Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията от курсовете в училища „Европа“?
Какви са изискванията за участие в програмата за курсове по различни компетенции?
Какви са условията за езиково обучение в програмата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията от курсовете в училища „Европа“?
Учениците са доволни от учебните условия в училища „Европа“, като има всички необходими ресурси за обучение. Групите обикновено се състоят от около 30 души, предимно жени на възраст между 20 и 30 години. Редовните присъствени проверки ще бъдат провеждани, а подробностите за изпитите все още не са уточнени. Учениците се чувстват добре и са мотивирани да учат.
-
Какви са изискванията за участие в програмата за курсове по различни компетенции?
За да участвате в програмата за курсове по различни компетенции, трябва да имате трудов договор или да сте самонаето лице с платени осигуровки. Едно лице може да кандидатства само за една ключова компетенция и едно професионално обучение, но не едновременно. Програмата е валидна до 2013 г., а ваучерите се издават до края на 2012 г.
-
Какви са условията за езиково обучение в програмата?
-
Какви са условията за заемане на учебници за курсове?
-
Какви видове курсове предлага "Европа" в различни градове?
. Сега си търся доставчик. Спрях се на ДЕО към СУ. Там обаче трябва да се доплати за 3те нива 350лв общо. Аз съм "за", защото искам все пак да остана доволна, а не да си пилея времето някъде, където обучението не е качествено.
. Споделете и за други ДУ в София, че съм много объркана вече.