Да разрешим една загадка с пакетчета семки

• 30 268
  • 379
  •   1
Отговори
# 60
                       Rolling Eyes Thinking

# 61
# 62
Четох, четох и май никоя идея не ми се струва логична - някой си да изхвърлял пакетчетата? Защо не направо на боклука?
Маркиране на апартамент за обир - каква точно е идеята тук?!  Rolling Eyes
Тайни знаци между любовници - много тайни, няма що, целият вход разбира...
Магия - това пък не ми се коментира изобщо...

# 63
щом е от около 5-6 месеца  newsm78 ако беше маркировка за обир да беше изпищял някой от входа вече...

# 64
Много странно.  newsm78

# 65
Може някой съсед или деца от блока да си прави шега по този начин , оставяйки "мистериозни" пакетчета семки и да ви гледат реакциите , или прости искат да всеят малко смут в иначе кроткия ви жилищен блок. Thinking

# 66
Може някой съсед или деца от блока да си прави шега по този начин , оставяйки "мистериозни" пакетчета семки и да ви гледат реакциите , или прости искат да всеят малко смут в иначе кроткия ви жилищен блок. Thinking

Егати ебавката 6 месеца (от момента, в който авторката е забелязала). Трябва да си тотално луд, че да не ти писне!  Thinking  Едва ли някое дете 6 месеца ще се занимава с това и то периодично и стриктно. Обикновено им писва на 2рата седмица!  Thinking

# 67
Това наистина е много странно, ако в моя вход се случваше нещо такова щях да се поболея 6 месеца да не разбера какво става  Joy Ще следя с интерес

# 68
  • Монреал
И на мен ми стана интересно...

Ето това ми се струва най-разумното предложение за сега:
Поразгледай будките наоколо за този "артикул" и ако се продава може да разбереш,кой им е фен!/кой най-често купува/

# 69
И на мен ми стана интересно...

# 70
Нямам такава фантазия, за да реша загадката. Преди няколко години имах такава, свързана с посегателство върху домът ни и все още ме тревожи, че не схванах смисъла.

# 71
Може невярна съпруга да маркира кога съпругът й го няма, а посланието й към любовника гласи: "Ела, пиле, да хапнеш едни семки" Mr. Green

# 72
А може би е просто реклама на фирмата, която произвежда ядките и семките. Simple Smile

При нас оставят пакетчета котешка храна във входа и нагоре по етажите, така че има смисъл.

# 73
Някоя съседка проституира. Клиентът намира входа и етажа чрез пакетчетата. Взима ги когато отива у тях, а тя после ги връща по местата им, за да се ориентира следващият клиент.
Използват пакетчета семки, защото е ефтинджос, а и избягва дрънченето по домофона... където може да стане засечка и съседите да разберат какви ги върши.

# 74
А това с тиквените семки означава, че е вдигнала цената.

Общи условия

Активация на акаунт