Тези дни ми закъсняваше и имах болки в стомаха ниско долу-естествено с голям страх си взех тест и си го направих...показа две черти! Когато за пръв път видях двете черти и бях бременна с Галя щях да полудея от щастие, обаче сега не е така
Не съм готова за второ дете, толкова време тези две години се борих за хубавата си работа, за фигурата си, за дома си, за всичко, което имам. И когато всичко се подреди имам работа, продължих да уча висшето си, канят ме за снимки в фотосесии, имам и частен бизнес, мой дом, и всичко е просто 6....както вика мойта приятелка да ти завиждат само....стана това.Да исках много дете от мъжа ми преди, защото знаех, че така ще бъдем заедно, че всичко ще се нареди и така и стана...аз направих всичко възможно нещата да потръгнат....молих се за момиче, дарих го с първородна дъщеря. Всичко е ок...благодаря на Господ, че за каквото се помолих ми го сбъдна. Добре съм с здравето и сърцето, тъй като съм със сърдечен порок, успях да родя здраво бебче и това ми е най-голямата радост. Но сега не съм готова да имам второ, нито какво ще правя, докато съм бременна. Аз храня сега и издържам дъщеря ми-всичко зависи от мен. Пък и тепърва да бременея и да раждам кой ще ме чака мене да правя кариера
Не стига, че разочеровах майка и забременях толкова млада, ами сега второ и то тъкмо, когато тя се хвали, че съм хванала живота в ръцете си 
Не искам да казвам на мъжа ми, че той е твърдо против тея неща и абортите, ама да го питам аз дали е готов за трето дете и ще трябва да се скараме. Затова споделям само тук и на мойта приятелка и се моля на Бог дано забравя, затова което ще направя утре
), но не си играй със здравето си!