ръце.
С животните сме на "ти", тича по едни огромни овчарки, от коио мен ме е страх, ама няма отказване. Дадоха й едно малко зайче онзи ден, тя щеше да го смаже и да го изяде живо #Crazy
Люлките са моя пристан за почивка, щото само тичам след нея и си надигам моите гащи, че вече почват да изпадат и така...
Лошото е, че от известно време започва да плаче за мен.... малко се притеснявам дали не закъснях с яслите. Ако я излъжеш нещо де, забравя стига да не съм в обсега, но ако е уморена и кисела и до тоалетна не ме пуска. А пък какъв глас вади, като бебе не ме е стряскала така, 3 секунди тишина и събиране на въздух и като ги дигне едни високи направо ти свирнат ушите ooooh!  Но това е само от зор за нещо дето не й се дава или за мен, иначе като пада за сега не плаче или не се сеща Laughing

Уф много се разписах, ама я чакам да стане, та да почваме с начале!

Лека и спорна седмица Hug

Общи условия

Активация на акаунт