Отговори
# 615
Здравейте и от мен!Стискам палци за Гери,всичко да е ОК!
Аз продължавам с пълна сила да съм болна - всеки ден като че ли е по зле -тази хрема не минава,гърло,неразположение...баш сега ли можах ooooh! така исках и на лекцията утре да отида и пак ще ми се размине Sad((
Tini-mini ние точно таквова одеало-порт бебе сме си взели за изписването - само шарката е малко по различна - аз като копувах моето във Вис Виталис имаше и сини разцветки -  Peace  - а пък отдолу не съм си копувала комплектче,а мисля сама да си сглобя от дрешките където съм взела -боди с гащеризонче и жилетка ,буйки и шапчица Simple Smile)))-само ,че всичките ми дрешки са 56ти (22ри) размер и се надявам да не се окажат големи !
п.с ЧЕСТИТОО НА АНИ -МНОГО ДА ТЕ РАДВА МАЛКАТА ПРИНЦЕСА МОНИКА !!!!! 1crib newsm30  ylinfant

# 616
Еееееееее а пък аз съм много хепи защото сега разбрах че Габриела си имало имен ден  newsm68 newsm44
Мили-ванили, ти знаеше ли?
26 март е именния ден на Габитата:
http://calendar.dir.bg/inner.php?d=26&month=3&year=2010& … id=&eid=53175
Божее, Вяра - изобщо не съм видяла тоя пост. Много съм разсеяна..А съм ти безкрайно благодарна, че си се сетила за мен и мойта Габи  Heart Eyes Аз знаех, че има имен ден, ама не знаех кой ден точно.  Hug
А знаеш ли, че незнам си на какъв език Габриела означава 'божия крепост', а в Германия май значело 'божо дар', което още повече ме изкефи, защото аз първоначално най-си исках Божидара. Но Габи ще е  Heart Eyes
А от 2-3 часа корема ме боли много и се стяга - знам как звучи, ама нее  това - рано ни е. Просто преуморила ли съм се, незнам. И ме раздруса един тролей, че гледам да не шофирам вече много много и допълнително ми разказа играта. И опъва ли се нещо сега, ниско долу, направо ме разбива и ми е малко нервно..
Хиляди целувки

# 617
Ехааа, ЧЕСТИТА ДЪЩЕРЯ НА LOOK_ANI! ДА Е ЗДРАВА И ДА РАСТЕ БЕЗГРИЖНА И УСМИХНАТА!
poliville, стискам палци да задържите, колкото може повече! Praynig

# 618
Поли, чак сега виждам и твоя пост. Абе много неприятна работа - в смисъл да лежиш в болница.. Дано се задържите повече, обаче! Ти наистина - уж на преглед днес, а то каква стана... А от кога имаш контракции? И аз само за тапата, че ти е паднала знаех..
А как пишеш от болницата?  Embarassed Това е супер, че имаш някаква връзка със света навън, че ще луднеш иначе..
Поздрави и да знаеш, че ще те мислим  Praynig

# 619
Е много хубави новини днес  Hug Ани Честито миличка

Марини Честит празник  Hug Да те слуша мъжлето  Peace
Веси дано ти мине по-скоро  Hug
Palechka_83 скорошно оздравяване Hug
Хъни-Бъни
Цитат
За обработката на плацентата - вярно ли е практика да ни приспиват .Много страшно му звучи  Shocked
ooooh!
poliville мила стискай крачета още малко
По край мен пък всички раждат Shocked Имам чувството че само аз няма да родя Simple Smile

Последна редакция: чт, 18 мар 2010, 22:38 от navail

# 620
Честита рожба на LOOK_ANI да расте усмихната и щастлива за радост на мама и тати.

poliville дано да задържиш колкото може повече.Всеки ден в коремчето е от значение за бебето.

Лека вечер.

# 621
poliville всичко ще е наред, ще закрепят положението. гушки  Hug Hug Hug
Мили-ванили как няма да се сетя  Mr. Green Много е готино че е март именния ден поне ще е близо до рожденния. Ти като имаш неприятни усещания шо не пиеш нош-па  Hug
Малиии пак не ми се спи  Crazy Вие как сте със съня? Аз лягам, и след час и нещо се събуждам, после два часа стоя ококорена и така цяла нощ  newsm78 Спя с отворена уста защото носа ми задължително се запушва като легна. В болницата имм исках лек и ми дадоха физиологичен разтвор ама не помогна особено само раждането ще ме спаси. От това,ч е спя с отворена уста пък така ми пресъхва гърлото че не се търпи.
Абе огън, служба не остана ............

# 622
Ой какви сте ми сладури  Hug Hug Hug Благодаря ви много за подкрепата, ами аз контракции имам от доста времем все безболезнени бяха обаче...може би от месец, пиех магнерот и то в големи количества но не помага и не помага, корема ми прогължи да се втвърдява...доктора на 2 пъти искаше да ме вкарва ама аз все отказах и след като ми падна тапата, уж болезнени контракции само сутринта дет ме болеше ниско долу...после на прегледа се оказа 4е съм вече с почти изгладена шиика и разкритие и така...Много ми е тъпо щот мразяя болниците пък и днес стоях 3 часа в родилното и се нагледах на нещааааааааа  ooooh! Ама няма как и нека после мъжа ми каже ако не бях аз то..... сте го  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Ама за бебчо ще стискам....колкото повече стой на топло толкова по добре
Взех си компютара и с мобилен интернет, затова се включвам от време на време  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Благоря ви искренно за палците момичета и специална  Hug за Верчето Simple Smile)))))))))))))))))

# 623
Да е жива и здрава Моника на Look_Ani! Да радва много мама и татко!    bouquet
poliville, дано всичко е наред и не бърза твоето бебе да излиза!  Hug А щом си на линия, дръж ни в течение как си!  Peace

# 624
Браво на LOOK_ANI и на малката МОНИКА! Хубав подарък получи Ани за РД си ден, не мислите ли Wink да и жива и здрава!
poliville, мила новината не е лоша! Дръж се мъжки още малко ти остава, с теб сме и стискаме палци!
Вяра и аз съм зле със съня напоследък, мъчат ме и киселини и то предимно вечер и нощем.

Сетих се какво щях да ви питам одеве:
Марги, обясняваше за чаршафите на Бертони, интересува ме имат ли размери за легло 70/140 и къде евентуално мога да ги видя?

ooooh! ама и аз като бързам да пиша без да гледам много poliville аз мислех, че термина ти наближава, а то не било така, дано всичко да е наред!

# 625
Поли ,стискай още малко да влезеш в деветия поне  Praynig От сърце ти пожелавам да успеете да задържите бебето още малко в теб,рано му е още Praynig
Честито бебе Моника на look Ani   bouquet  bouquet  bouquet Да е жива и здрава и само да радва мама и тати!
Вяра ,аз да ти кажа ,спя си добре понякога ,но през нощта едни лиги точа,не се трае  Sick
Тъкмо заспя и нещо ми "потече" през устата ,чак се стрясакам.Много смешно звучи ,но е адски неприятно,всеки ден - нова калъфка  Tired
Аз ще провбам да лягам след малко ,че много ме болят краката Tired

# 626
Честита принцеса на LOOK_ANI !!!

Днес бях на консултация и си мислех, че ще имам някакво разкритие и прогрес, ма явно бебка иска да си седи вътре  Grinning
Ако до другия четвъртък няма нищо ново, ще се говори за предизвикване на раждането, защото Април си наближава, а тук не са особени привърженици на преносването, дори с 1 ден... Аз тайничко се надявам да е на Цветница, защото ще е Лилия, но когато -тогава. Да е жива и здрава само  Praynig

Биби, това прилича да е част от тапата. Но пък това не значи че ще зараждаш веднага  Grinning. Можеш да си караш така седмици. А за децата, хич даже да не се съгласяваш да ги водят далеч от теб. Мойте родители някой път като започнат да ме убеждават да им го оставя в България за цяло лято, а аз да съм си в САЩ и ококорвам такива очи  Shocked. Аз знам,че ще се грижат прекрасно за него, но аз няма да издържа и две седмици без него. Като порасне голям и има желание, да си ходи където иска...

Поли, ще устискаш още малко. Стискам палци  Praynig

Данче, и аз съм така с калъфките. А преди никога не са ми текли лиги докато спя  Crazy

Вяра, какво беше това сън?  Laughing. Аз не спя нощем, но наваксвам следобяд с Нико като го взема от училище.

Хайде целувки на всички родили и неродили  Hug

# 627
Мили-ванили как няма да се сетя  Mr. Green Много е готино че е март именния ден поне ще е близо до рожденния. Ти като имаш неприятни усещания шо не пиеш нош-па  Hug
  Не се бях замисляла от този ъгъл..Че ще са толкова близо именния с рождения ден.. Щото си е най-хубаво да са далече един от друг, да има 2 празника.. Така именния вечно ще е на по-заден план. Ама пък няма да се оплакваме сега... Пак хубаво,, че има имен ден..Аз много държах да има.
Но шпа - никога не ми е помагало. Пих де, ама няма мн файда..

А за спането - става все по-сложно с всяка изминала нощ...

Поли,
толкова ми е любопитно на какво си се нагледала, ама ме е страх да разбера ... Внимавай и недей много много да се информираш какво се случва по съседните стаи, че има гадости и да не се напрягаш допълнително.

# 628
milli_vanilli  е права ,Поли ,игнорирай всички крещящи ромки ,сърдити акушерки,абстрахирай се от всичко и си повтаряй ,че си само за малко там  Praynig И все пак ,хубавото е ,че имаш нет.Ако нямаше сигурно щеше да изперкаш напълно  #Crazy
Стискам палци скоро да си вкъщи Hug

# 629
Честито на  Ани за бебенцето. Да им е жива и здрава малката сладурка
 И какво стана днес- ние чакаме новини от Гери, а получихме от  лоок ани Laughing Laughing Laughing Яко

Аз не мога да спя, нещо ми е напрегнато и дискомфортно. Пак ми прилоша, ама си бяхме в нас. И ми е едно сговнено. Чудя се утре да звънна ли на док, да ме прегледа на ултразвук и за разкритие. Какво ще кажете момичета?

Общи условия

Активация на акаунт