Майкъл Джаксън - Leave me alone / Оставете ме на мира

• 33 454
  • 663
  •   1
Отговори
# 405
9 месеца без Майкъл Flowers Rose Flowers RoseОбичам те!Ужасно много ми липсваш! smile3518 Weary

http://www.vbox7.com/play:5e0adc2e

# 406
Майкъл,мина още един месец без теб....Винаги ще ни липсваш!

# 407

Излиза,че Ранди Филипс и Томе имат дългогодишно познанство.Томе бил женен за сестрата на Филипс Thinking.Аз продължавам да се съмнявам в този човек,отвътре ме изяжда това,че той остава встрани от всичко - и от медиите и от разследването.И не мога да разбера защо след като Майкъл на 5 май е написал писмо в което уволнява Томе,той беше до Джърмейн на пресконференцията когато обявиха,че Майкъл е починал.Нима Джърмейн не е знаел за притесненията на Майкъл относно Томе,и за документа с който го освобождава Confused.Не вярвам,и се чудя защо не се разследва този човек,и защо не се коментира в медиите за него?
Имам и едни други разсъждения,но тях друг път ще ги споделя. Tired

# 408
9 месеца  smile3518 Flowers Rose Flowers Rose

# 409
http://articles.latimes.com/2009/aug/07/local/me-jackson-insurance7
и това е много интересно,много странни застраховки Confused

# 410
# 411
March 24, 2010, (Splash News) - Hollywood actor Wesley Snipes has revealed that he once walked the streets of Harlem, in New York, holding Michael Jackson's hand because the King of Pop was scared.

The Blade actor, 47, who is reportedly facing a prison sentence for tax fraud, made his comments in US GQ.

Snipes appeared with Jackson in the singer's video Bad, which was filmed in Harlem in 1987 and directed by Martin Scorsese.

Snipes said: "I think Michael was a little scared being in Harlem."

Asked how Jackson showed his fear, Snipes said: "Well, we held hands.

"We were holding hands walking down the street.

"I was like, 'Hang in there, Michael. Don't worry about it, brother - I got you'. I went from being the actor in the scene with him to bodyguarding [sic] him."

He added: "People were calling out his name - some favorably, some not so favorably… Yelling it across the street. And he's hearing this… "And he turned to me, and he says, 'Are you scared?'… "I was like, 'Nah, Mike. I grew up here. This is all good. Are you scared?' "He was like, 'Yeah a little.'"

http://www.sawfnews.com/Gossip/63220.aspx

# 412
  • Варна

Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyesтази снимка...,оказва се,че е фалшива

Би ли обяснила по - хубаво, защо е фалшива.. от къде разбра.. Да ми разясниш малко повече : ))

9 месеца... Тея дни пак ми е една такова тъпо и безразлично и имам да уча толкова много, някак си не мога да справя с нищо.. и то пак точно покрай 25-ти. Каква случайност...

# 413
  • BG

minka1 , чела съм, че е защото надписът зад него не се вижда между краката му.....

# 414
  • BG

Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose  9  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 415

Излиза,че Ранди Филипс и Томе имат дългогодишно познанство.Томе бил женен за сестрата на Филипс Thinking.Аз продължавам да се съмнявам в този човек,отвътре ме изяжда това,че той остава встрани от всичко - и от медиите и от разследването.И не мога да разбера защо след като Майкъл на 5 май е написал писмо в което уволнява Томе,той беше до Джърмейн на пресконференцията когато обявиха,че Майкъл е починал.Нима Джърмейн не е знаел за притесненията на Майкъл относно Томе,и за документа с който го освобождава Confused.Не вярвам,и се чудя защо не се разследва този човек,и защо не се коментира в медиите за него?
Имам и едни други разсъждения,но тях друг път ще ги споделя. Tired

А защо не погледнат по-надълбоко...например Джърмейн?

# 416
Всички сме го гледали вече, но все пак...Да се помолим за децата на Майкъл.

http://www.youtube.com/watch?v=GrKWpCYa_IM&feature=related

# 417
Майкъл, обичам те.

Все си мисля, че Джърмейн стои зад всичко.
Много ми прилича на ситуацията от филма Бодигард- където сестрата беше направила атентант.

# 418
Всички сме го гледали вече, но все пак...Да се помолим за децата на Майкъл.

http://www.youtube.com/watch?v=GrKWpCYa_IM&feature=related

Толкова е тъжно cry cry cry cry cry cry cry cry cry cry

# 419
Цитат
Излиза,че Ранди Филипс и Томе имат дългогодишно познанство.Томе бил женен за сестрата на Филипс .Аз продължавам да се съмнявам в този човек,отвътре ме изяжда това,че той остава встрани от всичко - и от медиите и от разследването.И не мога да разбера защо след като Майкъл на 5 май е написал писмо в което уволнява Томе,той беше до Джърмейн на пресконференцията когато обявиха,че Майкъл е починал.Нима Джърмейн не е знаел за притесненията на Майкъл относно Томе,и за документа с който го освобождава .Не вярвам,и се чудя защо не се разследва този човек,и защо не се коментира в медиите за него?
Имам и едни други разсъждения,но тях друг път ще ги споделя.

Gita нали съвсем скоро гледахме тук във форума видео посветено изцяло на Томе, какъв е, разни съмнения около особата му,кометират го и в други медии. Валя постна радио разговор, в който също се споменаваше.

Общи условия

Активация на акаунт