Бременна съм пак, но.....

• 16 992
  • 176
  •   1
Отговори
Много се чудих преди да пиша тука, защото предполагам, че всички ще ме нападнат и почнат да обиждат. Ама не ми пука чесно казано вече какво ще става с мен....аз съм отвратителен човек smile3511
Тези дни ми закъсняваше и имах болки в стомаха ниско долу-естествено с голям страх си взех тест и си го направих...показа две черти! Когато за пръв път видях двете черти и бях бременна с Галя  щях да полудея от щастие, обаче сега не е така Tired Не съм готова за второ дете, толкова време тези две години се борих за хубавата си работа, за фигурата си, за дома си, за всичко, което имам. И когато всичко се подреди имам работа, продължих да уча висшето си, канят ме за снимки в фотосесии, имам и частен бизнес, мой дом, и всичко е просто 6....както вика мойта приятелка да ти завиждат само....стана това.
Да исках много дете от мъжа ми преди, защото знаех, че така ще бъдем заедно, че всичко ще се нареди и така и стана...аз направих всичко възможно нещата да потръгнат....молих се за момиче, дарих го с първородна дъщеря. Всичко е ок...благодаря на Господ, че за каквото се помолих ми го сбъдна. Добре съм с здравето и сърцето, тъй като съм със сърдечен порок, успях да родя здраво бебче и това ми е най-голямата радост. Но сега не съм готова да имам второ, нито какво ще правя, докато съм бременна. Аз храня сега и издържам дъщеря ми-всичко зависи от мен. Пък и тепърва да бременея и да раждам кой ще ме чака мене да правя кариера ooooh! Не стига, че разочеровах майка и забременях толкова млада, ами сега второ и то тъкмо, когато тя се хвали, че съм хванала живота в ръцете си Confused Сега с мойта приятелка говорихме над 2 часа и реших да пия една билка, която предизвиква цикъла и така, тъй като е още в началото плода ще го изхвърля и ще имам по обилен цикъл. Тя това го е правила и няма проблеми засега! Да, ама защо се чувствам ужасно, при положение, че още даже съм в началото на бремеността smile3518
Не искам да казвам на мъжа ми, че той е твърдо против тея неща и абортите, ама да го питам аз дали е готов за трето дете и ще трябва да се скараме. Затова споделям само тук и на мойта приятелка и се моля на Бог дано забравя, затова което ще направя утре smile3505 no

# 1
Няма да ти давам акъл дали да задържиш детето или не. Само ще си позволя да те посъветвам, ако решиш да абортираш да го направиш, доверявайки се на специалист. Много рисковано звучи това пиене на билки и отвари.

# 2
  • София
Виж кво, сладур, не прави с билки разни дивотии - има си инжекции за толкова ранна бременност и нека лекар се погрижи за това. Моля те бе човек - от теб съм с впечатления за сериозна личност - недей си рискува здравето, не дай Боже и живота...
Не разбрах само - защо ти е криво - искаш бебето или...

# 3
Аз няма да те упрекна - животът си е твой, а и никога не съм била бременна и нямам представа какви мисли минават през главата на жената в такъв момент.

Обаче вместо да се занимаваш с билки и глупости, защо просто не идеш на лекар? Ако е още много рано, сигурно може да се мине без интервенции, само с медикаменти. То пак си е химия, ама предписана от лекар и под наблюдение на лекар. Ами представи си, че получиш някой кръвоизлив.. Не си подлагай тялото на експерименти!

# 4
Подкрепям напълно съветите да се довериш на специалист, иначе е рисковано.
Ако не го искаш детето по-добре не го раждай, всеки е свободен да прави своя избор.
Успех.

# 5
А защо позволихте да се случи тази бременност?

# 6
  • София

Честито питане Стефи Mr. Green

# 7
Ами, защото не ползваме предпазни средства, точно както първия път, ама само това да мине и си слагам спирала. Защото моя презарватив не мога да го нарам да сложи, а аз противозачатъчни не мога да пия, заради болеста ми #Crazy

# 8
Много е кофти,че е 1.е непланувано и 2. нежелано.Искрено ти съчувствам за ситуацията,но в случая вие сте си го направили и сега трябва да поемете отговорността!
Аз само едно не разбирам.След като не искаш да казваш на мъжа си,защо споделяш в най четения форум в България нещо толкова лично и то при положение,че си си изтипосала снимката си и данните на дъщеря си?Нима очакваш,че никой не те познава или няма да те разпознае ooooh!

П.П. И как очакваш ние да ти помогнем?
П.П.П.А за билката пък изобщо не ми се почва да говоря!

# 9

Честито питане Стефи Mr. Green
Ха поне ти, ако не някой друг успяваш да ме разсмееш, както ми е криво в момента на душата. Не знам защо, знам какво искам, ама се пак нали имам вече едно и като си представя, че сега ще махна друго ooooh!

# 10
Момиче, уж си пораснала, борбена и оправна жена... какви са тия изпълнения в стил 18-ти век, какви билки?!
Бебето, което е дошло изневиделица си е твое, само ти решаваш да го има или не. Но билки? При положение, че във всяка една що-годе читава клиника ще можеш да направиш аборт под лекарско наблюдение и с възможно най-малко щети. В толкова ранна седмица има и вакуум, и т.н, дори може да не се налага класическия аборт с кюрета...
Ами как ще спреш кървенето после с тия билки мислила ли си? Стига глупости, толкова жени са си отивали навремето от тия бабешки изпълнения  ooooh!. Пак може да стигнеш до болница, в такъв филм да се вкараш, че...
Щом си решила да не казваш на мъжа си, разходи се до някоя добра болница (ако искаш, маскирай го като шопинг тур, все ще измислиш нещо  Peace), но не си играй със здравето си!

# 11
Много е кофти,че е 1.е непланувано и 2. нежелано.Искрено ти съчувствам за ситуацията,но в случая вие сте си го направили и сега трябва да поемете отговорността!
Аз само едно не разбирам.След като не искаш да казваш на мъжа си,защо споделяш в най четения форум в България нещо толкова лично и то при положение,че си си изтипосала снимката си и данните на дъщеря си?Нима очакваш,че никой не те познава или няма да те разпознае ooooh!

П.П. И как очакваш ние да ти помогнем?
П.П.П.А за билката пък изобщо не ми се почва да говоря!
И да ме познаят голяма работа, ама едва ли в нашия град не се занимават с такива работи-поне мойте набори де. А той няма как да разбере...аз в града имам повече познати от него Mr. Green

# 12
  • София
Девойко, не прави глупости! Ако не искаш детето-добре, твоя си работа, но обърни внимание, че не сме в 17 век. Отивай на доктор, по възможност - добър и прави каквото решиш под негов контрол.  Peace

# 13
Ох, ти просто ме изумяваш!Пишеш на посоки в най-различни подфоруми.
Един съвет от мен, с най-добри чувства: Недей да пиеш разни билки, защото вероятността да увредиш себе си е голяма, освен това може да не постигнеш желания резултат и да увредиш и детето си!После какво ще правиш?! Отиди на лекар, докато е време има инжекции, има и аборти, направи го като хората. Анонимността ти е гарантирана.
И недей се излага повече, защото изгаш и града, който обичам безкрайно много!Създаваш впечатлението, че само кухи лейки има в него. Ааа и да не забравя научи се да пишеш грамотно!
Ако те интересува добър гинеколог в Разград - д-р Романова, д-р Андреев. Ако имаш книжка - шофьорска - иди в Тутракан, явно имаш финансови възможности. Около 200 лева мисля, че е. И като искаш да си анонимна махни тая снимка от аватара си.

# 14
Вече си представям в какво ще се превърне тази тема  fight fight fight

Чак не мога да повярвам, че някой, който чете достатъчно из форума, може да я пусне... Добре, че е петък, та до понеделник ще е заключена...

Общи условия

Активация на акаунт