Да разрешим една загадка с пакетчета семки

• 29 702
  • 379
  •   1
Отговори
# 315
Аз ви предлагам да идем за "изпушим" по една цигара пред дома на авторката в знак на протест от липсата й в темата.  Mr. Green А едновременно с това ще направим оглед на местопоставянето на семките.
Снощи сънувах разрешението на мистерията. И като се събудих, го забравих!
Сега цял ден се мъча да се сетя!  hahaha

# 316
Алекс, марш да спиш с лист и химикал на нощното шкафче, диктофон или каквото там се сетиш и сепнеш ли се на сън, почваш да записваш  Mr. Green
А блока на авторката ще го познаете по семките, сега вече ме хвана яд `що не живея в С-я и аз щях да дойда  hahaha ама няма да пуша!

# 317
Стига бе, тези семки заформиха 22 страници, а май се очертава и продължение. Нямя ли кой да викне я Грисъм, я Хорейшио? Да дойдат с мобилните лаборатории и да можем да спим спокойно Peace

# 318
  • Sofia
Щом авторката мълчи толкова време май не и е чиста работата. Да не би тя да оставя семките като сигнал за някого, а да се ядосва, че мъжа и ги изхвърля и я вкарва в разход  Joy Joy Joy

# 319
Не си губих времето да търся семки в пакетче с папагал, а си купих насипни. Ах, как обичам да чопля пред компа ! Много цапам, ама и голяма скорост развивам- като ярмомелка съм.
Мисля, че това е работа на някоя бабета. Един вид "раздаване за помен".  Някой  близък /дядото примерно/ е обичал като нас да чопли семки и сега тя му оставя да си има и за из път...

# 320
М... му стара, страшна реклама се получи  Mr. Green
Ако това е била целта, евала   hahaha

# 321
Дебелее се от семки,дайте да преместим темата в диетите,че не  ми стават дънките вече hahaha!

# 322
Записвам се, много ми стана любопитно  smile3530 Версията за дрога ми се струва най-вероятна.

# 323
Мен пък дрогаа ми се струва малко верочна, защото 1) прекалено явно е оставено пакетчето и 2) то е затворено  Thinking

# 324
А какъв е проблемът да се отвори едно пакетче, да се скрият вътре няколко дози и пак да се запечата?
Не ми допада тази версия, но пък обяснява идеално изчезванията на авторката на темата. Mr. Green

# 325
                       Малеее, не изядохте ли тези семки накрая ?
                Авторката липсва , а семките останаха ...... newsm78
                Монк може да ви завиди  Mr. Green
                  На пързалка ми прилича  ooooh!
                    И на въдица за лапни-шарани  Twisted Evil
            Как` Сийке , не вярвам, че някой дилър е толкоз луд, че да си хвърли "стоката" пред входа .
                 И да мине авторката и да му я изхвърли  Joy
               После чии уши ще режат? Banghead

Последна редакция: нд, 21 мар 2010, 22:41 от marie_66

# 326
Мен пък дрогаа ми се струва малко верочна, защото 1) прекалено явно е оставено пакетчето и 2) то е затворено  Thinking

Нали не мислиш,че всъщност дрогата е вътре в самото пакетче? Peace
Така вероятността да попадне не у когото трябва е доста вероятна.  Shocked

Пакетчето семки най-вероятно е сигналът,че дрогата е еди-къде си(това предполага предварителна уговорка
 къде да се остави самата дрога-например върху най-дясната част на пощенските кутии най-горе-леле това сега ми хрумна,
авторката ако чете да провери при следващото появяване на семките,има ли някое пакетче оставено бърху пощенските кутии,
аз например не съм от най-високите и дори не мога да достигна до там,но нищо чудно и така да е,
все пак кой би се сетил да търси нещо там някъде горе.)Зависи и дали са разположени така както си мисля аз,защото в нашия вход например
са на около 1.90 м най-високите,но има входове,където са разположени по друг начин.

# 327
h_o_p_e  а тогава защо има по 2  пакетчета newsm78

Само да изясним- пакетчетата кога пак се появяват, след като авторката ги изхвърли или периодично се сменят Thinking

Оххх така ми се ще да монтирам една камера на този вход Tired  Laughing

# 328
  • София
Добре де, авторката гледам, че влиза във форума, що си мълчи  Crossing Arms Взе да става съмнителна цялата работа...

# 329
Ами и тя се чуди,какво си мислите,не и е лесно и на нея щом цяла тема пусна тука да се чудим толкова хора... Joy
Пък и ние нали искаме да и помогнем. Peace

Ibsena и аз не знам защо,пак нещо знаково е,ама какво е то,в това е въпросът?

Последна редакция: нд, 21 мар 2010, 23:17 от h_o_p_e

Общи условия

Активация на акаунт