Отговори
# 675
Някой пита за намаляване на времето за майчинство- ББ вчера каза по ТВ, че няма такова нещо и всичко е само една "долна инсинуация"  Laughing - това с а мои думи, не е цитат.
За Щейново и техния прочут телефон за инфо и записване за ОВ, аз по същия начин звънях дни наред и накрая отидох да се запиша на място-работя наблизо и им казах, че тоя телефон не е наред и никой не вдига, но жените на входа казаха, че те отговарят на телефона и нищо му нямало  Thinking

elf1980 моя термин е на 12.04. и може да с е засечем в Шейново, но нали нали нищо не се знае...

# 676
Колко съм разсеяна.
Да е жива и здрава принцесата на мама АНИ и много щастлива

# 677
Ех, че хубаво - тия бебета вече взеха да се раждат Simple Smile

Честито, Look Ani   bouquet

----------
За пореден път ще кажа, че тоя моя доктор, нещо ... Ей, Павлов, не ме кефиш, да знаеш! Мрън - мрън, бебето било малко, акушерката смятала, че съм много слаба; "не, не е слаба" - казва й Павлов; "обаче ся, ти нормално ли искаш да раждаш" - казвам "ако има предпоставки за това"; той - "м-даааа, то бебето хич не е голямо. може пък да стане, кат' гледам така"

То и без това ми се струва, че веднъж за месеца, както е по НЗОК, е малко в осмия; ще взема да се прегледам пак в Токуда, да чуя една потенциална прогноза нормално ли ще раждам  Close ( или ненормално  Wink ); преди някой в МД да почне да се чуди на глас; и то когато времето вече е напреднало.

# 678
Да мина да се отчета и аз ,че днес голяма разходка направих и ще почивам сега  Whistling
Мислех ,че вече имаме новини от Гери,но нищо ...ще сме по-търпеливи,стискам палци всичко да е наред!
Някой ако знае нещо за Неличка да пише  Praynig Много страшно ми се вижда това със заушката в този месец на бременността Praynig
Дадоха ми една книжка за кърменето и отивам да се образовам bowuu

# 679
Вяра главоболието в 9-ти месец не е ли признак на наближаващо раждане  newsm78  Wink
Олее сефте чувам главоболието да е подобен признак  newsm78 ама спах до сега и не ми минава и парацетамол пих преди да легна и вече взех да се дразня искам да спре да ме боли.ю
Много ви завиждам за разходките ей, аз не мога да ходя много щото умирам после - не че ме мързи а мноого ме боли. Утре съм в Плевен и ще се разходя.

# 680
Ох, Цвете, сега пък алергия от АБ Sad Добре поне, че се чувства по-добре, че предполагам, че си се изтормозила тотално.

Ани, прекрасна е Ивет! Расте човечето /пу-пу/ и хубавее. Simple Smile Активната гимнастика изглежда прекрасна, но ми се струва, че има много малко забавления за детето по нея, но сигурно не се виждат на снимката. Все пак това е Fisher Price

Днес се скъсах от гладене и се уморих, но по-големият ми проблем беше, че плувнах в пот от горещината. Добре че педи ми забрани да гладя с пара, та поне това си спестих. Днес гладих лесните неща - всички чаршафчета и пелени от каката, защото от много търсене и умуване нямам нито един наличен чаршаф. Повече обичам да гладя такива неща, защото няма копчета, които да ме горят постоянно Simple Smile, ама за времето докато го изгладя от едната страна, пък от другата, мога поне 4-5 бодита да приключа. Simple Smile Още не съм влязла в ритъм и не мога да се организирам. Все ми се струва, че правя всичко много бавно и туткаво. Когато се роди Дея, гладенето, стерилизацията и другите неща не ми правехе въобще впечатление, вършех ги бързо и организирано, въобще не ми тежаха. Дали и сега ще е така?

# 681
  • София
Мами, относно спалните комплекти ако на някоя и се дават повече парички...

Леле, Галя, купила съм си същите чаршафки като твоите, само че синьо и оранжево,
 плюс комплекта им Good Night. Laughing
Платът наистина е страхотен, даже е по-фин от хасе, по-скоро е като плат за риза.
Само се минах да си ги купя от Пигис хаус и бяха 49 лв, ама карай, да сме живи и здрави. После и аз ги намерих в интернет и ходих до Руски паметник, заради тези хавлийки http://christior.com/?t=details&rID=773, обаче имаха само от малките. Все пак си взех де, та да са ми комлект. Иначе качеството наистина е страхотно и даже леко се изкушавам хавлийка за баня дали да не взема от тях. Определено на живо са най-красивите, големи и плътни от всичко, което се продава в момента и може би си заслжават парите.

За тези с мечето наистина е кофти, че нямат долен чаршаф, обаче аз си купих вчера един огромен 200х230, от който мисля да си направя две долни чаршафчета и две калъфки. Ливиа-м е фирмата, http://www.livia-m.com/mreja.aspx,. Български са, но работят с хубави платове, от няколко години все от тях си пазарувам. За съжаление бебешките  им бяха за 120 на 60 креватче и като десени не ме грабнаха. Даже по едно време си мислех да си купя от тях едноцветно хасе, продават и на метър, и аз да си шия сама.

Но наистиина едвам се намира нещо прилично като материя на пазара, повечето са ужасно груби или с доста кичозни картинки и не можах да ги  преглътна. А от обиколниците с къдрички направо ми сава лошо. Нали може да минем и без тях? Ужасно непрактични ми се струват, само ще събират прах. И като видя опаковано креватче с такива, ми прилича на тапициран кашон.

Ето тези http://www.es-fashion-bg.com/catalog/index.php?cPath=34_39&sort=3a&page=1 също са хубави. Видях ги на живо в Пигис хаус. Мекички са и обиколниците им поне са малки, имат и не много шарени. Мисля от тези с големите балдахини да си взема за по-нататък и от балдахина да си направя две чаршафчета.

Последна редакция: пт, 19 мар 2010, 17:27 от Елица

# 682
Моля пишете ме и мен на 1ва страничка с резултат 3.300, роден на 15 март, 49 см - Иво Simple Smile
Мн целувки на всички и ако някой се притеснява от секцио - мога да разкажа за моето в Тина Киркова, което мина много много леко.

# 683
Моля пишете ме и мен на 1ва страничка с резултат 3.300, роден на 15 март, 49 см - Иво Simple Smile
Мн целувки на всички и ако някой се притеснява от секцио - мога да разкажа за моето в Тина Киркова, което мина много много леко.
Алис ,имаш вече бебче ли Grinning Да ти е жив и здрав Иво тогава   bouquet
За всички ни ще е от полза,ако успееш да разкажеш за секциото си.Ти вече у вас ли си ,много бързо са ви изписали,разказвай   bouquet

# 684
  • София
Честито на мамите!
Да са ви живи и здрави бебенцата и да сте много щастливи!
  bouquet

# 685
Бъдещи татковци могат ли да пишат??? Надявам се ДА!
вече почти всичко е купено или капарирано за нашата бебка. Очакваме я в края на март или началото на април.
Днес поръчахме и количката http://eshop.hauck.bg/index.php?main_page=product_info&cPath … p;products_id=161
Нямаме търпение вече, а и времето е супер.
Желая късмет на всички!

# 686
  • Бургас
Честити на LOOK_Ani,да и е живо и здраво бебчето!
zar4e,разбира се,че приемаме нови попълнения в отбора на Бургаските мами!Като му дойде времето ще разменим номерата на телефоните и ще си спретнем срещичка по морски! Laughing
Помагайте,откриха ми повишен белтък в урината!Моята гинеколожка иска ме праща в болница.Имам отоци по ръцете и краката,но кръвното ми е нормално 70 на120.Издаде ми направление за хоспитализация.Разбрахме се в понеделник да повторя изследването и ако пак е лошо  болницата ме зове! Sad
Даже ми вика,че при това положение ще родя по-рано! Shocked
А аз даже си мислех,че ще пренося защото се чуствам в превъзходна форма,даже на моменти забравям,че съм бременна!
Ако някоя от по-опитните мами е минала по този път моля да сподели какво се е случило!

vesi_mesiаз още нямам кошара Sad и днес като ми каза така Мърмърова и се попритесних,че ако трябва да се ражда по-рано дечко няма къде да го сложим да спи,ама това са бели кахъри,да сме живи и здрави,пък за Педя човек все ще намерим място!
Поздрави!

# 687

Ами честито!!!   bouquetДа е жив и здрав малкият юнак!!!
Марги наистина малко свръх ми дойде,ама вече отминават нещата  Hug Благодаря на всички за подкрепата!
Специално добре дошъл на единствения пишещ татко в темичката! Дано се чувстваш удобно сред тоолкова много бременлийки  Joy

# 688
alice62 Hug Честито  Hug Hug Много да ви радва малкият принц Hug Ама защо не си казала  Wink Laughing

Разкажи за секциото,че и аз ще раждам в Тина Киркова  Whistling
Всеки път влизам с надеждата че ще има новини от Гери,но ....
Искам да попитам на някой гадили му се че на мен почти всяка вечер.през цялата бременност веднъж не ми е станало зле сега какво се случва....

# 689
Добре са ни дошли и татковци тук!  Wink  Един да се реши, значи..

И аз чакам подробен разказ от Алис.   bouquet Честито бебче!!!

Общи условия

Активация на акаунт