Отговори
# 705
Мамииии толкова съм щастлива за майчинството...вчера като излезе информация че всичко било "фалшива тревога" вече не знаех да вярвам ли...но днес прочетох това http://moreto.net/novini.php?n=79058... а сега и по Нова Тв даваха Бойко да го потвърждава...олекна ми малко

Искам и две въпросчета да попитам - може ли някой да ми прати номерата на "вестителките"?...и ако не е проблем има ли начин да разглеждам вашето албумче (и как точно става)?

Благодаря ви предварително...лека и спокойна нощ на всички!

# 706
  • СОФИЯ
Здравейте момичета! От една седмица на съм влизала и гледам има много за четене Simple Smile.

Много съм щастлива да ви се похваля на 14.03 се роди моето момченце НИКОЛАЙ - 2750 гр., 47 см.

Малко избърза в 37 седмица, но беше решил че иска се ражда в неделя - спешно секцио в Майчин дом. Операцията мина ок. Много съм доволна от д-р Божилов, за втори път раждам при него, страхотен специалист.С избор на екип и ВИП стая отношението в Майчин дом беше супер.
Но най-хубавото е че от днес вече сме си вкъщи Simple Smile.

# 707
честито на мама Alice 62 - да ви е много здравичко момченцето и много да ви радва

честито и на мама LOOK_ANI - много щастие на цялото семейство с тая малка принцеса

taigi честита годишнина   bouquet

Poliville дано всичко с теб да е наред  Peace ,хубаво е че имаш нет в болницата, поне няма да ти е скучно,лек престой в болницата Hug

лека вечер мамчета  bouquet

# 708
Oлеее имаме си още бебеетаа, усещам аз че вече всеки ден ще е рожден  Mr. Green
Alice 62  и  sonya_yancheva Честити ви рожби! Живи и здрави!

ГерганаК явно сама ще поднесе новината  Rolling Eyes

# 709
какво става бе момичета, докато си напиша поста и оп още едно бебче
да ти е жив и здрав николайчо  sonya_yancheva

много хубавоооо Hug Hug Hug

# 710
Здравейте,
колко много бебета почнаха да се появяват - СТРАХОТНО.

Честито за малките съкровища

А да ви питам нещо (то най- добре доки да питам, ще го направя в понеделник) може ли да почна да раждам независимо че пия Гинипрал и Изоптин?
 smile3525

# 711
лелееее,още бебчета Party Сонче ,честит ти син ! Да е жив и здрав и много да слушка!   bouquet  bouquet  bouquet
Гледай какво нещо е ,ти си родила ,вече си вкъщи ,а ние да не знаем Naughty
Моля ви се ,запишете си телефоните на вестителките ,не ни дръжте под напражение Laughing
Всеки ден ще има бебчета вече ,дано аз да издържа до понеделник  Praynig Praynig Praynig

# 712
Oх, цяяял ден без нет. Много скандали вдигах на доставчика. То при тях си стана като ,,добър ден'' Такаааа да пиша преди да забравя и отивам да ви чета Flutter
Навайл и аз мисля в ТК да раждам. Ти с избор на екип ли ще бъдеш? И да те питам още нещо- там ли си води консултацията. Аз да и днес си разгледах документите имам само направление дадено, без обменни карти, без изследвания-- нищо!!!
Алис Честит Ти Принц!!!! Много да ви радва, да ви е жив и здрва и вие да го слушате А ти защо си трайка? Забрави да си запишеш някой от телефоните ли?  Heart Eyes
Вяра, не ме питай просто какво ми е. Цял ден ми е криво нервна съм корема и днес си ме наболваше, а дребната не се спря цял ден. То има мами дето се молят бебчетата им да ги ритнат,аз на мойта и се моля да си почине малко Laughing Laughing Laughing
Да се редактирам- Обърках към кого да отправя въпроса си. Отправям го към Навайл, а към Нефер- сори Embarassed Embarassed Embarassed

Последна редакция: пт, 19 мар 2010, 21:20 от vili_nik

# 713
Соня Честито  Hug Hug Hug
Да ви е жив и здрав малкият Ники  Hug

# 714
  • Варна
Sonya_Yancheva, честито! Живо и здраво да е синчето за радост на мама и тати!Време беше да се започне по-активно с бебетата. Сонче защо се наложи секциото? И малкия засука ли вече? Мами, разказвайте моля, не ни дръжте в напрежение. И ако имате снимчици качете да ви се порадваме.

Коя мама си беше купила Dee Dee слинг? Моля ако може да качи снимка в албума като го сложи на себе си. Хвърлила съм му око, но немога да се ориентирам как изглежда всъщност. Има снимки само как се носи по-голямо бебе, но не и новородено.

# 715
bora66,цените в МД от 01.03. 650лв.секцио  500лв. нормално 550 нормално с епидурална 150 епидурална 70лв самостоятелна вип стая 40лв.вип с 2 легла.

Благодаря за инфото.

Соня - просълзи ме.. Да ти е жив и здрав малкия Ники!!! Така щеше да се казва и моето, ако беше момченце! Пожелавам ти бързо възстановяване и много щастливи моменти.

Много съм щастлива, че моя любим най-сетне си идва. (не съм споменавала - някои от вас може да са го гледали в Биг брадър 2- до последния ден беше там) и утре сутринта ще участва в Сблъсък на тема 'има ли отражение истинския живот във Биг брадър, или нещо от сорта и само го нахъсвам сега да се кара и да вика утре  Mr. Green  Joy Ми така де  Wink  

А инче аз много се радвам, че почва сега новия сезон, че като си седим повече в къщи , да има какво да ми говори за фон, че ми писна по цял ден некви турски сериали  ooooh!

# 716
sonya_yancheva ,alice 62 честити да са ви синчетата и да ви направят най-щастливите майки на света !!!!

ейй колко хубаво бебевалежа май започна!!!! Hands Clap

# 717
sonya_yancheva, ЧЕСТИТО И НА ТЕБ, МИЛА!!!!!!! МНОГО ДА ВИ РАДВА БЕБЕ НИКИ!!!!!!!!    bouquet
Сега ще добавя и твоето бебенце на първа страница Hug

# 718
Соня Честито бебче и на теб. Да е жив и здрав бебока
Разкажи ни повече за раждането
Нещо Марини ми се губи newsm78 Някой знае ли нещо за нея?
Да ви се похваля милото си е взело отпуска до 15 април. Много се кефя. Решил да не ми трепери на работа и да ме мисли дали няма да тръгна да раждам сама Crazy

# 719
  • Бургас
Честити дечица на sonya_yancheva, LOOK_ANI  и alice62 да са ви живи и здрави бебчетата.  bouquet
чаршафчета, аз купих от мадъркеър страхотна материя са и са с ластик.
taigi, честита годишнина, много щастие ти желая.
След днешната ЖК стана ясно, че сме 3380  Shocked и със сигурност ще съм секцио, та може да се засечем с vesi_mesi  Wink
Дано скоро имаме инфо за Гери  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Приятна вечер на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт