Майкъл Джаксън - Leave me alone / Оставете ме на мира

• 33 082
  • 663
  •   1
Отговори
# 600
Момичетаааа, липсвате ми!!!Нямам никакво време да седя и да пиша. Дадох малката на ясла и сега почвам работа, ще ми е голям зор...Мисля за вас всеки ден. Обичам ви много!Обичам те Майкъл!
Искам да мога и аз да дам нещо на темата,но наистина не успявам да се справя с ежедневието и темата ми остана на заден план. Не съм забравила за вас, да знаете.Чета ви на крак!Благодаря на Коко за страхотното радио и за предстоящите партита!!!Коко, споко, драми има на всякъде, не се кахъри. Стой при нас и ще се чувстваш добре, гарантирам  Peace
Това е от мен за сега. Не се отказвайте,пишете когато имате време. Без вас не знам за къде съм!Целувам ви всички, майкълки!!!

# 601
Аз още не съм я чела, дано е направена добре, който пръв я прочете може да каже дали става преводът, но все пак някой се е трудил Heart Eyes

lenitta  Hug покрай наближаващите светли празници всички ще сме малко повечко заети, успех с работата

# 602
  • BG

lenitta , успех в работата! След време ще влезеш в релси и ще смогваш да си навсякъде, включително и тук!
Сега е важно да се поотърсиш от майчинството и да се освежиш ! И ние мислим за теб и ни липсваш!  Hug

# 603
 Здравейте ,от днес до началото на следващото парти,което ще се проведе на 9ти април(петък) най вероятно
Стартираме класация за любима песен на Майкъл която ще бъде и хит на уикенда
За целта от днес до 9ти напишете заглавието на песента която ви е фаворит и желаете да заеме челната позиция
Как ще бъдат класирани песните
Да речем от 20 фенове 15 твърдят че тяхната песен е :Bad съответно тя ще спечели 1во място
Така тази песен ще стане хит на уикенда, и ще бъде пускана на всеки кръгъл час на вълните на Итало денс радио непосредственно след края на партито в двата почивни дни на уикенда
Това е започвайте да давате вашите предложения

newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm10 newsm10

# 604
С къдрици, без къдрици всякак го харесвам. Само да е сред нас.

# 605
  • Linz
lenitta, успех с новата работа Hug

Любима песен на Майкъл? Тук вече съм много затруднена Thinking

# 606
Ха, аз пък гласувах веднага Laughing Laughing Laughing

Ма той си ни е хубав всякак, разбира се, но с къдрички е... newsm76

# 607
И аз съм за къдрици...едни такива закачливо палави са...супер! Иначе къде да гласуваме? В сайта на радиото ли?  bouquet

# 608
Ами  newsm78 аз гласувах на сайта в чата, да каже Дж. Коко, не е поставил анкета, сбоден избор имаме

мммм...да къдричките му са точно такива Kissing Heart  Laughing

# 609
  • Варна
Малеее тази тема се движи светкавично бързо... 41 страници ooooh! Сега е моментът да попитам, кой ще прави следващата?  newsm78

Аз също харесвам Майкъл повече с къдрици, безумно хубав е  Sunglasses

Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 01 апр 2010, 08:56 от minka1

# 610
http://vbox7.com/play:42ea6d37 Майкьл С Карлос Сантана Give in to me

# 611
# 612

Група от най-верните фенове на Майкъл са събрали  $ 1250 да финансират полет с надпис - искаме справедливост за Майкъл ....в дните когато ще заседава съдът за обвинението на д-р Мъри.
Изпратили са снимка-фотошоп как ще изглежда това.Същата група са събрали средства да закупят подарък изненада за Парис която следващата седмица става на 12години.

http://www.tmz.com/category/michael-jackson/

# 613
Браво за идеята с полета! Феновете на Майки са уникални!

# 614
Момичета предложенията ги давайте тук за да се вижда от всички и че вота е действителен
Ежедневно  ще ви поствам развитието, нещата за сега седят така :

1 глас за :THEY DON'T REALLY CARE ABOUT US
 shine_day: е гласувала в сайта на радиото за:WHAT MORE CAN I GIVE  зачита се Simple Smile
 Lenitta: е гласувала в сайта на радиото за:Fall Again зачита се Simple Smile
Това е картинката за момента още веднъж ви казвам гласувайте си тук по лесно е някък си
Аз нямам право на участие това ще е така и занапред
  newsm44 newsm44 newsm44

Общи условия

Активация на акаунт