Отговори
# 660
Вярааа, Hug  добре сме,мили4ка!имаме още няколко нови снимки,но следобед ще ги ка4а на компа и може да сложа някоя друга Simple Smile)Днес 4акаме да дойде health visitor вкъщи,ще видим колко е станала малката дунда  Mr. Green  
снощи имахме гости ,подариха ни много хубава игра4ка за малката,на която може да лежи и да си играе,има разни игра4ки зака4ени по нея,които свирят,пеят ,крякат  Laughing
Веси-Меси,дано се оправи този обрив,мили4ка !  Hug

# 661
anni2002 на теб сестричката ти не беше ли и тя бременна или се бъркам  Thinking

# 662
Здравейте ммилички!!!
Благодаря ви за подкрепата. Страхотни сте!
Честито бебе Моника на мама Лоок Ани! Да сте живи и здрави  и мноооого да ви радва малката принцеса!!!
Моя обрив си е като вчера. smile3515 Ще откача. Сърби ме, цялата съм мазна от крема. Искам да се маха вече тази гадост от кожата ми. А бебко( мъж ) си се чувства супер в тумбака smile3521 и няма намерение да излиза(поне за днес).
Стискайте палчета милички да се оправи по бързо това чудо че нервички не ми останаха.
С нетърпение чакам новини от Гери К. Hug
Ани, съкровище....аз също чакам снимки на Ивет. Така се вълнувам за вас. Мноооооого newsm51

Поздрави и целувки на всичкиииии!!! newsm51 newsm51 newsm51

# 663
Ани радвам се много  Hug Значи ще изчакаме да ви видим колко сте пораснали. С нетърпение очкаваме снимки и тази играчка звучи интересно да не нещо като активна гимнастика ?

# 664
Здравейте,
само на бързо да се включа за спалните комплекти - аз реших да си направя от един изключително мек и пухкав бархет, но не ми харесват десените /има с няколко вида мечета и с доста футуристичен палячо/ и затова купих хасе, а отделно си взех от мекия бархет и си направих три пелени метър на метър. Смятам в началото да слагам върху хасето по една пелена, хем е много приятно на допир, хем се пере много лесно. А хасето след няколко пранета ще омекне, от същото имаме няколко спални комплекта за нас.
Ако някой се интересува - бархета взех от магазин срещу синята зона, която е в началото на Пиротска /там където се пресича с Братя Миладинови и започва трамвайната линия/. Има ширини 90 и 180 см, като от 90 са едноцветни, а от 180 с детски десени.

Да са живи и здрави Ани и малката Моника. Много скоро ще има поне по едно бебе всеки ден!

# 665
  • Варна
Мами, относно спалните комплекти ако на някоя и се дават повече парички ето ви идея от къде да си поръчате. В момента има промоция на доста от нещата. Аз съм харесала My Favorite Games, Good Night, Jerry и Sweet Dreams. Последният ми е фаворит на мен и мисля да отида да го купя тези дни. Към всеки от комплектите може да се закупят и хавлии и одеяла в същата разцветка, но те са доста скъпи по мое мнение. Иначе тези компекти, които ви показвам всичките са по 42 лв., което е приемливо. Гадното при тях е, че се продават без долен чаршаф, но може да си купите отделно, дори и по-евтинко. Големи се и доста време може да се ползват. Материята е убийствена. Аз си купих тези и качеството е невероятно.
И една идея - всичките 4 комплекта, които си харесах ги сложих в списъка с подаръците. Може пък някой да иска да ме зарадва с нещо по-така.  Wink

Тайги, да сте живи и здрави и много щастливи. Много разбирателство ви пожелавам също.  Hug

# 666
  • София
Здравейте мами! Hug
Пак хубави новини има днес...Е, то така ще е занапред!  bouquet

Честита принцеска Моника на мама Look-Ani, да и е жива и здрава и много да ги радва!

poliville, спокойно, мила. Всичко ще е наред. Стискай още малко. Не е приятна болничната обстановка, но понякога няма как.

taigi, честит семеен празник. Много любов и щастие!  bouquet

gest, смрадлика може да се купи от почти всяка аптека.

За превоза на бебето от болницата до вкъщи- дребната си я гушках, че нямаше столче, но сега мисля да се превозваме в такова.

Аз пък вече втора нощ се наспивам много добре. Но пак си спя през деня. Мога да спя денонощно, толкова изморена се чувствам...
Днес отивам да си взема направлението за хоспитализация от личната, че тъкмо времето е хубаво за разходка до поликлиниката.

# 667
За Спалните комплекти аз купих някакви български уж български, поне са шити в Сливен. 100 % памук са и са много мекички, нямат нищо общо с онова хасе за което говорите, твърдото. Не знам дали е вносно хасето, на май не беше. И десените са хубави. едни веселки и пролетни с патета , мишки... пеперуди пчелички... Станаха още по меки след прането и сушилнята, и лесно се и гладят. Жалко че не ми работи фотото да ги кача. Олекотено, долно чаршавче и калъвка струва 17 лева. А ако поръчам обиколник - само той 24 лева. Доволна съм, взех един комплект с олекотено, а другите са само чаршавчета. Гледах етикета ама не мога да намеря сайт. Иначе фирмата която ги е шила се казва  ТЕЗА ЕООД. Сливен.

# 668
Taigi Честита Годошнина. Бъдете много щастливи и обичани
Ани2002 все забравям да пиша. Големи сладури сте. И ти си иглеждаш добре. После ще отслабаш. С нетърпение чакам следващите снимки на малката Ивет. Да я нацелуваш много.
Вяра мила,аз си легнах в 7 сутринта Cry Цяла нощ ме бооля корема високо и остро, после ме боля ниско, безболезнени контракци пак цяла нощ. За какпак беба се намести да ме рита под ребрата #Crazy #Crazy #Crazy Една приятелка каза,че тези болки може да са от смъкването на беба. Мамите с опит моля да споделите има ли такова нещо?

# 669
Честита дъщеричка на мама Ани!  smile3501
Galia 5  Тези комплектчета наистина са много сладурски, мисля да ги "уважа". Долните чаршафчета пак от там ли са и колко струват?
Taigi Честита годишнина! Пожелавам ти дълги години да празнувате и да се радвате на този ден!

# 670
Eee днес е хубаво времето и не сте много активни  Mr. Green
Аз излизах по двора повече не мога да се движа иначе така искам разходка ама не рискувам че като почне да ме боли всичко и незнам кой ще ме носи.
vili_nik мен дори главата ме боли от тва спане дето го правя, ама при теб е позле, цяла нощ -как се чувстваш сега?
Лошо с тия болки -немога нищо да ти кажа. Моя корем е много смъкнат и бебка е все ниско долу, аз ритници в ребрата не съм получавала защото тя е ниско разположена отдавна. До сега не съм имала една контракция, която да усетя и една болчица въпреки лежането в болницата и всички неща които ми имало се чувствам супер , като изключим тежеста  -сикам да раждам вече.

# 671
здравейте,
току що се връщам от дълга разходка в Банкя. беше чудно- седнахме да хапнем навън, а то са едни птички, едно слънце, един чист въздух....направо ми се разтопи душата  Hug  Heart Eyes

и аз всеки път като вляза във форума очаквам новина от Гери, ама няма...дано да е добре.

Galia_5 тези чаршафчета не изглеждат зле, а и не ми се струват толкова скъпи (отворих едно, което е 29 лв.). само за долното чаршавче се чудя. трябва да се намери само такова или да се ушие. пиши ако знаеш дали там имат.

# 672
Момичета здравейте Hug Hug
Току що разбрах че влизам на 06.04.в болница за прегледи,за наблюдение малко и т.н.Притесних се малко де.Та въпроса ми е с риск да се повторя,кой щеше да е в МД по това време?Уфффф разтреперих се Rolling Eyes

# 673
ето ме пак Simple Smile
при вас времето е хубаво,ама тук е едно мрачно...мислех си да илезем малко на двора ,но при това положение,няма да е днес  Hug
ние ве4е сме 2 800 г  Mr. Green  бяха много доволни от нашето момиче1похвалих я че су4е ве4е с помоща на онези силиконови зърна,но пак я дохранвам с шише,защото май не ми  е достатъ4но кърмата,но нищо,аз се радвам 4е се храни и с кърма  Peace
качих 2 нови снимки-едната е този gym,който ни подариха,за да го видите,4е аз не мога тук да ги качвам,както вие правите  Blush
Галя 5,много са хубави 4аршаф4етата!!! Hug
Обиколниците  за кошарките,както им казвате  в Бг ,и тук са много скъпи Whistling изобщо не смятам че представлява нещо кой знае какво за толкова много пари!!!!тук са около 30 паунда едниния само,а то поне 2 трябват!и ние измислихме алтернативен начин,2 много сладки малки  и пухкави одеялца ги сложихме от двете страни на кошарката.Тя и без това сега спи в кошарка-люлка,което ще е за няколко месеца само,а по-нататък ще и вземем голяма кошара  Laughing
Вили-Ник   Hug

# 674
Честита рожба на мама Ани! Да расте и хубавее и много да ги радва!   bouquet
anni2002 отивам да ви скивам на снимките Simple Smile Поздравления за наддаването!
jeni80 няма да се притесняваш...радвай се,че наближи да гушкаш бебока  Hug
Вяра главоболието в 9-ти месец не е ли признак на наближаващо раждане  newsm78  Wink
Мойта щерка уж е по добре.Прояви алергия от антибиотика  ooooh! ,но днес след разни противоалергични препарати е по- добре  Whistling
 Днес пак сме на лекар и да видим...
И мен ме притеснява едно течение,но ще изкарам до сряда,когато съм на преглед в Плевен. Wink
Още 2 перални и вече ще съм готова с всичко,но ми излиза през носа.Много се изморявам и задъхвам вече.....
 Весел и слънчев ден на всички!  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт