Разкошотии сте вие на снимките, наслаждавам ви се!

Честито днес на празнуващите!
Не знам дали сте пробвали някои от вас Пуфис,дето много ги хвалят,те са толкова твърди и широки,не издържат даже два часа и са препълнени супер много,уж с не знам какви си уплътнения.Всичко развалиха,вече няма нищо свястно на пазара.А за захранването,ние дадохме 10 мл ябълков сок на Бо като направи месец,не е предизвикал нищо досега,пу пу,да видим в понеделник какво ще ни кажат,смятам следващото да е морковен сок само че 20 мл.Поне пюретата и соковете ще са прясно направени,че тук има залежи от плодове и зеленчуци
Аз самата имах проблем с ходенето до WC , но след като изпих 1 л. сок круша на Флорина , бързо потърсих тясното помещение , а и на дребния му се отрази положително. Сега ни мъчи някакъв обрив , който първо се появи по лицето , след което изби по гърдичките и накрая по гръбчето . Едни пъпчици се появяват , други изчезват , а даже имаме и по ушенцето и в косата. Педи каза , че сами ще изчезнат , но аз някакси се притеснявам. Днес забелязах , че отделят и жълтеникав секрет. Чета , че и други мами имат подобен проблем.
Ползвам " Памперс"от 3 до 6 кг.
Излязохме от дома в 12 и се прибрахме в 18ч
Наложиха ми се две кърмения, от които едното на обществено място - Морската градина.
Голямо ми е прасенце. 

Ползвам " Памперс"от 3 до 6 кг.
Благодаря за пожеланията! 

Сол сорри 

Плака малко като му сложиха ваксината, но бързо му мина. Нищо не ми каза за ранно захранване слава богу. За пентаксима не се знае още, но търговете били минали вече и скоро ще се разбере. Изписа ни лекарство за акнето, но да продължа да мажа с Бочко до понеделник и ако не са позавехнали пъпчиците тогава.

).