Отговори
# 585
Танче, дай снимка на този слинг, аз нещо с моя Премакс не мога да се оправя !

Стели, ей тука разглеждах аз за слингове: http://slingbg.wordpress.com/wear/

# 586
Здравейте!Ние се прибрахме от консултация,Сияна е качила 850гр и е порастнала 2 см Simple Smile.С кърма и малко дохранване сме се справили горе-долу.Сега съм по-спокойна.Нашето педи също ми каза,че е време да започвам със сокчетата от ябълка,морков и круша.Като и казах,че за мен това си е чисто захранване,тя изсумтя нещо от рода на това,че щом съм давала АМ нямало какво да чакам.Вече не ме харесва със сигурност!Сложихме ваксината,малката порева много малко.За другия месец ще си купуваме.
Също сме от грухтящата партида и другата седмица ще ходим да и вземат секрет от носа.
Ника мечтая си и за за неща като теб-душ и WC  на спокойствие ама няма.Като гледам удома ще се случи след две-три години.
Далче браво на вас!
Пипи разкошни сте Heart Eyes
Даркан герой си ти!
Стар много позитивизъм и от нас!
Мий стискам палци! Hug

# 587
ДАЛЧЕ,ПЕДИТО ТИ Е ПРЕДПИСАЛ ВИГАНТОЛ- ВИТАМИН D3.И НА НАС НИ ГИ ПРЕДПИСАХА НА ПЪРВАТА КОНСУЛТАЦИЯ ДА Й ДАВАМ Х ЕДНА КАПКА СУТРИН С КЪРМИЧКА.А ЗА СОКЧЕТАТА Е МНОГО РАНО ОЩЕ.
Ralipo КАКВА ТИ Е КОЛИЧКАТА?ДА НЕ Е НА ХАУК?
ПИПИТУ НАИСТИНА, СТРАХОТНА Е МАЛКАТА.
МИИ  fingerscrossed  fingerscrossed  fingerscrossed

# 588
# 589
Dee Dee слинга - моя приятелка си го купи и каза, че проблема е в това, че непрекъснато се налага да придържа беб с едната ръка  newsm78 А някой да има слинг шал и да се справя адекватно с него  Rolling Eyes

# 590

В кошницата ли го возите ? Защото виждам, че основният кош е със чупка ?

# 591
Таньорче, такъв си поръчах аз днес (dee dee), на мейла даден в сайта, утре ще дойде, та после ще мога да кажа някакви впечатления. Аз четох четох из форума, + и - отзиви имаше за всеки вид слинг (с халки, шал, на премакс), та реших да се пробвам..пък ако не стане, ще гледам да го дам/продам и да си взема от следващия вид...

.. И моите деца по-свястна мама няма да получат, така че трябва да се научат да ме харесват. Виж, за мъжа ми не съм много сигурна..

И мъж ми по-свястна жена нема да получи, ама добре че си ме харесва такава..и не подлага майчините ми *умения* на съмнение..

# 592
Ralipo МНОГО Е ХУБАВА,СЪС ЗДРАВЕ ДА Я ПОЛЗВАТЕ.

# 593
Пухче, благодаря Ви  Heart Eyes !

Абе какви са тия  "педиатри"  бе  Shocked ??? Не мога да повярвам  Tired.... Ако педиатърката, която избрах на Стас ме посъветва подобно нещо, отписвам се от раз... Тя не, че много ме очарова като ми взе 20лв за домашното посещение  Mr. Green, ама де да знам, може и да е такава практиката  Thinking !
Ще имам 6 месеца да я преценя  Flutter !

# 594
  • София
ПИПИТУ, страхотни снимки, бебка е направо кукличка, съвсем основателно можежш да се фукаш!  Heart Eyes

mii , стиснати палчета за утре! fingerscrossed

Стар  Hug

Даркан, ти си мама героиня!   bouquet

Рали, количката е страхотна, много слънчеви разходки ви пожелавам с нея!  1stroller

И моята мома е от грухтящите, пъшкащите и мяткащи главата бебчовци ...
Да се похваля, аз след почти двучасово висене в Метро, успях да си взема папмперси от промоцията. Но такава подигравка с клиентите само в България може да се случи....... #2gunfire

# 595

В кошницата ли го возите ? Защото виждам, че основният кош е със чупка ?

В основния кош. Като се сложи зимното чувалче и се изравнява и няма проблем. Чупката е малка, защото е предвидена за новородено  Wink.
Мерси, shomireHug

# 596
Ааа, добре  Grinning !

Аз щото го повозих моя младеж в кошницата днес, пък тез препоръки на ортопедите нещо ме притесняват  Rolling Eyes !
Не знам дали да не взема за 2 месеца един кош за новородено  Thinking !

# 597
  • France-Bulgaria
Здравейте.
Днес ходих при старата си педиатърка,от която бях доволна.И като видя,какво са ни изписали...'онемя' ooooh!
Тя поне ме успокои,че резултатите са нормали,и в някои случаи кърмените бебета били с по-продължителна жълтеница.
Гледаха ни на ехо/ през фонтанелата/ всичко е ок и коремчето погледна и там нещата са ок.
Забрани ми,каквито и да било лекарства- дори капки/гранулки/ против колики.
Препоръча ни само глюкоза 5%  в продължение на 7-10 дни и каза- до 6м само на кърма!Никакви сокчета и пр.
Сега друго ме притеснява,оказа се,че сме с хидроцеле  Sad това е задържане на вода около тестисите.Често се случвало при момченцата.

Стар- мен именно това ме накара да купя коша за новородено.За слингове,защо не погледнеш в ибей?
Днес бяхме на вън от 14-18ч  Simple Smile
Пипиту-страхотни снимки,наистина
са върха!!! Heart Eyes

# 598
охх,това диваненце от 4 часа  не е мигнало,без ръце и цици останах  Crazy Ама смея ли да се оплача,а съм си го помислила и веднага се сещам за Даркан и си замълчавам.Браво на теб Даркан
Стар изцеждам каквато положителна енергия ми е останала и пращам  Peace
 Подозирам я и аз нашата педиатърка че ще иска да се дават рано сокове,ама ще ми мине покрай ушите това.Ще я видим утре де - че сме на контролен преглед
 Още исках да пиша,но ми изчезна от ума

Ефи и как предлага да борим коликите? Добре че си се успокойла поне за резултатите от изследванията

# 599
Момичета, мойта Деа не ми ще циците като е гладна...какво да направя? Дърпа се реве, извива се и като дам шише, смучи  като обезумяла, това днес от 3 часа и сега в 6 тотално ме отряза...незнам как да се боря вече, за да кърмя това чаве?
много съм нещастна...пак се провалям в кърменето, а толкова исках...

Общи условия

Активация на акаунт