Отговори
# 630
Вяра ,аз да ти кажа ,спя си добре понякога ,но през нощта едни лиги точа,не се трае  Sick
Тъкмо заспя и нещо ми "потече" през устата ,чак се стрясакам.Много смешно звучи ,но е адски неприятно,всеки ден - нова калъфка  Tired
Не си само ти, заради отворената уста и аз се лигавя  Embarassed имам си по пижамата, по калъфката - кво е туй нещо  и преди ми се е запушвал носа незнам от къде ги изкарвам тез лиги имам чувството че и със затворена уста ги имам. Иначе и аз като спя си спя ама за кво се будя с тая тоалетна и после се ококорвам. Ама мъж ми като дойде спя по-добре
Ето вече си взех две дози от съня, сега съм в "почивка" , еееей как си спях едно време -като легна и до сутринта до 9-10 ама нищо не може да ме събуди  Whistling , а сега май свиквам за нощното будене с бебка.
milli_vanilli Аз имам шанс и на именния ден да родя (според доктора де) иначе никак не ги усещам така нещата. Ама като са близко кво пък -и аз се кефя, че има имен ден въобще  Laughing
WinnieThePooh може наистина някъде около цветница да тръгне момата  Hug
vili_nik Не е зле като идея да се обадиш на док и да се видиш с него, да те прегледа, да му кажеш как се чувстваш   bouquet

# 631
Вяра мила с теб май пазим форума тази нощ Laughing
Аз и преди бях писала,но пак да кажа. Нормално е това със запушения нос. И аз съм така и се бях притеснила да не тръгна да раждам,а носа ми да е запушен и как ще дишам? Та питах док. и той каза, че е нормално- към 36г.с. изчезва. Казва се Ринит на бременността. В аптеките се продавало ''морска вода'' и ако искам да си купя от нея. Ама си търпя де Whistling

# 632
Добро утро майчета, запис от мен Simple Smile добре съм, запсите на тоновете са ок, само дето цяла нощ не сам спала...бебето риташе нон стоп, от както влязох в болницата до преди малко, от системите ли е незнам ама такова чудо досега е нямало... Naughty обещавам че няма да разказвам какво видях по коридорите, щото аз самата доста се стреснах...айде лек ден на всички ви желая и да се разходите заради мен в това хубаво време.... Hug Hug Hug

# 633
Честита принцеса на LOOK_ANI!!! Да расте здрава и щастлива!!!

poliville, стискам палци да задържиш бебчо възможно най-дълго в коремчето!

marini, Честит рожденник (на патерица)! Да сте много щастливи цялото семейство (скоро и с момата)!

Вяра, като те 'слушах' как се будиш през няколко часа точно това си помислих - подготвяш се за появата на бебка.  Grinning Тогава, щем не щем, ще ставаме по няколко пъти на нощ... Сега поне можем и през деня да поспим... Иначе и аз съм така - стана ли до WC, после няма заспиване...

За изписването мисля да сме си с тънката памучна пелена от комплекта, а ако е по-студено с порт-бебе (такова, каквото tini-mini си търси) . То ни е от баткото и е синьо, ама не ми пука особено. Няма да купувам сега и розово.

vesi-mesi, дано ти мине скоро обрива. Много неприятно...  Hug

Аз още нямам никакви признаци за предстоящо раждане и по-добре, защото на таткото ни му се отложи командировката с още 2 дена и трябва да стискам краци още 10 дена ако искам той да е тук. Спирам вече с всякакво чистене, че току виж предизвикам нещо. Не, че имам голямо желание вече да чистя. Нещо много ми дойде в последните дни... Сега се отдавам на пълен релакс!

Hug на всички!

# 634
Добро утро Hug
Честита рожба на Ани newsm30  bouquet
Май се очертава малките момиченца да са по-нетърпеливи Laughing
Чакаме новини и от Галето, с изтекли води сигурно вече си имаме още една добра вест!
Марини, ЧРД на мъжа ти! Да ти е жив и здрав и да те слуша Party
Поли, стискай още малко, мила  Hug Ще последвам съвета ти и ще се разходя вместо теб  Mr. Green
Веси, дано ти мине по-скоро обрива, че така много неприятно Confused!
Bibi, аз сина си не искам да го давам на майка ми, а съм сигурна, че тя ще излезе с такова предложение Close Интересно как повечето хора имат проблеми със свекървите, аз със собствената си майка не намирам общ език - тя сигурно много страда, че не е свекърва, а много й прилича Twisted Evil
За изписването - при нас се оказа, че имам 3 "комплекта за изписване" - аз най-много харесвам този, който сама съм купила Mr. Green останалите са просто красиви дрешки, но ще видя кой ще използваме в крайна сметка. Другите 2 са с памучни пелени, което ми се вижда недостатъчно за сезона Thinking вероятно ще е този с по-дебелото якенце и гащеризонче, плюс евентуално порт бебе ако е по-студено (вие казвате времето през април е променливо, но още сме на средата на март  ooooh! Confused) Иначе столчето за кола е задължително и в България /и да не беше аз по друг начин децата си не транспортирам Naughty/
Сега да се отчета и аз - вчера бях на преглед при докторката, при която ще раждам. Сигурно защото е по-млада, но беше много внимателна и отговори на всичките ми въпроси и огледа бебка мнооого подробно - с две думи доволна съм, че е грижовна и старателна. Grinning Та бебка е мома - няма да има изненади, наистина е фина (в норма), т.е. в момента 2500-2600. Шийката ми взела да се скъсява, а бебка да се смъква доста надолу, но нямам по-голямо разкритие (то 1,5 см било почти нищо). Плацентата ми взела да "зрее", което значело, че вероятно преди термина ще се срещнем с бебка, тоновете й са супер и така. Щом се чудеше дали изобщо има смисъл да си записвам час за 31 март, може и дотогава да влезна в отбора на родилите:-)

# 635
Честита бебка на LOOK_ANI. smile3525 preggo

poliville- стискам ти палци и не се стряскай, по болниците е така... аз с малкия поседях известно време в патологията, а и с тази бременност за три дни- случаи всякакви, но аз съм се старала да не им обръщам толкова внимание, въпреки че единия път като лежах в Св. София гоних на четвъртия ден докторите по коридора да ме пускат.

Хубав ден на всички аз отивам да мия прозорци.

# 636
  • София
Честита рожба на look_ani ! Да са живи и здрави цялото семейство, с много обич да се гледат !

Poliville, стискам палци за вас ! Абстрахирай се, доколкото можеш от обстановката, макар че понякога наистина е брутално подтискащо,особено за хормонясали като нас.

Мен пък нещо ми се спи и мисля да се тушна отново в леглото преди да съм с включила телефоните.  Grinning

# 637
Честито на новите мами.
Исках да ви питам дали някой друг ходи на тонове в Шейново? Аз ще раждам там с избор на екип около 10-ти. Може да се засечем там тези дни и да се запознаем.
[/color][/size]

# 638
Ехеееее бебетата почнаха,

Ани - да ти е жива и здрава малката принцеска.

poliville - с теб сме  Hug

Прави ми впечатление че само девойки се появяват (като изключим Наско ).Хайде сега да наваксаме с момченцата  Grinning - нещо много срамежливи ми се струва мъжката част от отбора.

Няма ли вести от Гери?

Аз съм приготвила 2 "екипчета за изписване" - едното тънко - памучно , а другото с плюшено гащеризонче.А за отгоре нещо като космонавтче като на Excellent.

И аз бях на тонове и доки каза , че колкото аз съм притеснена че нещо не е наред , толкова на бебчо не пука - спи , движи се, спи , движи се  Laughing
smile3525

Последна редакция: пт, 19 мар 2010, 08:54 от ioanna_e

# 639
Ех, че хубава новина от сутринта -   bouquet - Честито на Ани, да е много здрава и спокойна малката принцеса Моника!   bouquet
Аз влизам да видя какво става с Гери, а то Анито вече мама   bouquet   bouquet   bouquet Страхотно!
Поли, не се оглеждай много настрани, стой си там под лекарско наблюдение, стискай крачета и си джиткай в нета! Бебо ще е добре, важното е да си спокойна! Целувки и  Hug и не се притеснявай за нищо!

Нашия разбойник и той все се мести, все нещо си човърка отвътре, все се протяга, а аз все викам на мъжа ми - Горкия, много му е тясно вече, а мъжа ми вика - Много си му е добре даже  Joy Вече си ми тежи, но се чувствам много добре. Само дето не мога да издържам много да ходя и да седя на крака. Но нищо, сега днес ще си почивам основно, малко ще позачистя и това ще е.
Снощи си правих оглед и списък с покупките, имам още много малко неща да набавя. Да ви кажа, поръчах си превръзки за родилки http://www.zoya.bg/%D0%9F%D1%80%D0%B5%D0%B2%D1%80%D1%8A%D0%B7%D0 … 9%D0%BA%D0%B8.228
и вчера мъжа ми ги донесе, ама от тези само две кутии си поръчах и още четири от другите, които са по-тънки, но дълги http://www.zoya.bg/%D0%9F%D1%80%D0%B5%D0%B2%D1%80%D1%8A%D0%B7%D0 … %B0-%D1%85-10.316
Мисля си че са страхотно попадение. Преди доста време тук във форума една от мамите беше сложила линк към тези превръзки и аз от кога дебна да стане момент да си ги поръчам. Сега съм много доволна, снощи мъжа ми ми ги носи и гледам една огромна торба  newsm78 newsm78 и му викам, ама това всичко за мен ли, а той  Thinking не знам защо трябваше да поръчваме превръзки за 50 лв.  hahaha Аз направо паднах от смях, а те кутиите с превръзките за родилки - огромни, явно превръзката е доста дълга и за това създава обем...... а бе голям цирк, сега се чудя как да ги сложа в багажа си, да ги разпечатвам ли  newsm78, то иначе трябва една чанта само за тях  hahaha hahaha ще ме помислят за луда като се явя в болницата така, чанта за мен, чанта за Коко и чанта за превръзки  Joy
Вяра,и аз се лигавя нощем, но му хванах цаката, една кърпичка от едната страна на възглавницата и една от другата, даже някой път така заспивам с кърпика под устата и като се усетя само се забърсвам и ми е спокойно.
А да, разглеждах вчера покупките, имаме еднакви комплекти за изписване но нашия е мъжки - в зелено!
Леле май се улях с поста си  Embarassed
Биби пиши по често! Hug

Последна редакция: пт, 19 мар 2010, 09:05 от valeto

# 640
Честито щастие на Ани! Да е жива и здрава малката Моника, да расте щастлива и усмихната! На мама бързо възстановяване!

kapico ето тук можеш да видиш размерите на спалните комплекти и разцветките. http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=5789 Има и такива с цял обиколник и балдахин. Сега имат нови десени, но не ги намирам публикувани никъде, виждала съм ги по каталозите в магазините. Да те предупредя, че цветовете на живо на са толкова ярки, колкото на снимките и че материята на хасето с нищо не превъзхожда българските комплекти, а аз се надявах памука да е по-фин.

Poliville, стискам палци да спрат контракциите и да се чувстваш добре!

# 641
  • Варна
Чакаме новини и от Галето, с изтекли води сигурно вече си имаме още една добра вест!
Shocked Shocked Shocked Душо, не дърпай дявола за опашката! Още ми е рано.  Mr. Green Гери ражда.  Hug Peace

Прави ми впечатление че само девойки се появяват (като изключим Наско).
Което потвърждава тезата, че обикновено девойките се появяват по-рано, а момченцата изкарват до термин. Аз поне така съм чувала.  Peace

Look_Ani, да ти е жива и здрава дъщеричката!  Hug

Поли, с теб сме! Слагай едно "перде" и нищо не чуваш, нищо не виждаш. Още малко и влизаш в 9-я месец.  Peace

За спалните комплекти на Бертони - могат да се видят и в техния сайт. На мен не ми харесаха като ги видях на живо и по-точно плата. Разцветките са бомба иначе.

Аз съм много разочарована от новите чаршафи, които купих вчера. Платът е ужасен, но от друга страна не ми се даваха 40 - 50 лв. за чаршафи. Бебо като ги оповръща ще ми е гадно. Ама пък тези изобщо не ми радват окото. Май съм голяма претенция в това отношение.

Последна редакция: пт, 19 мар 2010, 09:24 от Galia_5

# 642
galeeto, нещо явно не се бях събудила и реших, че на теб са ти изтекли водите, пък то била Гери  Embarassed Сори, че съм малко разсеяна  Embarassed Embarassed и "приятно" миене на прозорци  Laughing Мисля и аз това да правя днес, макар че мъжа ми втора сутрин ме кара да му обещая, че няма да го правя 'да не вземело да ми прилошее и да падна от 6-я етаж"... Поне тези, които са откъм балкона ще измия, пък на другите - нека той се кикерчи  Mr. Green Laughing
Galia_5, знам че още е рано, ама по-скоро нещо явно ми се е видяло грешно и обърках ГериК с galeeto  Crazy Embarassed  Peace Светна ми лампичката, ама по-късно  Embarassed  Hug

# 643
честито бебче на Look_Ani!

poliville бъди спокойна и не гледай какво става край теб,щом си под наблюдение всичко ще е наред.

# 644
  • София
kapico ето тук можеш да видиш размерите на спалните комплекти и разцветките. http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=5789 Има и такива с цял обиколник и балдахин. Сега имат нови десени, но не ги намирам публикувани никъде, виждала съм ги по каталозите в магазините. Да те предупредя, че цветовете на живо на са толкова ярки, колкото на снимките и че материята на хасето с нищо не превъзхожда българските комплекти, а аз се надявах памука да е по-фин.

Част от десените ги имаше в Айко и бяха на промоция (инфото ми е отпреди 2 месеца). Хасето обаче не е от най-качественото, ама аз съм малко манияк на тема хасе  Embarassed Не е толкова сбито, а пък е твърдо и не омеква след пране.

Това например е в пъти по-добро като качество от т.нар мездренско хасе (произведено от Сънитекс гр. Мездра)
http://www.aiko-bg.com/index.php?gid=13&tid=62&pid=117428
Въпросът е дали ще ви допадне като десен и са само чаршафи. Цената му в Айко беше 18.90 за бебешко легло  120/60 или 140/70

Общи условия

Активация на акаунт