Уред за сушене на плодове и зеленчуци

• 296 708
  • 871
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Аз смятам да ги направя с чесън, а босилекът да е пресен. Ще станат великолепни под формата на хапки с прясна моцарела. Или пък в сандвич - филийка, намазана с песто, дебел резен прясна моцарела, две листа босилек и сушените чеснови домати.

Тюх, устата ми се напълни със слюнка!
[/b]

То и на мен така, както си го описала  Mr. Green

sisitons, благодаря още веднъж   bouquet

# 436
Oх, моята свекърва прави домашно сирене , прясно, не ти трябва моцарела и сега за празника с тези доматки, добре, че бях скрила един буркан Joy. Но и повода си струваше сина ми стана на 25 Heart Eyes.

# 437
Здравейте,момичета.Бихте ли споделил марки Дехидрататори-нужно ли е да има таймер,видях ,че има и различни технологии в Ибей и Амазон-с вентилатор отзад или отдолу?Благодаря.

# 438
Девета, зависи кой ти е финансовият диапазон.

Най-добре е дехидраторът да е със задни вентилатори, с тавички, които да могат да се вадят лесно и по единично, с прозрачна вратичка и с таймер.

# 439
По-скоро ми е проблем мястото.Дали има комбинация фурна и дехидрататор.Седоната ми идва като самостоятелна малко голяма .Чудех се за нещо подобно://www.ebay.co.uk/itm/8-TRAY-FOOD-DRYER-DEHYDRATOR-TIMER-PRESERVE-COMMERCIAL-DRYER-Brand-New

# 440
Не ми е известно да има комбинация между фурна и дехидратор.

Моделът, който си показала е на неясна фирма, следователно няма как да знаеш дали уредът е добър.

Нито можеш да знаеш към кого да се обърнеш, ако възникне дефект или повреда.

Няма и размери, така че не може да се каже с точност дали въпросният дехидратор е по-малък от "Седона". На мен лично ми изглежда по-обемист, защото разстоянието между тавичките ми се струва по-голямо.

# 441
Девета,
виж в гугъл: здрав живот, онлайн магазина им.
Виж и условията им свързани с пазаруването от магазина. Аз не четох, тъй като не ме интересува.
Продават дехидратори: Седона 910лв; Екскалибур - 4 разновидности; най-евтиният е 390лв.

# 442
 Фея Кръстница ,дай ми пример за модел дето покрива тези изисквания моля.

# 443
Фея Кръстница ,дай ми пример за модел дето покрива тези изисквания моля.

Sedona Ползвам такъв от доста време - страхотен е.

# 444
  • У дома
Фея, от този сайт ли го взема? Харесах си семената за кълнове и моля за мнение за самия сайт.

# 445
Tribest са си съвсем легална и чудесна марка. Ползвам два техни уреда (Sedona и YoLife нагревател за квасене на мляко) и съм напълно доволна от качеството. Сайтът им е читав.

Ако искаш семена, виж какво предлага Sproutman. Има убийствено разнообразие. Аз от него си взимам.

# 446
Благодаря Фея Кръстница   bouquet,този уред ми изглежда доста професионален, но при мен има дефицит на място и ми трябва нещо по-компактно. От сайт не съм пазарувала,нещо приемливо от магазин тук.
 Вярвам ,че е добър но за момента не мога да отделя толкова пари за такъв уред.

# 447
ами има такива уреди из магазините. потърси и избери според устройващата те цена

# 448
Това го знам ,интересува ме марка и модел ,която да отговаря на изискванията и да изпробвана от някой тук.Нали затова са форумите за споделяне на опит ,а не за злостни забележки мили ми Бонго.

# 449
по-добре е да си избереш 2-3 модела и да питаш конкретно за тях. никой не ти знае критерийте. предложиха ти един модел - скъпа ти е. ац ще ти предложа най-евтиния модел. тогава друг кусур ще намериш. за това ти си избери  и попитай,  както го правят мнозина в този форум.

Общи условия

Активация на акаунт