Отговори
# 315
  • София
Мама Уиндоу, свекървата е специално ... нещо, не трябва да и се връзваш толкова лесно. Ей ся ще ти изровя снимки на Борис да видиш какво беше и какво стана.  Hug Wink

# 316
# 317
  • offshore & overseas
 smile3534

Последна редакция: ср, 17 мар 2010, 08:20 от Мяуче

# 318
  • гр.София
Ника, освен, че мерките на нашите бебоци са еднавки си приличат и по плешовостта. Laughing.

# 319
  • София
 Hug

Последна редакция: вт, 16 мар 2010, 22:19 от Ника

# 320
  • София
Мяуче, винаги се усмихвам широко на снимката от захранването на Халята.  Heart Eyes Hug Толкова истински емоции е изразила...
Ох, има страхотни очи. Понеже Макс определено е с кафяви вече, се надявам и неговите да са толкова хубави като нейните!

# 321
  • offshore & overseas
Голям красавец е Борис, ще има да припадат мацкиии smile3544...

Калина пък не дава да я подстрижем и само фъкаме по някой кичур, когато залепи дъвка или се заплете нещо друго (това й е изначалната коса -- расте от втори-трети месец Shocked). Та затова перушината й е малко рехава...

# 322
много забавни снимки-ще стане весело като почнем да захранваме
 Ника мноого е готин Борис и как се е променил с времето

# 323
  • София
Мяуче, предлагам си фризьорските услуги, но засега съм овладяла само нула номер с машинката.  Laughing
Иначе сега сериозно - старата ни машинка, освен на ток, работеше и с батерия и наистина съм подстригвала няколко деца ... на площадката.  Mr. Green Няма да ви казвам колко рев, сълзи и сополи имаше, а аз се потях като селска труженичка.  hahaha
След един такъв случай вече предлагам само машинката, без себе си, ама за Кали ще си наруша спокойствието /ама и ти трябва да решиш, че нула номер е добре за тригодишна госпожица, де, пък и някак с общи усилия и нея да я убедим в това/.  Joy Mr. Green

Силвъри, промени се към добро, и Слава Богу.  Laughing Аз като ви викам, че грознички ги раждам и първите месеци не са за показване много-много. После нещата си идват на мястото.  Joy

# 324
  • offshore & overseas
 Mr. Green

Последна редакция: ср, 17 мар 2010, 08:18 от Мяуче

# 325
  • София
Здравейте мами,
ха да взема да споделя какво знам аз за ваксините по ЗК. Значи това, което аз разбрах от моята педиатърка е следното: има 3 валентна ваксина (т.е. за 3 болести може и да не се казва така, де да знам), която също е умъртвена и още една която е отделна. Проблема е, че двете ваксини се поставят в един и съсщи ден и едното бодене е в крачето, а другото бодене е в ръчичката. Та се защитава от 4 болести общо, мисля, че менингита липсва. Та моята педиатърка е на мнение да се купи пентаксима, за да не го бодем два пъти детето, че много пишят и се захласват, че чак посиняват.
За шапките - педиатърката още на първото посещение ми каза - вкъщи шапка не Simple Smile
Ника, сигурна съм, че и Макс и Бо са прекрасни. Каката ми беше плешива и да ти кажа като й гледам бебешките снимки само й се радвам, та снимай му и голата главица на Макс, един ден като почне акъли да ти дава да му покажеш какъв е бил малък и много да не знае Simple Smile

Хубав ден ... ние точно се прибираме от разходка и слънчицето навън е прекрасно Simple Smile

Веднага се редактирам: Мяу, Халюша е прекрасна пу пу! И Люси от албума я видях също! Да са ти живи и здрави.
В тази връзка - всички февруарчета са страхотно красиви, да не им е уроки пу пу! Да са ни живи и здрави  bouquet

Последна редакция: вт, 16 мар 2010, 14:18 от slanchezara

# 326
здравейте момичета,пак съм аз.  Grinning
имам въпрос към майчетата които дохранват или са само на АМ. какво мляко давате на вашите бебчета?

# 327
  • София
Ника, дечкото ти е голям сладур!

Момичета, може да е доста рано,но тези дни се сетих за въпроса с детската кухня. Понеже преди време, много се чакаше, бебетата ги записвахме да си пазят реда още от съвсем малки. Тогава се захранваха и доста по-рано. Дали и сега има такова нещо като пазене на ред за детската кухня? Някой има ли информация?

# 328
  • София
ДД, дами!   bouquet

Само да използвам момента, в който моята хубостница тъкмо се разбужда, за да ви я покажа най-накрая. Не е съвсем офтопик, имайки предвид, че говорите за бебешки коси.

http://fevruari2010.snimka.bg/baby/fevruarski-bebcheta.458523.17832658

Снимките са правени до 10тия ден на Диди. Въпреки това ми изглежда много по-голяма newsm78 ама може да е в мен проблема.

По темите - за ваксини ни е рано, тръпна и аз преди ортопедичния преглед, шапка вкъщи не слагам, Бо на Ника е страхотен (да се повторя, ако не и потретя), не си слагам на сърцето свекървините приказки и младежа с топнатите крака в кафето не ме разчуства грам!  bowuu

# 329
  • Бургас
Диди е много красива,снимките са страхотни,особено тази,където е голичка  Hug
Красита,в болницата я храниха с Нан и вкъщи също дохранвах с Нан.
Ника,пу пу на големия хубавец  Hug

Общи условия

Активация на акаунт