Отговори
# 330
  • Бургас
Влизам набързо само да почерпя... Нашето Шоши вече е на 1м.
Почерпете се, момичета! Кой само виртуално, кой и реално.  Mr. Green

П.П. Вчера ходих до социалните, за да разбера дали са ме одобрили за еднократната помощ при раждане и помощта за майки-студентки. Е, и за двете съм одобрена!  newsm44

# 331
  • гр.София
При Жори плешивото е точно над челото. И да покажа:

а ето и назад как изглежда:

Laughing
Честит втори месец на Димитър и Теоман. Честита месечинка и на Йоан,Георги,Иван,Мирела. Да са живи, здрави и много щастливи.

Последна редакция: вт, 16 мар 2010, 15:14 от dari_geri

# 332
и още нещо.има ли при вас мама -ЖАНЕТ ГЕОРГИЕВА от Варна?
да ми пише на лични.

# 333
yoo-hoo как са ребрата минават ли?
Мимита честита ви месечинка.И на всички останали бебчета празнуващи днес
Рали честити и на Йони-много радост и усмивки да ви носи
Мяу Халята е разкошна  Heart Eyes

# 334
  • Най-зеленият остров
привет и от нас.
благодаря за пожеланията момичета.
ние сме добре, но не ми остава грам време и не мога почти нищо да прочета и пиша.
за протокола Ния е 55см. и 5100 гр., т.е. е наддала 1400 гр.
 Мимитке, честит ти месичко  Simple Smile

# 335
  • София
Мяу, Ели носи ортопедични гащи още откакто я изписахме, в болницата (Токуда) още и бяха направили ехографски преглед и казаха, че има дисплазия на едното краче. Водихме я на контролен преглед след един месец, тогава се падна при друг лекар, който каза, че не забелязва нищо нередно в ставите и, но "Той колегата може и да е  видял нещо, така че продължете да си носите ортопедичните гащи до трети месец включително, от тях само полза има." На опаковката на тези гащи Михаела пише, че даже ВСИЧКИ бебета било хубаво да носят такива гащи до трети месец (е как няма да си препоръчат продукта  Wink ).

Току що прочетох в една статия на Бу, че езичето на бебето трябвало да се подава над долната устна при сукане - при нас няма такова нещо? Нормално ли е? Да не би заради това да не наддава мойта гуспойца... Момичета, вашите бебета показват ли си езичето? Иначе малката си отваря устничките като риба и няма къса юздичка под езика (всъщност , няма никаква юздичка даже).

# 336
Хелоу на всички!  Hug

Син ми ще ме накара да оглушея или да чувам бучене нон стоп в ушите  Crazy Crazy Crazy Като зареве по това време единственото, което го успокоява скоропостижно е един бял радио шум, който свалих и съм нагласила да се повтаря до безкрай  #Crazy Е, няма да ви казвам как сладко спи сега в ръцете ми, но аз вече полудявам лекинко... Mr. Green
Плешивост не ни е налегнала, акнето ни е прееедостатъчно  Grinning.
Красита, с Аптамил дохранвам.
Мимита, честито на Шошито ви!  Hug

Ето и от нас почерпка за месечинката

Стефи, благодаря  Heart Eyes

# 337
Такаааа...
Първо за коша за кола.Ние искахме да ползваме него и да не купуваме кош за новородено, но майка ми случайно се разговорила с нейн познат, който е ортопед и човека е казал, твърдо НЕ! Коша за кола си е за кола!А новородено дете трябвало да бъде на пълно легнала положение.Могло да доведе до необратими последствия след време!И сещате се колко бързо отидохме и взехме кош за новородено, е и не съжалявам, защото сега като бяха по-студените дни аз си излизах, а на Калоян си му е топлочко и закътано там.

За ваксините, аз също ще сложа пентаксим, а този менингит е напълно ненужен!!!Неговият щам не отговаря за България, а за Южна Африка!Ама какво да се прави Thinking

Шапка слагам само за снимка и понякога, когато не е изсъхнала буйната коса след баня Laughing Иначе и моя младеж оплешевява малко по малко....ще изчакам още един, два месеца  и ще го мина с машинката, та да се махне тази бебешка коса.

S.newa, щом не ти е свършила работа помпата , която ти пратих, можеш да я подариш на някоя мама от форума.На мен ми бяха писали Далчето и Мимита, може пък на тях да помогне Heart Eyes

Аз дохранвам от време на време, когато не съм изцедила или не съм си в къщи в Хип Розов, този в пробиотиците, много добре му действа и си ака по 2/3 пъти на ден.Отначало давах Лактана, ама нещо не се получи.
Относно АМ, трябва да се открие точното мляко за вашето дете, на моя син може да му понася едно, на други друго и така.....
Трябва да се пробва, а което не стане, веднага се приготвя на ТЕЧЕН ШОКОЛАД!!!!

Всички бебоци са разкошни Heart Eyes

# 338
  • France-Bulgaria
Mного хубави снимчици  Heart Eyes
Мау,стискам кълки бързо да махнете ортопедичните гащички Praynig

Аз да ви се оплача,мога ли?
Връщаме се от джипито,ходихме уж за ваксината против хепатит,но уви- само като го видяха-ооо,бил много жълт  Sad дадоха ни направление за педиатър,та педиатърът пък щял да даде за изследвания. Outta Joint
Питам- Не може ли вместо да се разкарвам по 2 пъти с детето веднъж до педито,после до здравния център/ които са в двата края на града/ да отида без направление и да си платя- естествено newsm78
Никак не останах доволна от прегледа... само очите му погледна и реши,какво му има! #Cussing out

Дори не ни претеглиха. Crossing Arms Понеже  го били теглили на 20-ия ден.Сега не било нужно?
При вас кога ги теглят и мерят?Само веднъж месечно?

И днес по новините чух за Фалшивите ваксини против хепатит Б и съвсем ми настръхна косата
  #2gunfire

# 339
Мимита, Рали,  честит ви първи месец!   bouquet

По моему, и малките ни и големите ни дечица са страхотни. Не виждам грознички... Mr. Green

Само споделям, Мяуче, Халюша има страхотни очи, неустоими!Пу-пу! Hug

Красита, аз дохранвам с розов Хипп.

Още не съм се интересувала от ваксините, но Ника, ще следя мнението на вашия педиатър с интерес!

Деа още няма нищо по главата...но Константин не съм го мазала с нищо, само го чесах с гребен и си преминаха крустите... Peace

Ох, трудно се пише с една ръка... Mr. Green

# 340
мойта педиатърка каза да давам хипоалергенно,ние сме на НАН,но нещо не съм доволна и ще сменям с Аптамил Н.А. НИЕ сме само на АМ.

# 341
Момичета, казаха ли партидите на тези ваксини против хепатит Б, дето дечицата са в болница?

# 342
Здравейте,аз не пиша много,но пък за сметка на това редовно чета Simple Smile Ние днес ставаме на 40 дни и ходихме на чиста молитва-малка проспа всичко за което много се радвам,както и проспа кокошкарника който се беше заформил в нас в неделя...та общо взето съм доволна че минаха тези мероприятия  Mr. Green
Искам да попитам-ще ми каже ли някои от вас от каде да ходя да си взема този третия болничен (от моя личен лекар предполагам-а не от този на малката)и трябва ли да нося нещо-епикриза например или нещо такова и това е че аз забравих болничния който ми беше от болницата до коя дата е-та лекара ми който трябва  да издаде последния болничен дали знае...  newsm78

# 343
Radi_ , последния болничен ти го издава педиатъра, когато детенцето стане на 42 дни  Peace
п.п. това вместо "запис"  Hug

# 344
Привет и от мен, времето е много хубаво като изключим лекия ветрец,който не ни попречи да спим на двора два часа.
Ради третия болничен се издава от педито, мочта ми поиска пресниман последния бплничен за да се ориентира, защото родих 20 дни по-рано.
Честити месечинки на всички родени днес дечица.
Имаме много хубави февруарски бебчета, прегръдки за всички Hug
Аз не дохранвам, но 2-3 пъти съм му замествала цяло хранене и то е било когато много повръща и плаче постоянно и от глад и защото сигурно му е гадно на стомаха и гърлото та тогава му давам Фризолак и за сега нямам оплаквания, но избягвам да давам.

Общи условия

Активация на акаунт