Отговори
# 105
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Да се отчета и аз за деня.

На Нико обрива стигна нечувани размери. Днес търсихме лекар. Предписа ни микстура алба и сега очакваме резултат. Док каза, че е някаква алергия и няма нищо общо с предните пъпки. Сега съм в голяма чуденка от какво е алергията. Пера със Сано Максима. Купих Тео Бебе. Вчера ядох само една шепа орехи и изпих доста натурален сок. Така, че остава сока.

Гледам коментирате овесените ядки. Аз ям по много. Може ли това да навреди на бебо? newsm78

Купих си анасон от пазара. От вчера варя чай и да ви кажа има резултат. Днес, въпреки, че не съм много настоятелна с помпата доста шишенца напълних. (пу-пу)

Още нещо да ви питам. От кой български сайт за онлайн търговия на детски стоки и по-точно колички сте доволни?

# 106
Таньорче, връщам си думите назад по повод разхлабващите храни! Днес, след като всички се изредихме по няколко пъти от едни круши, вечерта и малката се изходи! Mr. Green Така че, действай! Peace

Аз пия български лактогонен, на упътването пише че се запарват 2 супени лъжици в половин литър вода. А дали ще ми навреди, ако си правя две или три дози?
Като чуя какво количество кърма изцеждате и колко аз успявам, направо ми става зле...Но браво на вас, момичета  Hug

Пожелавам на всички подсмърчащи мами скорошно подобрение  Hug

Започвам и аз да се замислям за слинг (или пък кенгуру) Досега не съм ползвала, но като ви слушам...

Хайде, лека нощ дами...

# 107
Коте, ма ти верно се върна в работния график ! Явно си незаменим професионалист и много си обичаш работата  Grinning !
Еее, Звездичке, няма да си оставя магарето в калта, я! newsm03
Речено-сторено. Grinning

Нарцис, какво го правиш този анасон? newsm78

# 108
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Анасона го варя на чай.
Е в мастика е по -добре, ама...
Коте, ти щом си се върнала на работа по това време на годината мога да се обзаложа, че си счетоводителка.  Laughing Laughing

# 109
Цитат
Купих си анасон от пазара. От вчера варя чай и да ви кажа има резултат. Днес, въпреки, че не съм много настоятелна с помпата доста шишенца напълних. (пу-пу)
   ще пробвам и аз дано проработи и при мен -да се увеличи млеконадоя. Mr. Green

# 110
Шоколодче аз съм в Красна поляна близо до пазара,ти къде си?

silvery, значи съм се объркала сериозно, аз съм в "Захарна фабрика".
Пък аз съм по средата Mr. Green

s.newa по добре слинг, но шал ако ще инвестираш само в един. С кенгуруто почва яко да тежи като мине 7-8 килограма. Аз имам и кенгуру уж потдържащо гърба и вече за повече от 15 минути не мога да го нося,а със слинга си изкарвам по цял ден, след шестия час почват да ме понаболяват ръмената.

И аз ще се изкажа в полза на Биогая ,вече определено се забелязва ефекта-много по спокойно спи, намаля попръцкването и ака по два три пъти на ден а не на всеки памперс като преди Peace
 За млеконадоя аз пак ще препоръчам Stillöl  на Веледа, като усетя че са ми се поизпразнили гърдите се мажа и до другия ден вече има очеваден ефект А и чайове пия поне по 4 на ден, независимо от производството (аз го пия против коликите), но от олиото се напомпвам доста по бързо.

# 111
Добро утро  Hug

Да изпием по кафе, мили момичета!

Пожелавам на всички ви един спокоен и слънчев ден изпълнен с положителни емоции!

Честит първи месец на всички момичета и момчета, както и на техните мамчета, имащи повод днес!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 112
  добро утро!
 Мерси за кафенцето s.newa-определено ще ми е нужно,че сигурно 2-3 часа сън ми се събират тази нощ
Star как е положението днес?

Честити месечинки на празнуващите днес бебчета
 Дано наистина е слънчев деня че да си направим една хубава  разходка навън

# 113
Добро Утро !

s.newa
  Hug, благодаря и аз за кафето  Flutter !

Честито на всички бебчета с първи, мини рожден ден днес  Grinning !

Стефи, по - добре е днес, но и нощес със Стас доста се потрудихме  Grinning ! Дано овладея днес нещата напълно!
Искам и аз на разходка  Tired..... но мъжът ми е болен, Рая и тя още не приключила с кашлицата, даже и хрема май се появи....Втора седмица ми се влачи така, пък може и мъжът ми да я е заразил на ново, или баба и....Въобще около нас всички са болни  :Рая:, Аман !
Искам на разходка ......

Това грухтене много ме дразни, постоянно бъркам в нослето, да търся съкровища, но не винаги имам успех. Не помня Рая да е издавала такива звуци  Rolling Eyes

# 114
  • Бургас
Добруутрю девойки
Аз да похваля моята Диманка,че в последно време спинка много спокойно вечер и от 2 дена се наспивам прекрасно !  newsm44
Вчера заспа в 10 и се събуди в 5,предния ден също ....
S.Newa благодаря за кафенцето !  Hug
Хубав ден !

# 115
Добро утро. Аз вчера на изпита не знам какво направих, писах уж, в петък ще разбера резултата.
Днес мисля с дечко да мерим улиците.
Ето и нещо да се посмеете. Моя и той прави такива физиономии. Laughing
http://www.vbox7.com/play:b9b9af82
 Joy

# 116
  • гр.София
Добро утро и от мен.
Честити месечинки на Максим,Владимир, Йоан-Владислав,Боряна,Дара,София,Лъчезар. Да са живи и здрави.

# 117
ДУ, лейдис!

Звездичке, как се сдоби с този запушен канал?  newsm78

Шаманче, знаех си аз, че спите нощем, така ми звучат постовете.  Laughing Кажи сега, как го правиш този номер!  Hug

Нарцис, малката ми кифличка с голяма неприязън реагира на анасона, да не би от това да е?

s.newa, откога говоря аз за крушите и сока им.  smile3550 Как сте с помпите и кърменето? И мерси за кафетоу!

Роро, айде, идвай си, пък да ви покажа на вас със Силвъри потайностите и кръчмите за Западен парк  Mr. Green  Laughing  Sunglasses

SuNnY SkY, пу - пу!  Heart Eyes

Бръмче, звездите ми го говорят, взела си го!  Hug

Честити месечковци!

Аз отивам да ям мекици. МЪЖ ми ги направи  Rolling Eyes  bowuu bowuu bowuu

# 118
  • някъде тук
Добро утро Hug
Сядам с един шоколад милка да ви изчета Laughing майка ми е днес при мен и съм свободна newsm44

# 119
Аз съм скиприла антуража и отивам на разходка в парка на Св. Троица.

Последна редакция: нд, 14 мар 2010, 14:18 от Бръмби

Общи условия

Активация на акаунт