Бременна съм пак, но.....

• 17 007
  • 176
  •   1
Отговори
# 15
  • Linz
Като не искаш деца защо не се предпазваш?! Според мен трябва да говориш и с бащата, това дете не е само твое.

# 16
Разбира се, че трябва да говориш с бащата. Извинявай, но звучиш крайно несериозно и незряло  ooooh! Билки щяла да пие...
И какво значи"Само това да мине и слагам спирала"? Чакала си да забременееш и тогава да помислиш за предпазване? Мъжът ти на колко години е? Като има две деца, знае ли как стават бебетата?
Никога не съм била толкова възмутена по тема в този форум.

# 17
Създаваш впечатлението, че само кухи лейки има в него. Ааа и да не забравя научи се да пишеш грамотно!

newsm74

100% куха лейка, но те е послушала за аватара...

# 18
Ох, ти просто ме изумяваш!Пишеш на посоки в най-различни подфоруми.
Един съвет от мен, с най-добри чувства: Недей да пиеш разни билки, защото вероятността да увредиш себе си е голяма, освен това може да не постигнеш желания резултат и да увредиш и детето си!После какво ще правиш?! Отиди на лекар, докато е време има инжекции, има и аборти, направи го като хората. Анонимността ти е гарантирана.
И недей се излага повече, защото изгаш и града, който обичам безкрайно много!Създаваш впечатлението, че само кухи лейки има в него. Ааа и да не забравя научи се да пишеш грамотно!
Ако те интересува добър гинеколог в Разград - д-р Романова, д-р Андреев. Ако имаш книжка - шофьорска - иди в Тутракан, явно имаш финансови възможности. Около 200 лева мисля, че е. И като искаш да си анонимна махни тая снимка от аватара си.

Щом съгражданката казва слушам Peace Аз ще ида до София няма проблем в това, а иначе мерси за инфото Simple Smile

# 19
Затова и заради такива жени, се питам защо забременяват?Не защо го правят, а защо им се случва и защо въобще могат да имат деца?!На какво ще научиш дъщеря си, моме? На това да ходи с богати мъже, целта й ще бъде да е манекенка и на 20 години да има две деца?!Не мога да ги разбера тия работи!
Защо въобще имате размножителна функция, то на вас полови органи ви трябват само за да си осигурявате добро материално положение, щото иначе явно няма как!
Ужас!Жалко, че си от тоя град!Срам ме е! ooooh!

# 20
Е, как ще иде на специалист. Нали още я държи случката с приятелката  Wink току-виж някой в болницата вземе, че я натупа заради нетактичност  Twisted Evil

Съжалявам, че говоря глупости, но не издържах   Mr. Green

# 21
Ох, да забравих за случката в болницата ooooh! И по-добре да не се сещам, че ми идва smile3514 bash

# 22
Май те хапят калинките. Оняден пусна тема за аборта си, днес, за това че си бременна. Вземи да прочетеш някоя книга за сексуална култура, или в краен случай упътването към презервативи и стига се държа като слон в стъкларски магазин  Twisted Evil

# 23
Май те хапят калинките. Оняден пусна тема за аборта си, днес, за това че си бременна. Вземи да прочетеш някоя книга за сексуална култура, или в краен случай упътването към презервативи и стига се държа като слон в стъкларски магазин  Twisted Evil
Ехееее това беше за мойта приятелка, това че сега аз съм бременна ами какво да направя случило ми се. Аз пуснах темата ей така да прочета мнения, ама пак стана fight

# 24
 PopcornА каква в случката в болницата?

И за да не е  само спам искам да питам авторката: не се ли притесняваше, че от някой от 8те пъти на ден, в които правите секс можеше да забременееш, след като сте се пазили само с прекъсване на акта???

# 25
И въобще не се наричай моя съгражданка, аз такива като теб ги ям, ясно ли ти е и хич не ми е жал!Дано да не можеш да абортираш, за да се научиш да носиш отговорност, но тогава сигурно на децата ще си го изкараш, че са ти развалили фигурата, че са ти провалили кариерата на фотомодел, че вече никой не иска да му духаш!Повръща ми се!
А си само на 20!Ебаси!

# 26

Той, нейният, да не види таквоз нящу  newsm35

# 27
Нямам думи - или лъжеш, или не само със сърцето не си добре,ами най-вече с главата  ooooh!. За какво висше говориш че имаш бе човек  ??? Та ти пишеш като петокласник, неграмотна и глупава си!! Не искам изобщо да коментирам "бремеността" ти, но ако наистина е така, направи услуга на човечеството и отиди да направиш нормален аборт в болница.

# 28
Много е кофти,че е 1.е непланувано и 2. нежелано.Искрено ти съчувствам за ситуацията,но в случая вие сте си го направили и сега трябва да поемете отговорността!
Аз само едно не разбирам.След като не искаш да казваш на мъжа си,защо споделяш в най четения форум в България нещо толкова лично и то при положение,че си си изтипосала снимката си и данните на дъщеря си?Нима очакваш,че никой не те познава или няма да те разпознае ooooh!

П.П. И как очакваш ние да ти помогнем?
П.П.П.А за билката пък изобщо не ми се почва да говоря!
И да ме познаят голяма работа, ама едва ли в нашия град не се занимават с такива работи-поне мойте набори де. А той няма как да разбере...аз в града имам повече познати от него Mr. Green
Ами не знам,кой колко познати има Стефче,ама по моите изчисления е достатъчно един да му каже Whistling Виждам,че все пак малко или много си взела присърце поста ми и поне си махнала снимката си! Един съвет,бягай бързо при чичко доктор,но преди това помоли някой мод да ти изтрие темата,че само се излагаш!

# 29
Подкрепям напълно съветите да се довериш на специалист, иначе е рисковано.
Ако не го искаш детето по-добре не го раждай, всеки е свободен да прави своя избор.
Успех.
Това е и моето мнение. Peace
Всеки има различна нагласа за това колко деца желае и кога да ги създаде,не намирам за нужно други да му търсят сметка или дават препоръки!Това е дълбоко личен избор,в който натрапването на хорското мнение е твърде неуместно Naughty.
Тези билкарски истории обаче сериозно ме смущават,може ли в днешно време да се разсъждава толкова наивно? ooooh!
Имам приятелка,която има племенница,родена с едно незрящо око точно от такъв тип "махане" на нежелан плод.Не само,че не го е махнала,ами го е увредила безвъзвратно.

Общи условия

Активация на акаунт