Отговори
# 675
Привет!  Simple Smile
Цвета_пиле,много неприятно... Confused Ние го минахме лятото тоя вирус,но само с повръщане  Sick Първо аз,после Ноли и накрая Дани...добре,че не се тръшнахме едновременно! Sick
При нас няма нищо интересно,Ноела ходи на градина,Диман е ок и тъй. Sunglasses

# 676
Привет! Ние хванахме първия и последния летен грип. И с двата се мотахме за по седмица. Не можем да спрем разстройството. С този последния и температурата беше висока. Аз по-лесно го минах, но Митко... Слава богу вече е добре и се надявам да не пипваме много от зимните вируси... Че то след летните грипове идват есенните настинки, после зимните вируси и така през цялата година все нещо има за лепване...
Много потискащо ми действа това време... Cry

# 677
Здравейте и от мен! Simple Smile
И ние се разболяхме-температура два дни,разтройство,зачервено гърло, не иска да яде...и.т.н. Много неприятно.Сега сме само с разстройство, което ни държи 3ти ден  Sad
Никъде не ни приеха на ясла, а и аз вече не съжалявам.Най-лошо е детето ти да е болно, сърцето ти е свито. Мисля да си ползвам платената отпуска и после 6 месеца неплатена и тогава живот и здраве на градина.
Питах лекарката за някакъв имуностимулатор за малкия, но тя не ми препоръча нищо.Съветва ме да взема клеева тинктура, която не се намира лесно.Вие какво давате , за да са здрави?

# 678
Здравейте !
Тази сутрин на бял свят се е появила малката принцеса Яна с манекенски мерки 3750 и 52 см. на мама Данитка  newsm51

Честито и бързо възстановяване Hug

# 679
  • София, в момента в любимото ми село Железница
хи-хи и аз за това минавам!
Да е жива и здрава малката Яна! Много да слушка и да порастне достоен човек! На мама бързо възстановяване!

# 680
Аз по-рано се подвоумих дали да изклюкаря хубава вест  Laughing
Да е жива и здрава малката бебинка!   bouquet
Айдеее,времето се разваля,предразполага към повече гушкане,дано завалят бремелински новини в нашата темичка!  Wink

# 681
Ехаааа Честито на мама Даниткаbouquet  bouquet  bouquetДа е жива и здрава Яна!Да расте безгрижна!Да е благословена!  bouquet  bouquet  bouquetБързо възстановяване на Данитка!  bouquet  bouquet  bouquet

# 682
Привет-мривет!
Гледам темичката се раздвижила покрай хубавата новина за Данитка  Grinning
Да й е жива и здрава и голяма късметлийка Яна, а на Дани бързо възстановяване!

Ние сме добре. Моят тумбак расте, но умерено. Все още някои хора не забелязват, че съм бременна, а съм в седмия месец вече  Wink

Макси ще тръгва на ясла от средата на ноември и ми е много трпетно дали ще се адаптира лесно. Но съм решила да гледам позитивно на нещата и да вярвам, че ще му хареса. Ако не - здраве да е, ще се гледаме заедно с бебка.

Много е гот пак да чакаш декември с пърхащо сърчице. Напомня ми за преди две години... И в същото време е различно като е второ детенце. Но пък за първи път ще е момиченце. Абе супер емоция си е особено в това кофти време  Grinning

Hug и целувки за всички прекрасни декемврийски дечица и техните работещи /и неработещи, разбира се/ мами!

# 683
 newsm44 newsm44 smile3501 smile3501  бравооо, бравооооо!!!

Да е жива, здрава, весела и щура малката Яна.

Много хубави новини!!  На Дани бързо възстановяване и топли и спокойни зимни вечери с двете слънца в ръце!

wondergirl  всичко ще е ОК! Важното е както казваш да гледаш позитивно, щом ти си спокойна и в добро настроение дечко няма да приема яслите като заточение! Поздрави на тумбачето! Wink

Лек, спокоен и мързелив дъждовен ден ви пожелавам!

# 684
wondergirl,особено ме разчувства с декемврийските си емоции...напомни ми и за моите двойни такива!  Hug Успех на Макси и на теб с приключението "ясла"!  Peace Гледай позитивно,но бъди и реалистка-никак няма да ти е лесно! Hug

# 685
  • Пловдив
Леле прекрасна новина  newsm51 !Да е жива и здрава принцеса Яна , а на мама  Дани бързо възстановяване  Heart Eyes !

Hug wondergirl  Hug

# 686
Здравейте,
Да е жива и здрава малката Яна!!! Много да радва своите родители и да им дава поводи за безкрайна гордост!! Слънчево детство и безгрижни игри с кака Йоанка!!!

# 687
ПРЕКРАСНИ НОВИНИ!  bouquet
Слънчево детство на Яна и много радост за мама Данитка и тати с двете принцеси!
wondergirl, наистина чудесни вълнения и трепети!
Много усмивки и ведро настроение в днешния дъждовен ден!

# 688
С малко закъснение - честито и от мен  на мама Дани! Да й е жива и здрава малката Яна! Да расте с много късмет и много усмивки.  bouquet

# 689
  • София
Честита принцеса Яна на Данитка. Нека расте много здрава и да радва всички роднини. Мама бързо да се възстановява.    bouquet
Калоян е с разстройство Sad Иначе няма температура и гърлото не е зачервено. Днес се гледаме вкъщи и се надявам бързо да се оправи.
wondergirl, дано Макси бързо и лесно да свикне на яслата, а на теб леко раждане и най-прекрасната принцеса ти пожелавам.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт