Майкъл Джаксън - Leave me alone / Оставете ме на мира

• 33 454
  • 663
  •   1
Отговори
# 195
  • Linz
Несъмнено Майкъл е бил неудобен за много хора в музикалната индустрия. Безскруполни хора, които не биха се спряли пред нищо, преследвайки интересите си. Когато са замесени пари (в случая- наистина много пари) човешкият живот няма стойност.
Но че Джърмейн би навредил умишлено на брат си отказвам да го повярвам. Мисля, че той по-скоро несъзнателно е бил въвлечен, използвали са го.
Както и да, истината няма да излезе на бял свят- няма кой да го допусне.

# 196
Малко извън темата. Сега чета книгата на Катрин и тя пише, че нейния баща се е казвал Принс. Дали Майкъл не е кръстил децата си на него?

# 197
Несъмнено Майкъл е бил неудобен за много хора в музикалната индустрия. Безскруполни хора, които не биха се спряли пред нищо, преследвайки интересите си. Когато са замесени пари (в случая- наистина много пари) човешкият живот няма стойност.
Но че Джърмейн би навредил умишлено на брат си отказвам да го повярвам. Мисля, че той по-скоро несъзнателно е бил въвлечен, използвали са го.
Както и да, истината няма да излезе на бял свят- няма кой да го допусне.

Аз също не смятам, че собственият брат на Майкъл умишлено ще го убие, дори изобщо, а и все пак той го е познавал от малък, знаел е що за човек е брат му и е преживял по някакъв начин всичко лошо, което се случи с Майкъл, не мисля, че е искал да бъде на негово място, ни най-малко Sad

lenitta, може да е кръстил децата си на него особено, ако е бил добър човек Flutter като прочетеш какъв е бил може да споделиш, ако искаш би било интересно

# 198
  • Варна
Малко извън темата. Сега чета книгата на Катрин и тя пише, че нейния баща се е казвал Принс. Дали Майкъл не е кръстил децата си на него?

Хм, възможно е. Но според мен - Принс - Принц...
Нали е искал да кръсти и Парис Принцес / Принцеса / но Деби не е съгласия и заради това е Парис...
Но теооритически може и заради бащата да е.

Ох, книгата за Майкъл  в кой град се прави? Много много ми е интересно какви са посланията, които са открили ии кой е неиздаваният албум и т.н.  Peace Hug

Последна редакция: чт, 18 мар 2010, 16:28 от minka1

# 199
"-Чага-чага-иик!Чага-чага-иик!Чага-чага-иик!- така пееше моята стара пералня. Веднъж, изправена пред нея, проверявах натоварването и и като се обърнах, видях зад себе си Майкъл, който беше на година и половина, почти скрил се под полата ми, с биберон в ръка.Той танцуваше, облечен в ританки, под звуците на пералната машина. Тогава за пръв път си помислих, че Майкъл е нестандартно дете."

"Черно и бяло", Катрин Джаксън

# 200
  • 7800
За очакващите книгата с песни ето отговор от момичетата,които работят по нея:
...

10х   bouquet

# 201
Явно съм пропуснала нещо- как се казва книгата на Катрин?
Не знаех, че вече е излязла. И каква е таз друга книга за Майкъл с тайня албум?  Thinking

# 202
"-Чага-чага-иик!Чага-чага-иик!Чага-чага-иик!- така пееше моята стара пералня. Веднъж, изправена пред нея, проверявах натоварването и и като се обърнах, видях зад себе си Майкъл, който беше на година и половина, почти скрил се под полата ми, с биберон в ръка.Той танцуваше, облечен в ританки, под звуците на пералната машина. Тогава за пръв път си помислих, че Майкъл е нестандартно дете."

"Черно и бяло", Катрин Джаксън
  Laughing Joy Laughing усещал е ритъма и музиката във всичко. Те малките бебета обичат разни звуци Simple Smile

Vanesa77, поствам отговора, който ми даде Gita за книгата 2-рата и аз не знаех
"Тази книга ще съдържа приводи на всички песни на Майкъл.Имай предвид около 300,както и интересни обстоятелства около написването ими и друга информация.Всяка страница ще бъде със снимка.Идеята беше на едно от нашите момичета,която си правеше за себе си нещо такова с фотошоп,но прерасна в това да се направи книга.Момичетата се наеха да я направят и разпространят за всички желаещи,като няма да се пуска на пазара,а цената и ще бъде толкова колкото излиза в печатницата без никаква надценка.Ще бъде страхотна,от всички форуми са заявили бройки вече.Трябва да се свържеш с момичетата и да заявиш и своята бройка,ако я искаш"

А как може да се свържем с тези момичета?

# 203
lenitta ,тази книга на Катрин на български език ли е ?
В доста по-стари теми има информация за книгата с песните.Група момичета се нагърбиха с тежката задача да преведат всички песни на Майкъл на български език и да подготвят книга която ще бъде отпечатана само в толкова бройки в колкото желаещи се запишат.Не се издава официално и те не печелят абсолютно нищо от труда си/макар ,че е редно.../.Ще се плаща на цената на която я изкарат от печатницата.Ще има и снимки.Сега са решили да я разширят с още допълнителни материали което е супер идея.Бяха публикували и снимка на първата страница.....страхотно оформление!Естествено във форума хора всякакви ...доволни ,недоволни с други идеи за цвят и форма и.....така се разпали такъв глупав скандал,че момичетата бяха на път да се откажат.Аз лично много се радвам ,че въпреки нападките те продължиха да работят по книгата и такава ще има ....за което дълбок поклон пред тях от мен! Heart Eyes

Последна редакция: чт, 18 мар 2010, 17:25 от kati-p

# 204
  • BG
Аби и аз съм на това мнение, но много се надявам, че може и да са му "помогнали да се оттегли", а не да си "отиде от този свят".
[/quote]

smile3521 newsm10 smile3521 newsm10

# 205
# 206
  • BG

MJ and Janet

# 207
  • BG

Michael Attends the 44th Annual United Negro College Fund Awards in New York, March 10, 1988.
Michael received an honorary doctor of Humane Letters degree from the college.

# 208
Здравейте,момичета! Нито за момент не съм се съмнявала, че на Майкъл му е "помогнато" да си отиде от този свят. За мен винаги е било сигурно, че всичко започва и свършва с тези 50 концерта. Беше пределно ясно, че той не е в състояние да ги направи. Имайки предвид обаче колко пари са вложени в тях...е,хора са убивани и за доста по-малки суми. Интересно е лично за мен, дали тези концерти не са просто замисъл и повод да се стигне до това, което е била всъщност целта - ликвидация. Но едва ли някога ще го разберем това.
Колкото до дисковете. Нека не забравяме, че децата на Майкъл получават приходи от тези дискове и в общи линии това е над всичко.

Аби,това все едно съм го написала аз,абсолютно сигурна съм,че точно това е истината и по тази причина никога няма да разберем кой е виновният.

# 209
Уау, момичета - коло е дръпнала темата  Hug

Аз най-после съм готова с презентацията. Обаче как да я кача?

Общи условия

Активация на акаунт