Отговори
# 120
  • Бургас
Шоколадче   Hug и ние сме на мекици днес  Mr. Green Ама с готово тесто ги направих .
Ще изпращам гостите и после имам да чистя, простирам,гладя и какво ли още не !

# 121
Шоколадче, спим нощем, ама по скоро мъжете спят. Теа още е неспокойна, буди се, скърца доста понякога. Но аз отказвам да се будя особено, просто тя спи до мен и когато иска да суче е на една гърда разстояние. Лошото при нея е, че решава да ака точно между 4 и 5 сутринта и не ще да си доспи наакана, та сменяме пелени  Rolling Eyes

# 122
  • София
Еййй, така и не можах да я усвоя тази технология - кърмене в легнало положение...   Rolling Eyes...много ме е яд... Close
Два пъти става посред нощ да яде и преди всяко ядене сменям памперса, след като я накърмя я държа по 15мин. в полуизправено положение, заради драйфуса... и така нощта при нас се превръща в ден...  Crazy...и през деня съм на къси... #Crazy
Но се успокоявам, че това е временно положение докато си махне сама нощното хранене...въпреки, че каката ме будеше до две годишна - я да пишка, я да пие вода...  ooooh!

Алекс с акането няма проблем...пу-пу...на денонощие се събират по 5-6 пъти... Sunglasses
Аз помапата не съм я ползавала от болницата, там тя ме спаси, но от тогава не съм се цедила...слагам на гърда, яде се и това е....до следващото хранене....незнам момичета, вие защо още се цедите...не се ли регулираха вече нещата при вас... Thinking

Ние вчера обикаляхме за количка между две хранения, но нещо нищо не можа да ми хареса...аз ли съм дефектна или продават отвратителни колички... newsm78...или пък съм много капризна...   Flutter

# 123
Шоко, ида си другата седмица приготви се Twisted Evil

Шамане, в тая връзка  я кажи падаш ли си по черен шоколад Wink  ( и подходящ ли е за кърмачки newsm78 )

И Климент е на същия режим като Матеа - в четири задължително смяна на пелените иначе ще събуди блока  Rolling Eyes

# 124
Привет-мривет!
s.newa, мерси за кафето.   bouquet
Аз още си ближа моето от сутринта - вече съм на половина. Grinning

Анасона го варя на чай.
Е в мастика е по -добре, ама...
Коте, ти щом си се върнала на работа по това време на годината мога да се обзаложа, че си счетоводителка.  Laughing Laughing
Нарцис, преводач съм. bowuu
Какво печеля от облога? Joy
Дай рецепта за анасоновото чайче. Praynig

незнам момичета, вие защо още се цедите...не се ли регулираха вече нещата при вас... Thinking
Каролин, не знам при мен какво и доколко се е регулирало, но педиатърката ме заклейми, че нямам достатъчно кърма и затова малечко акал толкова нарядко. #Crazy
Не, че и се вързах, ама си изградих навика на всяко хранене да се кърмим по 30 минути (по 15 минути на всяка гърда), междувременно изцеждам още 60-70 мл и го давам за дохранване. Откакто упражняваме тази процедура, пищи значително по-малко. baby_neutral
Така, че смятам да продължа да си се помпам за стимулиране на лактацията. Wink

Слънчев ден на всички!

# 125
хмм размечтах се-кръчми,мекички,шоколад...

# 126
  • offshore & overseas
Айларипи от Младост-4!  Hug

Нищо ново под слънцето. Халюша дивее, Люска дебелее, Лъвю ми лази по нервите... Аз пък ям шоколад и пия прясно мляко.

Обаждането мина... хм, може да се каже добре, приех едно неизгодно предложение, защото прецених, че по-изгодно няма да получа. Благодаря за стиснатите палци! Гуш, гуш, гуш! (Чакам си сега споразумението.)

И аз поработвам... и май така се чувствам по-добре. Crazy

Трябва да намеря време за разкрасителни процедури, че на нищо не мязам, знаете, а във вторник ще се въвеждаме обратно в обществото (така съм го сметнала, ако не е така -- някой да ме поправи, моля).  Twisted Evil

Може и да се снимаме -- тати и Люсил, мама и Люсил, а после ако преценя, че има снимка, на която съм в приличен вид, ще ви се представя официално. 4470

Бръм, записах си телефона ти, щото може някой ден да ми се доходи до светатроишкия парк. Embarassed

Шамане, призовавам те другата седмица да ми покажеш и на мен как се връзва слинг и да проверим аз ли съм нефелна, или имам чудни дечица. Не можах да докретам до морския клуб, сори...

# 127
Мами ,харесала съм си количка ,но не намирам отзиви за нея Sad Ако някои има поне малко инфо да си каже мнението Simple Smile
http://www.x-lander-germany.de/xrun
Благодаря ви предварително Simple Smile
Хубав ден!

# 128
Пиле, количката изглежда супер, но ми изглежда с помпащи се гуми (не панимаю немски). newsm78

# 129
  • София
С помпащи се гуми е, аз разбирам немски, но ето сайта го има и на български

http://www.x-lander.bg/detailsScrollers.php?model=xRun

# 130
  • York
Пиленце, колко струва тази количка?

# 131
Пиленце, количката ми изглежда супер! Ако харесваш триколки, де Wink

Бръмби, сигурна съм, че изпита е взет!Моя приятелка има кълбо и пподсказа Mr. Green

Днес аз имам дивак в къщата от 10ч. до сега Деа ми виси по ръцете, циците и в количката я слагах, люляхме я, тц, няма заспиване. Сега пак яде, дано се успокои и кротяса... Twisted Evil

Мяуче, а ти с какво се занимаваш, ако е удобно де? Може и да си споделяла някъде в първите теми, но съм пропуснала...

Шоколадче, още се пазаря за помпата.

Дали е нормално да се плаща чрез пощенски запис в днешно време, за да си купиш нещо от продавалника? Прозвуча ми доста съмнително, при условие, че има куриерска доставка с наложен платеж newsm78 Вие как мислите?

още не съм и припарила до кафенцето си Confused Cry Twisted Evil

# 132
Пиле, в Касида я продават също, а в На пазар е писано много за X-Lander. Па може и Ники да се включи, тя е с няколко висши  Crazy Hug

s.newa, според мен е нормално, ама сумата е голяма, пък е хубаво да видиш дали бачка помпата, преди да я платиш, знам ли, поискай съвет от Ефи.

# 133
  • България/Германия
Здравейте мамчета,

Изабел от 2 седмици е с хрема Sad През деня уж няма нищо, но през нощта като почнат да й се стичат лигички, явно доста я мъчи  Confused По съвет на педи капвам кърма в нослето и чистя с помпичка за нос. Има някакво подобрение, но ми е страшно притеснено, че толкова време се влачи Sad

Много да се пазите, и вие, и малките съкровища!  Hug

# 134
Най-после  и аз успявам да пиша, че в последно време малкото дзвери е ужасно ревливо а днес и много повръщащо, та едва успях да го приспя и да се разшетам че у нас е кочинка.
За смъркането на нослето детската специалистка при която ходихме ни даде ТетрисалЕ, пръска се в ноздричките. Много съм доволна, носледо веднага спира да хърка.
Много прегръдки за всички навършили и навършващи месечинки Hug Hug Hug
Сега да ви дам един линк за детски приказки за слушане, а и за сваляне, за по-големите ви дечица, а защо не и за мъниците. Аз го открих преди малко и изслушах няколко сказки...http://ljube.com/278/

Общи условия

Активация на акаунт