Бременна съм пак, но.....

• 17 044
  • 176
  •   1
Отговори
# 120
Стефи, истината е, че не си ми фаворит, но за толкова време във форума не се ли научи, че тук човек няма право да сподели проблем, защото бива разкъсан Simple Smile Simple Smile

Аз не разбрах какъв е проблемът. Прави секс без да се предпазва - забременява -  не иска детето , решила е какво ще прави. 
Ако темата не е пързалка, най- вероятно просто е искала да сподели проблема и да получи нормални мнения- някой да я подкрепи да махне детето или пък точно да го задържи, но едва ли е било, защото е искала да отнесе подигравки.

# 121
Да. и го споделя в тема, в която доста от момичетата се опитваме да забременеем-ами тъпо е.

# 122
Аз бих я посъветвала да попита бившата на мъжа си - циганката, тя сигурно ще знае някои магийки за "трепане на зародиши". Ама и какъв е тоя мъж (извън "темата") - първо с циганка, сега с луда ...

Луда ли, луда ли... Де, пусти бан.  Mr. Green
Тийновете пак скучаят, ми се струва.

А циганските магии ги знам - с мушкато. Но то не е билка, та затова питам - никога не е късно човек да научи някоя нова градска легенда разградска рецепта от дискотеката.  Peace

Какче, цепиш мрака с последния ред  Mr. Green

# 123
Да. и го споделя в тема, в която доста от момичетата се опитваме да забременеем-ами тъпо е.
Дарил, това, че е писала в темата от другия подфорум е било абсолютно тъпо, напълно съм съгласна. Но това все пак е отделна тема. Макар че е много странно как преди няколко дни имаше подобна тема от приятеката и , уж и сега тази...

# 124
"Място, където всеки да може да хвали или да се оплаква от съпруг, съпруга, свекърва, тъща, съседи и семейни познати. Обсъждане на проблемите, възникващи между партньорите, както и всякакви въпроси, свързани с домашния бит - обзавеждане, ремонти, строителство, почистване, цветарство и т.н. Всичко свързано с дома и семейството."
Това пише, че е предназначен този форум кажете ми къде да си пусна темата...може би в проблемно забременяване сигурно е за там ooooh!
То ми писна явно всички са разбирачки от човешки чувства и могат да дават различни епитети за всеки да определят кой какъв е....ай сиктир от "доброжелатели". Пък и не разбирам жени, които нямат още деца и не са забременявали за какво дават акъл тука, като не знаят какви мисли преминават на жената в такъв момент. Не искам да кажа нищо лошо, желая на всеки да се сбъдне това което желае. Както някои потребителки ми писаха ЛС и ми дадоха съвети, защото са имали същия проблем или са били в същата ситуация като мен сега-да това го разбирам. Ама такива, които не са били на мое място и не се поставят на него няма какво да дават определния и мнения ooooh!

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 22:12 от Stefi_shoko

# 125
  • Някъде там край морето
Макар че е много странно как преди няколко дни имаше подобна тема от приятеката и , уж и сега тази...
Има нещо гнило в Дания  Thinking Ако си направите труда да прочетете дори част от публикациите на авторката, ще откриете доста несъответствия.

# 126
Отговорност, отговорност и пак отговорност. Това е животът. После идва всичко друго.

# 127
Абе хора стегнете се! Рядко съм виждала такава тъпотия и злоба да се излива от хора.
Очевидно интелигентният ви подход е да наречете някой "тъпанар". Браво!

Прави ми впечатления, че хората стават все по-заядливи и обиждат повече Thinking

# 128
Лулу, надявам се, че темата не е истинка и авторката не е изправена пред такава дилема, а иначе да пише каквото реши - това е демократичен форум все пак Laughing

Стефи, каква е билката ? Преди се носеха градски легенди, че Кафе с ванилия помагало  newsm78  И все пак не се занимавай с глупости, ако има нещо такова и темата ти не е само за гледане на сеир.

# 129
Пусни си темата в РОДИТЕЛИ, ЗАГУБИЛИ ДЕЦАТА СИ

# 130
  • Някъде там край морето
а иначе да пише каквото реши - това е демократичен форум все пак Laughing

А за това спор няма. Просто споделям наблюдения  Mr. Green

# 131
Лулу, надявам се, че темата не е истинка и авторката не е изправена пред такава дилема, а иначе да пише каквото реши - това е демократичен форум все пак Laughing

Стефи, каква е билката ? Преди се носеха градски легенди, че Кафе с ванилия помагало  newsm78  И все пак не се занимавай с глупости, ако има нещо такова и темата ти не е само за гледане на сеир.
Няма ще си ида на акъна лекар реших го! Ами билката не я знам, ама ми казаха, че познати са я пили и имала много гаден вкус, но не съм запозната точно каква е, пък и вече нямам намерение ooooh!

# 132
  • София
Ж зема да пусна аз пак някоя тема......Ама Гущера с полицейската униформа ни мъ ще....Трябва да се измета в клюкарника Confused

# 133

Няма ще си ида на акъна лекар реших го! Ами билката не я знам, ама ми казаха, че познати са я пили и имала много гаден вкус, но не съм запозната точно каква е, пък и вече нямам намерение ooooh!
Е, тогава по- добре не се ядосвай повече в тази тема Simple Smile Взела си правилното за теб и твоя живот  решение Simple Smile

# 134
Това, че една жена няма деца, не значи че никога не е имала, че никога не е била бременна и че никога не е изпитвала чувствата, които и ти!
Можеш да се оплачеш в бг мама, не си мисли че и аз не съм си отнасяла подигравки и обиди, но поне съм се старала да разбера какво искат да ми кажат хората.
Ти, обаче след като си взела решение, защо реши да споделяш, да се оплачеш, да се похвалиш или ?!...И да се излагаш с тия билки ooooh! И нали мъжът ти се грижи за теб, защо да няма кой да се грижи за детето ти, когато си бременна с второто?..

Общи условия

Активация на акаунт