Отговори
# 690
Здравейте мамчета!

Честито на всички мами, които вече гушкат бебетата си, да им са живи и здрави и много да ги радват.

Аз много рядко пиша, но пък ви чета много често. Имам нужда от съвет, можели някой да ми помогне с мнение за тази количка:
 http://www.bambino.bg/chicco-kombinirana-kolichka-chicco-duo-fuego-p-12.html

Тъй като ние все още не сме започнали с покупките, а трябва вече. Ще ви бъда много благодарна ако ми кажете, какво мислите за тази количка.

# 691
ЧЕСТИТО БЕБЕНЦЕ НА АНИ!Чакаме с нетърпение разказ! Hug
ЧЕСТИТО И НА АЛИС!
polivillie, дано и при теб всичко да е наред, бебчо да изчака още малко и да те изпишат по-скоро!
taigi, честита годишнина!  bouquet

kaat, за арниката, сега не знам дали има смисъл, но от друга страна няма да навреди, на теб от хомеопат ли ти е изписана и какво е разреждането? За босилека, знам че по принцип като наближи термина е добре да се пие, затова и аз до тогава, ако не съм родила, мисля да почна да го редувам с малината.
Ани, радвам се че Ивет наддава добре! Бих те посъветвала, ако искаш да се консултираш с някой консултант по кърмене, защото сега когато Ивет е заякнала и има повече сили да суче, може да се опитате да минете само на кърма. Препоръките в такъв случай са, да се намали постепенно добавката и  да се предлагат и двете гърди на едно кърмене, за да има повече стимулация! Но дори и да не стане както ти каза важното е че все пак имаш възможност да си се кърмите! Hug

# 692
  • Варна
Алис, живо и здраво да ти е синчето. Много да ви радва. Ти много тихомълком го съобщи. Разкажи ни всичко - планувано секцио ли беше, как се чувствате сега вкъщи, кърмиш ли и всичко.  Praynig Hug Peace

Добре дошъл на таткото! Дано се чувстваш комфортно сред толкова бременни.  Laughing

Елица, комплекта е страхотен, нали? Аз страшно много му се кефя. Ярки цветове, страхотна материя. Днес ходих до магазина да видя моя друг комплект фаворит, но нещо не ме грабна. Нямам представа защо.  newsm78 Сякаш не бяха толкова ярки цветовете, колкото ми изглеждаше на снимката. Другите три ги нямаха в наличност. Казаха, че април ще има изложение на нова колекция и част от нещата сега ще отпаднат. Питах за долни чаршафи дали продават, но казаха, че нямат подходящи като за бебешка кошара. Иначе аз видях да продават в един бебе м-н за по 8 лв. различни цветове, но не запомних марката.

# 693
Честито и на двете мамчета!!!Да са им живи и здрави бебчетата и много, много да ги радват!!! newsm51
Времето навън е страхотно и аз днес не съм се спряла. Laughing

# 694
ооо няма от какво да се чувствам некомфортно...
Всъщност почивствах се кофти единствено като влязох за първи път в бебешки магазин да избираме комплект за исписването и другите нужни неща... бях като гръмнал бойлер в трастика... гледам и нищо не виждам... то не бяха бодита, камизолки, ританки чудеса... ама вече ги знам всичките, че дори и марките разучих, номерации и т.н.
луда работа ей!

# 695
Здравейте мили априлски майчета. Извинете, че нахлувам в темичката ви. Аз съм от миналогодишните априлки, вече почти година се радвам на чудесната си дъщеря. Пожелавам ви леко раждане и скоро и вие да се радвате на своите прекрасни дечица.  Heart Eyes Подариха ни лятна количка и нашата комбинирана количка 3-в-1 ни стана излишна. Съвсем като нова е и е много хубава Simple Smile Можете да я видите ТУК . Ако имате интерес, моля да ми пишете на лични или в продавалника. Още веднъж се извинявам за нахлуването в темичката ви. Честито на новообебилите се, още си спомням големите ни вълнения миналата година по това време  bouquet

# 696
Честито на мама Алисе. Много да ви радва малкия.   bouquet

# 697
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА МОНИКА НА LOOK_ANI!!!!
  bouquet
ЧЕСТИТО И НА МАМА АЛИСЕ МАЛКИЯ МЪЖ ИВО!!!
  bouquet
Моят бебо днес го измериха 2550гр, което било нормално, досега уж растеше все много голям, а сега си е Ок, ама тя вика, нали знаеш, че не е съвсем точно, ама аз се чудя за 2 седмици 200 грама не е ли малко  Thinking Иначе и според нея поне още 2 седмици няма да родя, плацентата не била почнала да се подготвя  Twisted Evil Praynig

Много се радвам, че днес се видяхме с някой от мамите на училището Hug Grinning
Целувки!!!

# 698
Здравейте тумбачета Hug Hug Hug
    Честито на майчетата и  да са ви живи здрави сладките бебешори,а вие много,много обичани и обгрижвани!!!!!!

и мен днес ми казаха,че на 6.04.2010 влизам за подготовка в МД...............не са питали бебка за това решение Laughing.........все пак ми е трето..............още се нося към ателието всеки ден и вече не издържам.............към 12-15.04.2010 май ще е събитието......с Жени се чухме..............друг има ли по това време привикан тааааааааааааам

# 699
Привет майчета и от мен... Уау много активни сте били вчера и днес - не мога да сваря да ви изчета...

Първо честити бебчета на мами LOOK_ANI и alice62 - да са им живи и здрави и много да ги радват!
alice62 - пиши моля те малко по подробно за секциото, понеже и на мен ми предстои а ти го описваш толкова лесно...

Интересно само какво става с Гери, дано всичко да е наред...

Честита годишнина на taigi - пожелавам ви много семейно щастие, благополучие и разбирателство...

Poliville - стискам ти палци и аз и успех...вярвам че всичко ще е наред с вас   Wink

vesi_mesi - дано всичко с обрива ти се оправи бързо...кураж и търпение...

Скорошно оздравяване и на Неличка!!!

bibi - относно роднините и приятелите и въпросите "кога..." наистина може да подлудее човек, така че имаш право да изключваш телефони или пък просто да им теглиш "майни"...във всички случаи си права

tini-mini - нашият комплект за изписване си има много хубава памучна пелена и отделно сме си взели едно такова жълто одеяло-портбебе http://www.bebcho.bg/bg/details.php?id=225 за по студено време...много е меко и приятно

Galia_5 - споделям абсолютно мнението ти "...никога няма да изрека МАМО към друг човек освен мама и че никога не помагам на свеки за каквото и да е защото съм на мнение, че всяка къща си има стопанка..."....хубавото е че и моята свекърва е много разбрана и сама е на този принцип...та засега се разбираме добре

valeto – най много видове гащеризончета съм виждала на сайта на Пакостник
http://www.pakostnik.com/bg/products.php?cat=22  аз лично от там си поръчах и плюшени на Caramell  и памучните на Захи - качеството наистина е страхотно...и пижамките ми са пак на Захи от същия сайт... А за чаршафчетата на TAC, наистина аз по добри не съм намирала (а съм гледала доста)..дори и хавлийките за малкия са ни на същата фирма и след едно пране станаха просто невероятно меки...Що се отнася за бебефоните ние си взехме този http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=1800 след като ни демонстрираха от най евтините до най скъпите марки – този беше с най добър и силен звук, което на мен ми се струва най-важно

navail – и на мен последните няколко дни ми се гади, но ми казаха че този „бонус” можело да се появи в деветия месец...

# 700
ехе, още едно бебе  Hug. Честито Алис! Да е много здрав и щастлив малкия Иво!. хайде, мамите с момчета да се радвижат, че момичетата изпреварват в класацията Simple Smile.
добре дошъл на таткото. а мама къде е? как се чувства?
Delta аз си купих вече тази количка. не съм я ползвала, естествено, но ми се видя най-добрия избор като сравнявах качество и цена  Peace. пък и е функционална. да те предупредя, че като се сгъне трудно влиза в багажник на по-малки коли. моята е средно голям седан и трябваше да я позавъртим, за да я пъхнем, но това да и е проблема. доста отзиви изчетох във форумите и аз след дълго мислене се престраших и я взех.. надявам се да изкара повече от година (в смисъл, да не стане малка за бебчето)

Последна редакция: пт, 19 мар 2010, 20:00 от tansu

# 701
  • гр.София
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВИ МАМИ И БЕБЕТА.ДА СА МНОГО ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ.

Здравейте момичета!Аз бях 11 дни в МД заради високо кръвно и белтък в урината.Понадупчиха ми вените със системи и сега уж всичко е наред.Чакаме още малко да вляза в 37г.с. и може да се ражда беба.Думите на лекарката бяха че и се иска да родя по рано защото е опасно с това кръвно.Пия много хапчета за кръвното,за гъбите ,магнезий,желязо и т.н.На всичко отгоре шийката ми е 80% скъсена и има малко разкритие.

Иначе съм много доволна от отношението и компитентната помощ бях на 10 ет. Амортизирано е малко но поне е чистичко.
Направи ми впечатление,че  ние не пазим чисто имаше случаи да вляза в тоалетната и да видя че предишния не пуснал водата и то много пъти в банята имаше оставени опаковки от сапун и шампоан дори видях и забравена дамска превръзка. Мисля че нямаме право да се сърдим ,защото понякога и ние не пазим.

Проучих цените.На 7 ет. все още не е почнал ремонта.Ако нещо ви интересува питайте.

Лека вечер за сега.

# 702
  • София
Дени, кажи за цените - питам за раждането и за стаите.
На мен на 30 април ми е секциото там.

# 703
  • София
Alice 62 - честит ти малък мъж! Жив и здрав да ви е и мноооого да ви радва !

Стаматко, добре дошъл в кокошарника и поздрави на бъдещата мама ! Hug
Делта - за количката това е нашият избор, аз мисля че е супер като качество / цена и след проучванията, които проведох. Още не сме я взели и ние  Peace
Тайги, още мнооооооооого петилетки щастлив и пълоценен брачен живот ви желая!

И аз днес маах гащи на дъъъълга разходка, после ходих да пална една свещичка за здраве в църква. Оттам като ме видаха с тумбака ме пратиха в съседния параклис да ми прочете отчето молитва за леко раждане. Мама беше с мен и нещо се разстрои, явно я гони вече шубето  Mr. Green и нея.
Хубава вечер от мен и ....... Grinning!

# 704
  • гр.София
bora66,цените в МД от 01.03. 650лв.секцио  500лв. нормално 550 нормално с епидурална 150 епидурална 70лв самостоятелна вип стая 40лв.вип с 2 легла.

Общи условия

Активация на акаунт