Бременна съм пак, но.....

• 17 039
  • 176
  •   1
Отговори
# 135
Не пий нищо бе, ти луда ли си?

# 136
Това, че една жена няма деца, не значи че никога не е имала, че никога не е била бременна и че никога не е изпитвала чувствата, които и ти!
Можеш да се оплачеш в бг мама, не си мисли че и аз не съм си отнасяла подигравки и обиди, но поне съм се старала да разбера какво искат да ми кажат хората.
Ти, обаче след като си взела решение, защо реши да споделяш, да се оплачеш, да се похвалиш или ?!...И да се излагаш с тия билки ooooh! И нали мъжът ти се грижи за теб, защо да няма кой да се грижи за детето ти, когато си бременна с второто?..
Няма как, защото няма кой да работи, вече писах че аз сега издържам дъщеря си храня я, обличам я и т.н. А имам и друг сметки да плащам, а докато съм бременна не мога да висна на майка ми, защото тя е сама и така!

# 137

Дарил, спокойно, тя току що каза, че е решила да отиде на лекар Peace

# 138

Оф, няма да пие нищо, щяла да ходи на "акъна лекар"  Joy... Стефче, ти сигурна ли си че не си циганката  newsm78

# 139

Оф, няма да пие нищо, щяла да ходи на "акъна лекар"  Joy... Стефче, ти сигурна ли си че не си циганката  newsm78

Оп, разградски диалект много свикнах с него hahaha

# 140
Къде е разградския диалект, че не разбрах.

# 141
А какъв е този акъна лекар?  Да не е някоя кадъна.

# 142
Къде е разградския диалект, че не разбрах.
"акъна" често ползваме тая дума за "баш" или за "точно това" значи Peace
А какъв е този акъна лекар?  Да не е някоя кадъна.
JoyАма вие ме убивате значи баш на лекар ще отида hahaha hahaha hahaha

# 143
Добре де, как аз като съм от този град един път не използвах диалект, пък ти така бързо си прихванала newsm78 Ма явно то при тебе е като със забременяването, хващаш бързо Whistling
А тая твойта приятелка някоя билка за забременяване не знае ли или само секс му е майката Rolling Eyes

# 144
Добре де, как аз като съм от този град един път не използвах диалект, пък ти така бързо си прихванала newsm78 Ма явно то при тебе е като със забременяването, хващаш бързо Whistling
А тая твойта приятелка някоя билка за забременяване не знае ли или само секс му е майката Rolling Eyes
А не знам аз съм българка, ама сама знаеш има много цигани, турци по нашия град някой може и да ти помогне Peace

# 145
ще оставяш ли детето?

# 146
Еми аз писах, че съм взела решение ще ида на лекар да ми предпише нещо или с вакуум да го махна, защото е прекалено рано още за аборт Confused

# 147
жалко за детето и успех на теб!

# 148
Ми то с вакуум пак си е аборт. В коя седмица си, ако можеш да броиш?

# 149
жалко за детето и успех на теб!
Да знам така е и мерси все пак за подкрепата от тези, които мия дадоха Peace

Общи условия

Активация на акаунт