Отговори
# 645
Добро утро  Hug
Не мога да ви изчета, за да пиша. Аз взех да си мисля, че ГериК може би няма телефон на вестителка  newsm78 знам ли, до сега би трябвало да има новина според мен.
vili_nik видях те аз посред нощ че и ти си тук. А за носа че в 36 г.с. се опушвал - А Дано ама за сега не май.
Poliville стана ми люпитно пък  Crazy пиши ми на лични- мен не ме е страх. Аз нали два пъти си лежах и съм видяла квото съм видяла.
valeto аз ще сложа кърпички  - хубава идея ама дали ще си останата там,. че се въртя като пумпал, колкото и да ми е трудно не спирам да се връткам.
Мойте и двата комплекта са на Бертони , купих го от Вис Виталис  Peace
Аз утре съм при док за запис и други екстри  Mr. Green
Днес е едно хубаво време и ще се разходя из двора напред назад.

# 646
  • София
Добро утро и от мен!  Hug

LOOK_ANI - честито мила! Да е много кротка, усмихната и ящна малката принцеса! Бързо възстановяване на теб и те чакаме да разказваш  Simple Smile

poliville  fingerscrossed Като прочетох поста ти и изтръпнах - ти си един ден преди мен по термин... Много е рано още! А аз все си викам има време... има ама няма!  Shocked Днес май ще се захвана със списъка, че да не ме хване бебо по бели гащи. Дано успокоите бебо и спре да бърза толкова за срещата с мама! Голяма  Hug от мен!!!

Гери... какво стана с теб? Искрено се надявам да си добре и да гушкаш малкия бонбон вече! 

# 647
  • Sofia
Честит на мама Look_Ani!!!   bouquet  bouquet  bouquet
За изписването съм взела един комплект с памучна пелена, отделно купих едно памучно одеало, което ще повием върху пелената ако е студено. Така процедирахме и с каката..

# 648
здравейте сладурки  Hug

честито на мама Look Ani! да и е жива и здрава принцесата и да я радва много   bouquet

поли дано задържиш още поне 1 седмица. рано е, девойко!  Naughty
спалните комплекти много съм разочарована от българските. страшно са твърди. взех си 2, вярно от по-евтинките, но дори и като ги изпрах с промишлено количество омекотител и ги гладих дълго пак са ми твърдички. май ще прежаля 50-60 лв. и ще купя по-мекички. все имам чувството, че ще надерат бебчето.

и аз мислех да мия прозорци, но сигурно ще го оставя за утре или в неделя. моичкият не ми дава, ама ще го преборя, че са ужас.

аз отивам на разходка, че времето е супер
чакаме новини от Гери

# 649
  • Sofia
Да не забравя да ви почерпя днес - имаме годишнина от сватбата.. 5 годинки  Grinning

# 650
Честито taigi  Hug Дано да се обичате дълги години все така  Hug

# 651
taigi, ЧЕСТИТО!!! Още мноооого години семейно щастие ви желая!

# 652
taigi- честита годишнина, пожелавам ви много любов, хармония и разбирателство.

За спалните комплекти направо се бях отчаяла... то по магазините продават едно хасее, където аз все се бъзикам че е като мрежа против комари, след много обикаляне все пак намерихме хубаво хасе-ранфорс.  http://roxydream.com/pic130.htm

# 653
Честито на мама Look Ani!  bouquet Всичко хубаво и пожелавам!

Искам да попитам дали някой знае, къде има билкова аптека. Искам да си купя смрадлика за промивка.

# 654
Да се включа и аз по темата със спалните комплекти - честно да си кажа и на мен не ми се даваха много пари, но като си представя само колко са твърди тези от хасе (българските) се навих на качествен и по-скъп вариант. Купих два на ТАС - по 59 лв. бройката http://aprilki2010.snimka.bg/maternity/p-rvi-pokupki.447896.17384628, но пък за сметка на това размерите са им по-големички, качеството е невероятно (аз съм голям фен на ТАС и за нас купувам само техни, материя Перкал ми е любима) и това предполага едно по-дълго ползване. Десените са супер сладурски. Лятото, като направим детската стая ще взема още поне два за разнообразие.
Исках да ви питам за нещо, за съвет, ама май  newsm78 newsm78 newsm78 ..... бременна му работаааааааа................
А, да, да - сетих се - кажете ми моля ви, как отстранихте етикетите от бебешките дрешки? Аз имам чувството, че ако ги изрежа и ще остане пак една ивичка, която ще дразни. По някои от дрешките има много твърди етикети, а по някои са си ок ....
Вяра, този комплект за изписване е на Бебето - турската фирма. Те имат много качествени неща, не знам що реши, че е на Бертони  newsm78 Grinning
Сега сме в голямо търсене на стерилизатор за микро, нашето е с грил и не влизат всички и това е ..... дайта съвет, ако някой го е решил този проблем. Търсим си и готин бебефон - приемам идеи. Мъжа ми все гледа едни с камери, малко са скъпи и не ми се дават толкова пари, ама ще видим ... може от някой сайт да се появи нещо по така ...
Времето днес е супер, а мен ме мързи да изляза, полежах си доста днес, като се има предвид, че всяка сутрин ставам в 7 с мъжа ми и после не лягам до вечерта, като кон съм....

# 655

4етсито на мама Ани Лоок  да сте живи и здрави и две4ките ,скорошно възтановяване на теб и много целувки на бебка [/color]   Е какави прекрасни новини  Hug Май4ета ................. дойде и нашият ред. Ама и аз се 4удя защо Гери К не се обажда  newsm78

Еххххх,ама какво хубаво време днес а ?  newsm08  Nature Partly Sunny  Nature Sunny само за разходки.

Последна редакция: пт, 19 мар 2010, 11:39 от Excellent

# 656
Вяра, този комплект за изписване е на Бебето - турската фирма. Те имат много качествени неща, не знам що реши, че е на Бертони  newsm78 Grinning
На Бертони са ми спалните комплекти, знам за турската фирма Бебето и че комплекта ми е техен - то си пише.
А за това че хасето е по-твърдо Да ама 60 лв за спален комплект не ми се дават. За сега съм взела два просто нищо друго не съм видяла но ще си набавя още.
taigi Честитиа годишнина от сватбата   bouquet
gest Не е необходимо аптеката да е билкова, аз съм визмала от всяка аптека смрадлика  Peace

# 657
На Бертони са ми спалните комплекти, знам за турската фирма Бебето и че комплекта ми е техен - то си пише.
А за това че хасето е по-твърдо Да ама 60 лв за спален комплект не ми се дават. За сега съм взела два просто нищо друго не съм видяла но ще си набавя още.
taigi Честитиа годишнина от сватбата   bouquet
gest Не е необходимо аптеката да е билкова, аз съм визмала от всяка аптека смрадлика  Peace

Grinning Grinning Grinning Grinning Ама то и аз се изказах все едно те поучавам и не знаеш какво си купила  Hug Hug Hug

# 658
4EСТИТА ДЪЩЕРИ4КА НА АНИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ГОСПОЖИЦА !!!!!!!НАСЛАЖДАВАЙТЕ СЕ НА ВСЕКИ ЕДИН МИГ ПРЕКАРАН ЗАЕДНО С НЕЯ,МИЛИЧКИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Polyvillie,с теб съм ,миличка!Не се притеснявай за абсолютно нищо!дори и да настъпи раждане ,беб4ето е в 35 седм,а това е напълно нормално!!!!силни прегръдки от нас с Ивето!  Hug
Тайги,4ЕСТИТА ГОДИШНИНА,МИЛА!!!!!МНОГО ЛЮБОВ И СЕМЕЙНО ЩАСТИЕ!
марини,много съм глупава!!!!!4еститих ти за детенцето,а той таткото имал рожден ден!  Rolling Eyes  да ти е жив и здрав,много грижовен към вас,а най-хубавото е,4е  скоро ще стане  горд баща и на една прелестна дъщери4ка!!!!!  Hug  още веднъж извинявай  за разсеяността ми!!!!!!!!!!!!  Blush

# 659
Grinning Grinning Grinning Grinning Ама то и аз се изказах все едно те поучавам и не знаеш какво си купила  Hug Hug Hug
Ама то аз не съм уточнила кои комплекти и за това си помислила така  -разбрах те аз  Mr. Green
anni2002 Как си? Покажи ни нови снимки на приказната Ивет  Hug

Общи условия

Активация на акаунт