Отговори
# 600
  • София
Мацки, май не е тапата. Поне досега нищо повече не ми е текло.

Тини-Мини за изписването имам 3 варианта:
1. ако е топло - само част от това (всичко тънко и е памучно) http://aprilki2010.snimka.bg/maternity/p-rvi-pokupki.447896.16857859
2. ако е по-суденко - отгоре това , но без пелена http://aprilki2010.snimka.bg/maternity/p-rvi-pokupki.447896.16857858
3. ако е върл студ това : http://aprilki2010.snimka.bg/maternity/p-rvi-pokupki.447896.17113638
И бебето в кошницата : http://aprilki2010.snimka.bg/maternity/p-rvi-pokupki.447896.17615911 има и сенник и чувал.
То нали само от входа до колата трябва да го пренесем  Rolling Eyes.

Няма новини от Гери, а ?  Praynig Praynig Praynig

# 601
wave аз съм се насочила към Втора градска, там не пускат никой в родилно отделение, свиждания  също няма. Е ромки сигурно има де, ама да се надяваме, че хората си знаят работата в такива моменти  Grinning
За Вита моите притеснения са други, а не в екипите или обстановката. Първата си неуспешна бременност проследявах там с предплатен пакет. Та съм запозната с условията в болницата, само че ако нещо се обърка, там няма кой да помага....... сори че го казвам, но мен ме заведоха в Майчин дом. Не искам да стряскам или да променям мнението на някой, в никакъв случай. Освен това Богословова си знае работата, знам, че е страшен док и професионалист. Аз също съм много доволна от нея, просто не искам частна болница, а държавна където винаги има дежурни екипи на разположение!  Hug

# 602
Гале5 не съм я плела аз тази пелена, никак  не ме бива с плетене , шиене и тем подобни. Тази пелена е от мен като бебе.
Данче точно нея смятам да вземат. Иначе ще си бъда с пелената от комплекта и моя е на Бебето 12 части като на валето и пелената не ми се струва тънка. Но за всеки случай ще вземат и тази. И аз като теб ще пътувам 30-40 минути от Плевен до Левски та няма да сме с коша за кола, а с коша за новородено. Не че нещо но не сиакм детето да го превивам толкова време в коша за кола - колкото и да са анатамочни си имат свивка в гърба а в коша за новородено от количката ще му е супер на бебка, тъкмо ще се возим само двете отзад и няма да ми се врат много много.
desi_georgieva Големи премеждия с тия колички, Аз продължавам да съм фенка на тази - спряната от производство, по здрава ми с струва и не разбирам защо са я спрели а в Бг продължава да държи ценаааа - ега ти. Ама разбирам го мъж ми как от 400 евро да даде сега 700 в БГ за нея и се отказахме, а нямах възможносто да видя други подобни модели на живо на др марки в Плевен тези скъпите са по заявка, не можах да стигна до София и да се нагледам и набутам на колички та направо си поръчах новия модел на Чико в Плевен и да видим. Даже се ядосвах тук във форума има тема за този новия модел и всички вътре плюят стария , един няма да каже нещо за новия а той е доста подобрен от старото трио фор ми  Rolling Eyes както и да е.
Аз не съм ви споделяла ама ако знаете как се нервя с мойта баба и леля. Постоянно спорим и постоянно ми натякват стари неща от преди 100 години, не ме изслушват как е сега. Баба си прави нейното и аз направо изтрещявам
аааа и Гале5 абе много хубави неща видях си накупила и нощничката е много сладка Mr. Green моите са едни бабешки ама с хубави копчета отпред. В болницата видях мама с такава нощничка и много ми хареса  Grinning

# 603
  • София
kaat, много странно... При мен беше категорична, че вече изражда само във Вита. По принцип пита къде ще се ражда, защото много мацки се следят при нея, но отиват да раждат на други места (къде по финансови, къде по лични причини). Ако тя се притеснява за нещо, сама насочва към Шейново като се обажда на свои хора да те чакат там т.е. не те зарязва, въпреки че не може да продължи с теб до края. При една позната се случи така - преждевременно раждане след тежка бременност. Остана много доволна и има живо и здраво детенце. Самата тя казва, че сина й го има благодарение на Богословова.

Колкото до засичането - нищо чудно. 10 дена разлика не е много  Wink Може да си правим компания  Simple Smile  

valeto, съжалявам за случилото ти се. И аз да съм, не бих отишла пак там, най-малкото заради лошите спомени. Много неща са променени вече и няма доста от проблемите, които преди е имало във Вита. Аз също бях много на кантар, но... то винаги има и добри и лоши мнения. Важното е да сме спокойни и сигурни в хората, в чиито ръце се оставяме!  Hug

# 604
Здравейте момичета, какви са тези болести в последния момент, я да се стягате!
Бързо оздравяване на Неличка!
Да и е жива и здрава бебката на Яни!
Развълнувах се като прочетох за Гери, дано да е с леко!
Марини да ти е жив и здрав рожденника и да се позабавлявате добре преди голямото събитие Wink
Маган не знам дали някое от момичетата ти е писало, лекцията в ЦУМ е на 3 ет в бар Тайгър.
Исках още нещо да ви кажа, но нещо се разсеях  Blush

# 605
Мили момичета, благодаря за хубавите пожелания!  Hug Таткото е рожденикът, баткото ми е АПРИЛче, реколта 2007, така че скоро ще ви черпя и за него! Рожденикът ви праща много поздрави и ви желае леко раждане! Wink
За изписването още не съм решила с какво ще повиваме бебка - няма достатъчно плътна пелена в комплектите за изписване, които ми изпонаподариха, но пък имам толкова много от баткото, че ми е доста съвестно да купуваме още! Confused
Аз пък нямам против бабите да гледат детето от време на време, но ни е толкова пусто и тихо в къщи, че ни идва да отидем да си го вземем веднага! Но честно казано, вече нямам такава нужда от помощ, както преди година, например, а точно тогава нямаше кой да помага! Сега вече е по-лесен и има комуникация с него! Ще видим като се появи бебока как ще е... ooooh!
А за транспортирането до дома - вчера се сдобих със столче за кола за новородено, така че може и в столчето, иначе Сашко си го държах на ръце. Ще видим...
bibi, дано не е тапата, че нали си за другата седмица планирана, а?! Но пък то си зависи, де - и да е тапата може да стане време за раждане по-нататък.
За болницата - аз реших да предпочета добър специалист пред комфортна атмосфера! Иначе, ако в "ТК" няма ромки, къде другаде ще има?! Mr. Green
kapico, позабавлявахме се на софрата, а сега под диктовката на монополиста над ТВ в последно време, гледаме "Ну погоди"! Laughing
Спокойна нощ и ще наминавам да видя дали Гери вече не е споделила добрата новина! Hug

# 606
Марини, честито ти рожденник, много да ти помага, да те слуша и обича!!!!

Капико, благодаря, ще се радвам да се видим утре, с който е на лекцията  Hug

Днес бяхме пак на тонове и докторката ме опипа и вика, ааа и другия четвъртък ще идваш на тонове така като гледам  Flutter така че явно засега няма изгледи за раждане  Hug Утре съм на Жк и ще дам отчет и оттам, колко е голям бебо  Hug

Отивам да оправям Йони и да лягаме  Mr. Green

# 607
Данче, ама и Веси Меси ще е мъжка мама  Joy

Марини, весел празник днес.

Веси, много ми е мъчно, мила, че така те мъчи тоя обрив! Дано по-скоро мине. Само не се тревожи много, за да не се задържи за повече, този път от нервна почва и от страх. Тамън ще се роди малкия принц и ще изчезне, убедена съм. Нищо не ти пречи да опиташ и със смрадлика да се измиеш/намажеш.

За Изписването за малката - все ще я натъкмим. Ами ние с какво ще се докараме?  newsm78  Че то ще са снимки - чудо

# 608
Марини, да ти е жив и здрав рожденика, да е страхотен татко на две прекрасни деца и да сте много щастливи заедно!

И аз влизам непрекъснато да видя дали има новина от Гери, въпреки че не вярвам толкова бързо да е родила. Дано да е спокойна и да не я боли много!

И аз се чудя с каква връхна "дреха" да изпишем бебчето. Днес купих една дебела бяла пелена, не знам коя ще ми е подред, но не мога да ползвам от каката, защото нейните са зелени и жълти, а комплектчето е в червено с бяло.
Вчера влязох в Бейби мола да купя един повивалник и останах очарована от един нов щанд, който подреждаха с дрешки. Има всякакви размери - и за новородени, и за 2-годишни деца и са в прекрасни ярки цветове, да ти е кеф да ги гледаш. Малките дрешки не са типичните за новородени гащиризончета и ританки, а са прекрасни роклички, панталончета, ризки и т.н. Все още повечето нямаха цени, но тези, на които бяха сложили бяха около 60 лв. Т.е. една ризка 60 лв., панталонче още 60 и т.н. За изписване не съм сигурна, че ще са подходящи, но за погачата ще съм много щастлива да купя нещичко от там. Утре ще отида да разгледам подробно и да дам по-актуална информация.

# 609
Здравейте момичета Hug.
Ох пак доста неща щях да пиша и докато ви изчета и забравям половината ooooh!
Развалнувах се за Гери много и чаках да има новини.Дано леко мине Praynig.Биби ти ли ще си следващата Hug
Честит празник в семейството на Марини  bouquet  bouquet  bouquet - жив и здрав да е бъдещия татко.
Като ви слушам големи бебета май ще раждаме.И мен днеска ме изненадаха с размери въпреки, че данните варират с плюс-минус 400 гр.
За обработката на плацентата - вярно ли е практика да ни приспиват newsm78.Много страшно му звучи Shocked.То вече колкото по малко знам толкова по добре.
То като пълна упойка ли е това чудо, като как е newsm78.Бях чела за раждане на плацентата или прилагането на медикаменти ама чак приспиване Shocked
За изписването на бебето - като ви гледам покупките аз за нищо не съм помислила.Каква майка ще съм ooooh!.Мислех си, че като купя от тези стандартните комплекти за изписване памучните и сме готови.Пък вие как сте се приготвили за всякакво време.Май и аз ще трябва да купя нещо по дебеличко Rolling Eyes
Ще се сетя още какво исках да кажа ама късно.....................ще се изписали пак 100 стр Hug

# 610
Благодаря на всички за споделеното относно одеалото за изписването.  Hug
Моите предпочитания към хубаво порт-бебе одеало за изписването е най-вече, за изглежда хубаво и голямо вързопчето на снимките, а не толкова, че ще му е студено за 2 крачки до колата.  Wink
Затова нещо такова като на дъщеря ми търся.  Надявам се, че няма да е твърде дебело за времето.  Thinking Ама няма в синьо и това е.  Crossing Arms Това да ми е проблема де, няма да остане неизписано, дано само да живо и здраво!  Peace

Последна редакция: чт, 18 мар 2010, 22:06 от tini-mini

# 611
ЗДРАВЕЙТЕ МАЙЧЕТА СЛАДКИ ТОЗИ ПЪТ АЗ СЕ ЯВЯВАМ КАТО ВЕСТИТЕЛКА И ВИ КРАДА МАЛКО РАБОТАТА НО ДНЕС ПО ОБЕД СЕ ЧУХ С LOOL_ANI.. РОДИЛА Е МОМИЧЕНЦЕ МОНИКА 50 СМ 3 200, ВСИЧКО Е МИНАЛО НОРМАЛНО, САМО С ЕДИН ШЕВ Е , ПРИЕЛИ СА Я СНОЩИ В ОКРЪЖНА БОЛНИЦА В СЛИВЕН И КОГАТО МИ СЕ ОБАДИ КАЗА ДОРИ ЧЕ Е ОЩЕ В РОДИЛНОТО Simple Smile ДА НИ Е ЖИВА И ЗДРАВА И ТЯ И МАЛКИЯ БЕБЕШОР, ЗВУЧЕШЕ МАЛКО ИЗМОРЕНА НО СУПЕР ЩАСТЛИВА Simple Smile

# 612
Иееееееее още едно бебе си имамеее  newsm44
Да и е жива и здрава малката Моника на мама LOOL_ANI   bouquet

# 613
Не исках да смесвам радостната новина с тъжната затова слагам два поста...Днес ме приеха за задържане в болницата, уж отидох на преглед но док каза че след като ми е паднала тапата и плюс това имам контракции и разкритие, този път няма оттърване, настани ме веднага, сложиха ме на системи и инджекции  Sad и сега 7 дена ще съм тук  Sad сега съм малко изморена и не ми се пише много, но утре ще ви споделя видяното в родилното Simple Smile желая лека вечер на всички ви и ви целувам  Hug Hug Hug

# 614
Ееее  браво!!!Честита дъщеричка на Ани!!!Да им е жива и здрава и много да радва мама и тати!

Айде и Гери сега да се похвали!

Поли,значи тапата е било това?Нали нямаше контракций,мила?Кога започнаха?
Няма да се притесняваш, всичко ще е наред?
Пиши как си! Hug

Общи условия

Активация на акаунт