Изучаване на Английски език към програмата "АЗ МОГА"

• 97 906
  • 762
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
Така обещаните отзиви от Кабината:

Първо посетих виртуалната класна стая на ниво А2 - (по програмата "Аз мога" изброих записани около 20 човека от справката за потребителите на кабината) и както и очаквах бяхме 27 маймунки на клона. Нали се сещате, че не ти идва лесно реда... Учителката е супер - хареса ми, но тъй като през деня бях правила същите упражнения и текстове самостоятелно - доста се отегчих. От това, което чух - курсистите са на различни нива - хора, които са доста напред и хора, за които това е сложен материал. По някое време реших да сменя класната стая и "отскочих" при учителката-англичанка - бизнес английския. И там групата е много разнородна, но маймунките бяха  нормален брой Simple Smile

Мисля, че в следващите дни интересът към виртуалните класни стаи ще спадне и ще се включват по-нормален брой хора - все пак всички сме работещи и колкото да ми се иска например на мен  не мога да присъствам на всички уроци....

Малко в повече ми идва интензивността на курса, но ще се стягам.... Мисля че ще бъде полезен курс.

Уроците могат да се минат както с учител. така и без учител( с учител е по-полезно според мен)

Най-малкият ми син е в ужас, че през следващите 7 месеца и двата компютъра ще са окупирани от мен и баща му, вечер, и няма да може да играе  Joy Joy Joy Не можеше да се начуди - защо като и двамата правим едно и също нещо  - не го правим само на единия компютър   #2gunfire  hahaha

# 706
  • София
Първо посетих виртуалната класна стая на ниво А2 - (по програмата "Аз мога" изброих записани около 20 човека от справката за потребителите на кабината) и както и очаквах бяхме 27 маймунки на клона. Нали се сещате, че не ти идва лесно реда...
лелеее, наистина ли 27 Shocked Не искам да си представям какво е..

Учителката е супер - хареса ми, но тъй като през деня бях правила същите упражнения и текстове самостоятелно - доста се отегчих.
любимата ми учителка Simple Smile

Мисля, че в следващите дни интересът към виртуалните класни стаи ще спадне и ще се включват по-нормален брой хора - все пак всички сме работещи и колкото да ми се иска например на мен  не мога да присъствам на всички уроци....
Не знам дали ще спадне интереса. Нали всички които почват сега са длъжни да влизат в часовете на А1 или А2, а те са само вечер от 19 и 20. Между другото аз вчера забелязах, че в часа на Б1 влезе Бюро по труда Пловдив - сигурно на проверка. Стана ми много смешно заради начина по-който проверяват Simple Smile защото това е онлайн училище и всяко влизане и излизане на курсистите се записва някъде. Представих си чиновника, който влиза във виртуалната класна стая и записва в дебелия тефтер, може би с молив, кой акаунт е бил и кой не е бил в час Wink

# 707
  • Варна
Аз снощи все пак отидох на курса да видя докъде са стигнали. Взели са видове условни изречения. Имам една английска граматика на български език в която прочетох за какво става въпрос ,защото в час изобщо не можах да схвана идеята.

Елл,  click много увлекателно разказвате за Кабината. Навила съм се на 50 % да преповтарям ниво В1 там, след като приключа курса по програмата.

Успех на всички в ученето  Peace

# 708
  • Пловдив
Цитат
Навила съм се на 50 % да преповтарям ниво В1 там, след като приключа курса по програмата.

По принцип идеята ти не е лоша, но бих те посъветвала да изчакаш малко "маймунките" да намалеят... Не че имам нещо против колегите- учащи се - напълно ги разбирам, но не е чесно да ни струпват всички в една класна стая...
Мисля че ще намалеят, защото сме длъжни да посетим само 1 час на седмица виртуалната класна стая, а имаме един конспект по който да преминаваме материала - и трябва да преминаваме предварително определени  уроци които след това се разглеждат и в класната стая. От там идва скуката... Но предпочитам да си ги мина предварително - така научавам повече и ако има неясноти - има за какво да попиташ..

Цитат
че в часа на Б1 влезе Бюро по труда Пловдив

И аз го забелязах и на мен ми стана забавно, но тази служителка е много мила личност - поне от контактите ми с нея по подаването на документите и последвалите посещения съм с такива впечатления. Предполагам, че й е било интересно какво е това Кабината и след като са й дали акаунт - се е възползвала да погледне Simple Smile

Елл, забелязах те че излезе от часа по бизнес английски - ти излезе 2-3 мин. след като аз влязох Simple Smile

# 709
  • София
Не се е възползвала да погледне - баш си ви е проверявала. При нас влизат на живо. В Кабината няма как да ходи на всеки по домовете...

# 710
  • София
Колко често ви проверяваха?

# 711
  • София
Аз се извинявам, че нахълтвам така, но да ви питам - вие колко време чакахте за ваучери?
Аз съм си подала заявление пак за език, но за испански, а мъж ми е и той за английски език, но още нямаме ни вест, ни кост от бюрото по труда, а пък си подадохме заявленията март месец - вече 7 месеца са минали оттогава...  newsm78

# 712
  • София

И аз го забелязах и на мен ми стана забавно, но тази служителка е много мила личност - поне от контактите ми с нея по подаването на документите и последвалите посещения съм с такива впечатления. Предполагам, че й е било интересно какво е това Кабината и след като са й дали акаунт - се е възползвала да погледне Simple Smile

Елл, забелязах те че излезе от часа по бизнес английски - ти излезе 2-3 мин. след като аз влязох Simple Smile

ами аз не влизам в часовете по бизнес. Тогава влязох като listener само за да послушам малко. Струва ми се, че часовете по бизнес са за доста по-високо ниво. Поне хората които влизат там са мнооого напред с материала. Аз влизам само в Б1  и разговорните на по-ниските нива. (вчера в Б1 бяхме само 3ма души Simple Smile

# 713
Ами не е вярно какво се пише на първия пост, не всеки може  да кандидатстват.
И сега всички се замърдахте, аз не  Crazy А ряпа да ядете колко ЗУ аз съм си плащал !

# 714
  • Варна
Ще взема да се самоцитирам :

"Това е програма, по която можеш да караш  курсове по различни компетенции стига да си на ТД и редовно плащал здравни осигуровки, срещу издаден ваучер от БТ / бюро по труда /. Единственото условие е да си на трудов договор /но не държавен служител/ или самонаето лице."

Но този пост е писан март месец. Всеки който отговаряше на горните условия, си получи ваучера. Просто после парите свършиха и сега много се чака.

click, аз няма да съм по програмата, така ,че ще мога да си влизам където си искам, както Елл. Whistling

# 715
Е, кой говори за държавен служител, вие ни прецакахте  !
Платих си вече да уча, вие сега си имате валчерите и ни цакате нас !

# 716
  • София
Е, кой говори за държавен служител, вие ни прецакахте  !
Платих си вече да уча, вие сега си имате валчерите и ни цакате нас !
и как по-точно ?!? Че сме научили навреме за програмата, осведомили сме се и сме си поели риска. Защото много хора се отказаха именно заради последващите условия.
Колко често ви проверяваха?
Юли всеки час. Принципно поне веднъж седмично. Във вторник имаше пак. Аз се чудя - само от разходите за хартия, които правят къде ще му излезе края. Все път едни и същи анкети...Бумащина Sick
menyanthe , иди на место и питай. Така една позната онзи ден си взе ваучер за професия. Подала е март. За Сердика става дума  Wink

# 717
И аз при вас.Бях подала февруари но чак сега/края на септември/ получих известие.Сега трябва до края на месеца да избера фирма. Записала съм английски език и сега съм в чуденка към кой ДУ да се насоча.Става въпрос за Пловдив.Има ли някой с отзиви?

# 718
  • София
Аз получих известие (и моя мъж също, а разликата ни е в 400 номера, което означава, че поне 500 човека сигурно са получили такова) в четвъртък, 21.10, че трябва да си взема ваучера в срок от 5 дни!!! Какъв е този един месец, в който можеш да си избираш фирма? Не трябва ли да обявиш фирмата при получаване на ваучера?! Confused

# 719
Аз получих известие (и моя мъж също, а разликата ни е в 400 номера, което означава, че поне 500 човека сигурно са получили такова) в четвъртък, 21.10, че трябва да си взема ваучера в срок от 5 дни!!! Какъв е този един месец, в който можеш да си избираш фирма? Не трябва ли да обявиш фирмата при получаване на ваучера?! Confused
и аз така мисля, че първо ти дават известие, с което ходиш във фирмата, в която ще се запишеш и те ти попълват там нещо (не знам какво) и с него се връщаш за ваучера

ама не са наред нещо в бюрата по труда, моя мъж си взе ваучера и след два дни му звънят, да ходи пак да взема ваучер, той им казал, че си го е взел, а те се чудели що не са си го били отметнали от списъка  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт