Отговори
# 210
yoo-hoo като каза памперси-вие на кой номер памперс сте.Аз използвам 2ка,но мисля че и умаляха вече-постоянно и се отбелязват ластиците на пампера по крачетата,при вас така ли е или аз трябва да мина на следващия размер  Thinking те уж са от 4 до 9 кг,а тя е около 4 мислех си да не са и големи пък те

И друго как успявате да измиете под мишничките,еййй като си стисне ръчичките и изобщо там не мога да измия при баня,освен с памуче през деня да се мъча  newsm78

# 211
Мамчета, един въпрос относно храненето  с АМ- след като си изпие 120 мл веднага след това почва рев- а я изпива за 5-10 мин- държа я около 10 мин да уригне и като я сложа да спи само връща- дали нея прехранвам или пък по бавно трябва да пие. Също така понякога и давам след яденето и чай- да не би заради това да е

# 212
yoo-hoo като каза памперси-вие на кой номер памперс сте.Аз използвам 2ка,но мисля че и умаляха вече-постоянно и се отбелязват ластиците на пампера по крачетата,при вас така ли е или аз трябва да мина на следващия размер  Thinking те уж са от 4 до 9 кг,а тя е около 4 мислех си да не са и големи пък те

И друго как успявате да измиете под мишничките,еййй като си стисне ръчичките и изобщо там не мога да измия при баня,освен с памуче през деня да се мъча  newsm78
При нас става с малко по-топла водичка-разтапя се от кеф и разтваря и ръцете и краката(ех,ако и главата си вдигаше цена нямаше да има...)

# 213
Ника, късата юздичка може и много често е пречка за доброто засукване. Ако не си срещала тази статия, ето да прочетеш малко за връзката на късата юздичка и кърменето http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=135165.0
А обмисляли ли сте да я клипнете по - рано?

Dallcheto, ако искаш ще попитам едно от момичетата от Ла Лече, което в момента май е в Сливен дали не може да ви погледне. А ти кърмиш от гърда или храниш с изцедена кърма? С колко дохранваш? Как са мокрите пелени?

# 214
  • София

Ами и ние сме на двойка, ама момата напоследък е завъдила едни кълки  Heart Eyes и не знам как ще е след още 1 седмица примерно. А двойката не е ли от 3 до 6 кг?  Thinking Аз като сложа памперса и допълнително оправям ластиците и засега нямам проблеми.

Диди дава да я мият под мишничките и въобще е много ентусиазирана като я къпем (като се изключи първия път, когато нададе кански вой  ooooh! ). Аз не знам дали ви се похвалих (мозъка ми изтича през циците Crazy), но пъпчето падна в петък и вече два пъти къпем Диди като бял човек във ваничка. То пъпчето по-скоро се разпадна на няколко пъти (и замина с памперсите  Crazy), но пък ние гордо запазихме щипката с 1 миниатюрна коричка Mr. Green.  bowuu

А, да, тия гнусни лохии адски много ме дразнят!  ooooh! Друга грижа освен тях за момента нямам.  Flutter

# 215
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria

За обличането - от всичките 2 опита досега - боди с дълъг ръкав, отгоре гащеризонче плюшено и после космонавт. Но главунчо има проблем с шапките - всичките от комплектите 0-3 месеца са му малки Simple Smile само една стана, щото я разширявахме с много дърпане Simple Smile

Ха-ха. Това и за нас важи на сто процента. От името ще да е. Сигурно щом е Никола е с голяма глава. Аз с ютия ги разтегнах, иначе нищо не влизаше.

# 216
 точно че двойката е от 3 до 6 и аз все оправям ластиците ама стягат си и според мен-явно добре хапва детето  Mr. Green
 и Ели като цяло се кефи много на банята (а като я извадим какъв рев следва..) но пери само крачета,ръцете не  Crossing Arms

# 217
  • Burgas
Здравейте и от мен,как сте,родиха ли ве4е вси4ки февруарки?

# 218
Здравейте и от мен,как сте,родиха ли ве4е вси4ки февруарки?
Ако не са, значи сме в погрешния раздел на форума. Joy

# 219
Количката аз много си я харесвам, знам и всичките предимства, за недостатъци не се сещам  Laughing ! Единствената новост е , че сега ще я ползвам не с Дрийми кош, а с кошницата за кола !

Бръм, видях , че Миташки е турен в кошника, удобно ли му е, или ти не го разхождаш в този вариант с количката ? Много му е хубав цвета на Бъзчето  Grinning !

star, много често ме болят зърната и стават твърди като камък. Защо кандида  Shocked

Crazy Ами що, щото едното беше побеляло в средата, и като прескачах от тема в тема, накрая умозаключих, че сигурно е гъбична инфекция  Mr. Green ! Чекнах устата на чавето да видя дали има млечица  Laughing, накрая реших, че утрото е по - мъдро от вечерта, и си легнах !
Днес  е в ред !

Дари Гери , чесита годишнина   bouquet!
Честито и на малките слънчица, ставащи на месец днес  Flutter !

Последна редакция: пн, 15 мар 2010, 14:55 от star

# 220
Мамчета, един въпрос относно храненето  с АМ- след като си изпие 120 мл веднага след това почва рев- а я изпива за 5-10 мин- държа я около 10 мин да уригне и като я сложа да спи само връща- дали нея прехранвам или пък по бавно трябва да пие. Също така понякога и давам след яденето и чай- да не би заради това да е

Сложи и по малка биба или затягаи повече шишето,тряв да яде м/у 15,20 и 40 минути горе долу.Много набързо се напапква и затова плаче и ние бяхме така ,докато намерим читава биба Simple Smile

# 221
Благодаря ви момичета за отговорите за конците! Обадих се на мойта гинеколожка и тя ми каза че ако са такива, които се свалят трябвало да ме извикат да ги махнат на 7-мия ден! А мен никой нищо не ми е казал! И евентуално ще трябва да отида да ме види, че тия заблудени лекари! Няма да се учудя ако са пропуснали да ми кажат че са за сваляне!

# 222
Пораснали сме с 600 гр и 4 см, но пък за сметка на това от вчера от както свеки е в нас, акаме зелено- на всяко сменяне на памперса я мие под чешмата и сигурно е изстинала ужассс- дано до утре да и мине че незнам какво да правя , малко ми е притеснено а иначе от сън като се сабуди е потна по главичката.
Също така през ноща се сабуждам и гледам свеките в легнало положение и дава да пие чайче, Rolling Eyes направо се разсъних- до колкото знам наистина трябжа  да я отуча на нощно хранене но  мисля че в легнало положение не трябва да се дава нито вода нито храна, как ще оригне???????  Какво мислите?

С какво АМ се храните?

# 223
  • offshore & overseas
Ника, късата юздичка може и много често е пречка за доброто засукване. Ако не си срещала тази статия, ето да прочетеш малко за връзката на късата юздичка и кърменето http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=135165.0
А обмисляли ли сте да я клипнете по - рано?
Аз обаче се зачудих какво е имала предвид Ника под "къса горна юздичка". Май не е тази под езика, м? Thinking

# 224

Сложи и по малка биба или затягаи повече шишето,тряв да яде м/у 15,20 и 40 минути горе долу.Много набързо се напапква и затова плаче и ние бяхме така ,докато намерим читава биба Simple Smile

Не вярвам да е сложила по-големия размер биберон. АМ-то по принцип по-бързо се изяжда, защото по-лесно се суче отколкото на цица.
Готино, освен все пак съображенията на Пиленце, трябва да ти кажа, че и количеството е много. Погледнах, бебчето ти е на 21 дена, до края на първия месец трябва да изяжда до 100мл., до края на втория 110, чак като има два навършени месеца трябва да яде по 120. Остави какво пишат на кутията, ти като направиш 120мл. вода и 4 лъжици сухо вещество, те стават 130 поне. Кофти че дозировката им е все кратно на 30 и примерно 100мл не можеш да направиш без да изхвърлиш от млякото, но може примерно на око да сложиш три мерително лъжички и третата да е с връх. Ако реше, защото има шанс стомахчето вече да е разширено, пак давай по 120мл ,но не вдигай количеството преди да навърши два месеца, че АМ много помпа и без това, да не стане накрая да се въргаляте.

Общи условия

Активация на акаунт