Изучаване на Английски език към програмата "АЗ МОГА"

• 97 933
  • 762
  •   1
Отговори
# 360
miriqm знам,пошегувах се.И при нас е така интензивен курсът и на мен ми е трудно,защото никога до сега не съм учила английски,а съм на едно с хора,които вече говорят езика.Ама аз нали съм инат...

# 361
Здравейте,
Аз съм от Казанлък и съм почитател на вашия форум ,участвам в други подфоруми.И аз се наканих да кандидатсвам за курс по английски език по програмата но ми казаха от Бюрото по труда че от Агенцията по заетостта временно са прустановили приемането на документи.
Посъветваха ме да проверявам в сайта на Агенцията за следващи съобщения.
Някай от вас може ли да помогне с повече информация?
Предварително благодаря
Успешен ден на всички!
Ваня

# 362
  • Popovo
  Здравейте! Във вторник ни върнаха съчиненията. Имам 8,25р . Това за мен е много добре, но като гледам какви грешки съм допуснала, направо ме хваща яд. Само за една правописна грешка са ми отнели 0,25. Абе нищо, важното е на първият тест другият месец да се представя добре и да го взема.
   Отивам да си понауча малко, че след час заминавам на курс.
   Приятен ден на всички.

# 363
Здравейте момичета! Почти никой не пише:(
vanyab разбрах от нашия ДУ,че са им свършили бланките и пак са започнали,това се отнася за София.
Най-сетне ни смениха учителката. Имахме вече два пъти. Много съм доволна,добра е и се надявам да научим нещо. В понеделник ще ни е първия тест. Предполагам няма да е труден,ще даде неща от материала който сме изучили. Отзияи след теста  Joy

# 364
Според мен тестовете не трябва толкова да ви притесняват. Важното е да се отпуснете да говорите езика. Намерете си в нета някой самоучител с аудио и действайте. Прави ми впечатление, че използването на езика най-много затруднява да кажем хората в моята група. Като правим упражнения, те си имат някакъв модел и съотв. всички се справяме. В следващия момент трябва да кажеш едно елементарно изречение да кажем защо харесваш нещо или не и т.н. и се получава пълен провал. Като  звънне тел. в офиса никой не иска да му направиш тест или упражнение, а да общуваш свободно, макар и с по-малък запас от думи. Важното е да се разбирате. А относно правописа, като пиша служебни мейли винаги си проверявам всяка дума, дори и да съм 100% сигурна, как се пише.

# 365
по програмата с ваучерите аз записах английски език в www.intellect-edu.com и засега съм доволна

# 366
Kokomi, ти къде учиш?

# 367
Да се похваля че и мен май ще ме огрее. За учителите започва летен безплатен виртуален курс. Слушах подобен по технологии през годината и за мен няма да е ново. Хубавото е че дори и да се изпусне лекция, ще има записи на лекциите и ще могат да се гледат и със задна дата. Вече са сложили тестове за оценка на нивото и разни други помощни материали. Достъпно е само за учители, одобрени от програмата за безплатен Интернет.
Сори за спама, но все пак зададох въпрос назад. Ако някой учител се заблуди да влезе тук, нека да знае, че и за нас има Английски  Peace

# 368
  • на североизток от Рая
       кИриЛизАциЯта е нА всЕки КилОметЪр, благодаря за тази информация!  Hug Аз нарочно не участвах за безплатен интернет. Това значи ли, че няма да мога да се включа в курса по английски? newsm78 Все още нищо не съм чувала за това. Ако знаеш и други подробности, сподели ги, моля те! А и ако някой друг знае, нека да свирка. Laughing Трябва да се учи. Naughty
 Не беше честно учителите да са дистанцирани от тези безплатни курсове, ама..Дано измислят нещо и за нас.

Хубава вечер!

# 369
neli, в момента мисля че се обсъжда нова кампания за всички които не са включени- интересувай се и се възползвай.
За всеки случай влез тук: http://195.34.104.130/internet/teachers/
и попълни анкетата.
До колкото знам ако не си одобрена, няма как да влизаш в стаите на курса, защото няма да можеш да ползваш име и парола. Но все пак може да пуснеш питане на следния имейл: internet@mon.bg. Въпроса беше обсъждан по време на изтичащия вече виртуален курс по ИТ в teacher.bg. Оттам научих за Английския.
Има и други като теб със същия проблем. Може би ще намерят компромисно решение.
Успех!

# 370
Най-накрая ни сформираха група за 3-то ниво.Да не повярваш,започвам курса след 2-месечно чакане.Но,отново ме изненадaха с новина:часовете били по 30 мин  newsm78.Т.е курса е от 18.30 до 20.00 часа и това ми било 3 учебни часа #Crazy
При вас как е?
Замислих се,дали не съм в детската градина или в предучилищен курс  Joy,там часовете са с такава продължителност Joy

Последна редакция: сб, 15 май 2010, 10:55 от rosisd

# 371
Не би трябвало да са по 30 мин. Ние имаме по 4 уч. часа от 18:30 до 21:20 с 10 мин почивка след първите 2 часа. Дано не се опитват да спестят пари за лекторски на учителите

# 372
И аз мисля същото,но ще споделя след 25 май как и какво е

# 373
Цитат
Но,отново ме изненадaха с новина:часовете били по 30 мин  .Т.е курса е от 18.30 до 20.00 часа и това ми било 3 учебни часа
При вас как е?
при нас www.intellect-edu.com сме от 18:30 до 21:30 - това са 4 учебни часа. Мисля, че са по 40 или 45 мин

# 374
При нас часовете са два пъти седмично от 18.00 - 20.30 ч и вземаме по два - два и половина урока на ден.Това малко ли е?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт