Отговори
# 135
Пиле, в Касида я продават също, а в На пазар е писано много за X-Lander. Па може и Ники да се включи, тя е с няколко висши  Crazy Hug

s.newa, според мен е нормално, ама сумата е голяма, пък е хубаво да видиш дали бачка помпата, преди да я платиш, знам ли, поискай съвет от Ефи.

Аз искам точно тази ,а за нея нищо не намирам , ходих и в магазин в който продават тази марка и ми казаха за този модел само с поръчка ,а аз искам да го видя преди това Simple Smile А в нета я намерих на 299 лева .

Пиле, количката изглежда супер, но ми изглежда с помпащи се гуми (не панимаю немски). newsm78
Да с помпащи се гуми е Simple Smile

# 136
Ако е на тази цена и ти се занимава с помпане на гуми, дерзай, Пиле - гласувам "за"! Grinning

# 137
Мдааа, имам една приятелка, дето само виси по гумаджийниците, да й вулканизират гумите на количката Crazy Laughing

# 138
Уф, никой не иска да митка с мен из парка. Аз си се разходих, а Димитър пак проспа всичко, че даже още спи и няма събуждане. Е, малко ми позамръзна гъза, но какво тук значи някаква си личност?! Laughing

# 139
  Бръм много ми се митка,ама се бях разбрала с едни приятелки да дойдат на гости,нищо и утре е ден Simple Smile

# 140
Бръм, на мен пък си ми далече, а и ние официално още не излизаме. baby_neutral
Добре си направила, че си се размотала напред-назад. Peace

mii, мерси за линка. Hug

# 141
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Благодаря на всички,за пожеланията по повод първият месец на Дани Hug Hug
Да ви се връщат Hug

Честити месечинки на Максим,Владимир, Йоан-Владислав,Боряна,Дара,София,Лъчезар. Да са живи и здрави и много добри бебоци    bouquet

Бях забравила, как бебешкото акне напада безпощадно малкото бебешко личице Crazy То не са ни пъпчици, не са чудо Crazy Аз с нищо не мажа, и батковците не мазах, но вчера приятелка сподели,че слагала във ваничката за баня няколко капки калиев перманганат, колкото да стане розова водичката, и по-бързо изчезвали пъпчиците/и има резон,предвид приложението на калиевият перманганат/. Та мисля довечера да капна две капчици, че ме дразни туй акне/нали съм естет Mr. Green/

А със шоколада сме си първи дружки Grinning Това раждане съм на Своге, първите две бях на Милка с ягоди Mr. Green/ веднага след раждането започвам да ям неистови количества шоколад, така и не съм се интересувала какво предизвиква тази нужда в една родилка,но по тази причина, сега съм се превърнала и в перфектна домакиня - правя по нещо сладко,домашно всеки ден - децата са много щастливи, ми ту Mr. Green Mr. Green/

И ние още не сме излизали, ще изчакам времето да стане приятно и за двете страни,за да е пълно удоволствието, а и му е раничко още - като знам какви разходки го чакат след това Дани - нека си почине сега детето Mr. Green

Относно среднощното акане - задължително между 4 и 5 се сменяме, защото сме обилно наакани или напишкани,естествено не търпи и минутка несменен, а напоследък се и мокри,та се и преобличаме ,по никое време,колкото да се разкихаме,ама на - стил на живот Mr. Green

Хубава вечер на всички, и пийте по едно вино - за кърма де, не за друго Mr. Green

# 142
  • Бургас
Аз да се поФаля ,че си имам нова прическа,доста си скъсих косичката.
И за сметка на това съм до никъде с чистенето  Mr. Green
magnoliamm аз бих ти препоръчала да ги мажеш с отвара от тетра /смрадлика/ , тя съдържа калиев перманганат и мисля ,че е по-добрия вариант.При Димана поне имаше голям ефект.  Peace

# 143
Малко Copy-Paste- не мога да ви смогнада ви изчета, от каде имате това време с тези бебечета -грижи,  Честити месечинки на Максим,Владимир, Йоан-Владислав,Боряна,Дара,София,Лъчезар и ако има и други мами ::Simple Smile)

Пораснали сме с 600 гр и 4 см, но пък за сметка на това от вчера от както свеки е в нас, акаме зелено- на всяко сменяне на памперса я мие под чешмата и сигурно е изстинала ужассс- дано до утре да и мине че незнам какво да правя , малко ми е притеснено а иначе от сън като се сабуди е потна по главичката.
Също така през ноща се сабуждам и гледам свеките в легнало положение и дава да пие чайче, Rolling Eyes направо се разсъних- до колкото знам наистина трябжа  да я отуча на нощно хранене но  мисля че в легнало положение не трябва да се дава нито вода нито храна, как ще оригне???????  Какво мислите?

# 144
  • София
gotinoff , бебето в какво положение е като го кърмиш newsm78. Моето си го кърмя в легнало...да не говорим, че и аз повечето случаи съм в легнало Wink. И вода му давам в легнало после го оригвам (ако не забравя Embarassed) и после го слагам да си легне и да си повърне на спокойствие Laughing
Днес ще ме побърка моето дете. Нещо не е на кеф. Обаче му хванах цаката. Като почне да ми пищи и да се лигави аз го имитирам. Той спира и ме гледа учудено около 5 минути Joy Спуках се от смях. Дано не му нанасям някаква психо травма Whistling

Последна редакция: нд, 14 мар 2010, 17:02 от el_P

# 145
Хелоуууу дами.
Гледам набързо да драсна някой ред докато челядта спи  Laughing

Един бърз въпрос към Шаманката
Кърмя Марти със силиконови зърна, защото не са ми добре оформени зърната и той не може да захапе.Пробвала съм го няколко пъти безуспешно (почва да се нерви и надава вой)
Имахме и два три успешни опита, но съвсем за кратко цоква 2-3 пъти и пуска иска си зърното ама другото.
Дайте идея как да го приуча без тези зърна, че голяма хамалогия ще стане като почнем да е кърмим навън?  newsm78И той и аз ще сме вечно подгизнали  Sad

Към мамите ползващи слинг. Кажете къде в София мога да отида да ги разгледам? Как вървят цените и кой модел е най-удобен и може да се ползва по-дълго време?

И набързо да кажа ние сме добре.Нещата с кърмата е пооправиха.Започнах да пия и от българския Лактогонен чай.Почнах да давам Био Гая и като, че ли има някакъв ефект.

Хайде майчетата, които са близо до ЮП да направим една срещичка с количките като се пооправи времето (въпреки, че ние си излизаме де)

Поздрави и целувки   bouquet

# 146
Честита месечинка на всички бебчета!
Преди малко се прибрахме от първата ни разходка в квартала Mr. GreenЛипсата на нормални тротоари или заетите с коли + кишата на места докара мускулна треска на майка ми CrazyНо важното е че Марти беше много спокоен и сега още спи Grinning
И аз кърмя легнала и когато заспя не го оригвам Embarassed,а нощем ми се случва често стига и бебчо да заспи.
От седмица много го мъчат колики и то нощем,снощи му дадох две пипети инфакол и до 3 часа спа спокойно,може и да е съвпадение,просто да е бил спокоен. newsm78Две нощи майка спа при нас и определено си починах,тя се занимаваше с Марти,а аз само си го кърмех.
Ще ми се вече да се прибирам при мъжа ми,ама така си обичам Русе,че не ми се тръгва.За съжаление на този етап той неможе да си намери добра работа тук,дано поне в близко бъдеще се отвори възможност Praynig

# 147
  • Бургас
Привет!

Ох, аз пак с въпрос наминавам...  Laughing
Вчера ме хвана една ужасна хрема, течеше ми носа, че две не виждах и ми беше много отпаднало. Пих чайове, пръсках Стеримар, но ударих и един Парацетамол.
Чак после се зачудих дали е разрешен за кърмачки.
Какво ще кажете?

# 148
Готиното, и ние се кърмим легнали през нощта, ако пожелае бебока, но никой не става да се оригва. Дет' викаше Шаманката (май  newsm78), спим си заедно и ако някой реши, папането е на една гърда разстояние. Grinning
В повечето случаи мъника смукне два пъти и заспи, а аз преди него. hahaha
Не се притеснявай за легналото положение, а и по принцип свикни да поставяш бебо да лежи настрани, а не по гръб - тогава пораженията при оригване и съответно повръщане са ти смяна на дрехи и евентуално кърпа (чаршаф), а не задавяне. Wink

malvina, честита ви първа разходка!  bouquet

# 149
Мимита можеш да пиеш Парацетамол споко  Peace

Абе хора как го правите това с кърменето в легнало положение незнам?
Аз колко се опитвах и нищо не правя.Много ми е неудобно. С голям бюст съм и нещо.....(сигурно това не е от значение де, ама знам ли)  Thinking

А с оригването ние го правим всеки път иначе е голям рев ако не изкара въздуха. И после връщаме рабира се Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт