Отговори
# 675
  • София
Много благодаря за отговорите, поуспокоих се малко Simple Smile  Hug
Няма да сменям АМ за сега, ще видим как ще продължи с акането.
Пипиту и Андрея пръцка по цял ден  Wink и залъгалката не я признава за нещо, което може да и се напъха в устата, иначе лапа всичко до което се докопа.....

Ника, явно това им е рефлекс и на мен ми е трудно да я убедя, че щом е спала малко, не означава, че трябва с отварянето на очите да яде  newsm78 ( но пък тогава изпива доста вода или чай от копър )

Току що се прибрахме от първата макар и кратка разходка, утре мисля да се завлечем до южния парк и да постоим по-дълго навън, ако има и други мами които ще уползотворят там слънчевото време да свиркат Simple Smile

# 676
Благодаря ви, момичета за комплиментите за Теа  Hug

Ел, ти с тия мераци  май най - добре поне още двама, трима сина да народиш  Peace

mama_widow , не се засягам, но се постарах да дам максимум информация за да може всеки да си прецени  Peace

А за снахата, моля на опашката  Joy

МариЙоооооооУ (да се чете Мяучето), много си убава маааааааа, не се трий! Е, разбила се и Люсиндата е прекрасна, но тя си знае  Heart Eyes

Велв, радвам се, че сте добре. Честита ти половин година брак, дано сте щастливи заедно още поне 100 г.  Simple Smile

Честит рожден ден и на кака Мел   bouquet

# 677
  • София
Баш!  Peace Много е хубава и подробна.

# 678
Ника, 'къв е тоя левент в подписа ти?  Shocked

# 679
  • София
Ника, 'къв е тоя левент в подписа ти?  Shocked
Моят любимец  Heart Eyes
http://www.youtube.com/watch?v=zcZMktkXmXs

# 680
Момичета да ви питам нещо относно прането на бебските дрехИ. Отделно ли ги перете от вашите или заено с тях  newsm78 Аз ги пера отделно, ама...вече хич не ми се пускат по 7 перални на ден...и си мисля голямо лошо ли е ако ги пускам заедно  Confused

# 681
Ясно.  Peace

Теди, аз пера всичко накуп, без да отделям бебешките дрехи.
Така или иначе, използвам един и същи прах и омекотител. Wink

# 682
  • София
Теди, аз също ги пера заедно вече, ай стига му толкоз глезотене на това бебе. Laughing Пера си с Ариел, изобщо не сме купували бебешки прах.

# 683
Цитат
Теди, аз пера всичко накуп, без да отделям бебешките дрехи.
Така или иначе, използвам един и същи прах и омекотител.

Цитат
Теди, аз също ги пера заедно вече, ай стига му толкоз глезотене на това бебе.

Бравос, ей така много добре ми се получиии, ай ся да перем тогава  wash

# 684
ДД Hug
Въпреки хубавото време и днес не можах да изляза на разходка и ми е нервнооо Outta Joint
Шаманке гледам че си тук,имам питане,по колко минути трябва да се държи лапето на двете гърди по отделно,аз я държа по 10 минути на всяка гърда,но тъй като много повръщаме,сега ги намалих на по 7,или при всеки е индивидуално?
Отивам да ви четаа

# 685
  • offshore & overseas
Момичета, благодаря за ведрите коментари! Grinning Сложила съм единствените 2 снимки, на които не личи много колко съм запусната. Embarassed

Люси е одрала кожата на таткА си действително, не само на снимките. А аз си мислех, че Калина прилича на него. Thinking Може би в крайна сметка и двете приличат, но по различен начин.

Теди, и аз пера всичко заедно, само за мъжовите чорапи се замислям. Laughing

Никич, готин е пича и сладкогласен като славей, бее! Аз нали споменах преди време, че Халюша го нарече "моят тати", ама мечтай си (навярно асоциацията идва от брадите Joy) Не че Лъвю ми е лош, де, ние по хубост сме се взели... освен по любоФФФ. hahaha

Лелеее, ако знаете каква ирония на съдбата, направо не е истина! От няколко дена насам се колебая дали е така, но днес вече установих със сигурност, че Люската има къса горна юздичка (tight/attached upper lip frenulum) и съм малко смутена. Аз още от болницата се чудех какво точно ми се вижда странно в устничката й, ама трябваше Ники да зачекне темата, та да се вгледам и да вдЕна. #Silly

Сега си обяснявам защо малко трудно засука (неочаквано за мен предвид каква пиявица беше сестра й), както и защо лесно изпуска, а и трудно захваща от легнало положение -- все големи мъки за мен, защото непрекъснато трябва да придържам и да бутам цица обратно. Предполагам, че с времето тези положения ще се оправят и тя съвсем съзнателно ще се нагоди към мойте дадености, даже вече май има напредък, но е трудно и странно от моя гл.т. Не мога дори да заключа, че не знам какво да правя.

Е, те това е сега, имам си храна за размисъл. Thinking

Ей, все забравям: специално ЧЕСТИТО на Велви за тяхната половин годишнина (макар че си е цял целеничък повод за празник). Обичайте се, чеда мои и не забравяйте често да си го повтаряте!!

Последна редакция: пт, 19 мар 2010, 17:33 от Мяуче

# 686
  • София
Мяу, ша са сватосваме, то се видя - и дефектите им еднакви. Joy Макс и по-зле от Бо, защото дори и биба не смуче като хората - постоянно я изпуска и реве за нея. Явно тоз дефект е силно подценяван.
Бо се напикал в двора на градината. Shocked Сега се чудя да го натупам ли или не. Thinking

# 687
megelina , за да не се храни бебето предимно с предно мляко, добре е да изсуче хубаво първата гърда преди евентуално да предложиш и втората. Това, уви става за различно време при различните бебета. За това най - удачно би било да оставиш бебето да суче докато само пусне гърдата (доволно и с физиономия на пиян моряк, както пишеше в една статия), тогава я вдигнеш да оригне, ако е още будна или да я оставиш да си спи, ако е заспала. Можеш да смениш пелената и после, ако прецениш да предложиш и втората гърда, ако иска ще суче. Може и да не го правиш, ако бебето се наяжда от едната гърда. Друг показател, че е изсукало добре гърдата е усещането за омекване. Но предвид това, че от един момент на татък гърдите като усещане са си меки, това може да не се усеща особено лесно.

Ника, Мяу, аз като виден хипохондрик ще взема и аз да я диагностицирам Теата  Rolling Eyes Но обещавам преди това да прочета подробно. До тук само за къса долна юздичка съм проверявала, но за щастие е ок  Peace

# 688
Здравейте на всички!
И ние хъркаме и грухтим, имаме си колики!
Днес направихме и първото излизане с количката, въпреки всички упреци,че още ни е рано!
Ето един линк с гимнастика за бебоците :
http://www.bg-mamma.com/?action=article;id=474
Дано ви е от полза!
Спокойна вечер на всички мами!javascript:void(0);

# 689
Честит Рожден Ден на Мелис , да е жива и здрава  Hug !

Велв, честито и на вас , да сте много щастливи  Grinning !

Мяу, махна ли снимките ??? Аз нищо не видях   Tired .....

Шамане, пуснах каквото трябваше, където трябваше  Flutter !

Общи условия

Активация на акаунт