® E-bay - тема 49

• 38 067
  • 790
  •   1
Отговори
# 540
  • varna
Има ли някакъв срок, в който трябва да дам фидбек на продавача, защото аз чакам да дойде стоката и тогава връщам мнение?
до 60дни от търга можеш да поставиш фийдбек-до тогава се задържа обявата в спечелени в акаунта ти.слагането на фийдбек не е задължително,а пожелателно.необръщайте внимание на досадни продавачи изискващи да им поставите фийдбек.слагането на фийдбек е да се направи след като сте получили и достатъчно добре сте огледали продукта който сте закупили,защото веднъж оставен фийдбека неможе да се променя. Peace
 и аз да се похваля:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2505863 … ame=STRK:MEWNX:IT
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?VISuperSize&item=140385982925
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?VISuperSize&item=330407726398
и да се похваля и сина ми какво си е купил човека сам Simple Smile - кола червено венто,влязал си човека  в другия ми акаунт(понеже ми излиза автоматично на пцто) и си играл за колата човека спечелил я,е той единствен наддал за нея.днска си гледам пощата някакви ми пишат на немски кога ще сключваме сделката,купила съм си колата-чакали ме.помислих че си правят майтап нещо или че са объркали.аз този акаунт не съм го ползвала от месеци.викам си чакай да вляза да видя какво става и гледам там имам да плащам нещо-колата.отначало помислих че някой ми е хакнал акаунта,но като седнах после на другото пц,защото сме с няколко вкъщи и сина ми щъка на всички ,намерих страницата с обявата.писах на продавача да развалим сделката,той пък се оказа свестен веднага я развалихме.та отсега нататък ще направя отделен акаунт(на компютъра де ,не в ибей Simple Smile на сина ми с ограничения за сайтовете,защото голям хакер ми се очертава да стане(да ми е  жив и здрав)-днеска я купи,утре ще я плати с пейпал и дупе да ми е яко.

Последна редакция: сб, 20 мар 2010, 01:13 от tina77

# 541
Възможно ли е тъй като има виртуална кредитна карта и си превеждам пари сега към нея да не ги отразява парите  newsm78Ще опитам още веднъж и ако не стане и утре е ден Laughing

Arven, точно това е проблема  Peace
И аз съм с виртуална и превеждам парите в нея поне 2 часа предварително... особено вечер и почивните дни не се актуализират навреме транзакциите.
Изчакай до утре, най-добре  Peace
Проблемът се оправи Peace Още веднъж ми се случва така, но не ми даде тогава да завърша плащането, а сега всичко уж точно и накрая пак имам да плащам един артикул  ooooh! Вече ще знам
Ето това трябваше да плащам за малкия

# 542
да ви питам,какво означава ex-demo става въпрос за фотоапарат,получих пакетче в пощ. си кутия от Китай пуснато на 12.01. бях го отписала вече,странното ми е друго,пощенското клеймо е от 10.03,а аз го получавам на 19,тези пощи работят по-бавно и от охлюви явно  ooooh!

# 543
да ви питам,какво означава ex-demo става въпрос за фотоапарат,получих пакетче в пощ. си кутия от Китай пуснато на 12.01. бях го отписала вече,странното ми е друго,пощенското клеймо е от 10.03,а аз го получавам на 19,тези пощи работят по-бавно и от охлюви явно  ooooh!
ex-demo продукт означава, че това е бил продукт от дисплея в даден магазин и клиентите са го изпробвали (  в общия случай всеки го  е бъзикал, особенно деца)

# 544
Получих вчера пакетче от Китай с една мемори кард, което беше платено някъде края на ноември 2оо9, 3 месеца и половина път  Shocked

# 545
  • Сливен
Момичета правилно ли съм разбрала, че даденото нещо се изпраща с препоръчана поща, т.е. има номер за проследяване и минимален риск от загубване - Royal Mail 1st Class Recorded или е по удачно и сигурно да помоля за Royal Mail Special Delivery

Последна редакция: сб, 20 мар 2010, 10:42 от ninabo

# 546
Моля ви да ми обясните как се постъпва при следната ситуация.

1.Спечелвам търг, който няма доставка до България - дала съм английски адрес.
2.В това време искам да купя нещо, което пък има доставка до България, но в този случай трябва да сменя адреса с български.
Въпросите ми са:
1.Колко време му трябва на продавача, за да ми види адреса и да си го сменя после с български, заради другата  покупка?
2.Как да действам в този случай, при положение, че офертите им изтичат в рамките на няколко часа?

Разчитам на всякакви съвети, да не се оплета съвсем.

# 547
Има ли някакъв срок, в който трябва да дам фидбек на продавача, защото аз чакам да дойде стоката и тогава връщам мнение?
до 60дни от търга можеш да поставиш фийдбек-до тогава се задържа обявата в спечелени в акаунта ти.слагането на фийдбек не е задължително,а пожелателно.необръщайте внимание на досадни продавачи изискващи да им поставите фийдбек.слагането на фийдбек е да се направи след като сте получили и достатъчно добре сте огледали продукта който сте закупили,защото веднъж оставен фийдбека неможе да се променя. Peace

При нас се получи така, защото този е бил някакъв напорист и е почнал да звъни чак по телефона и като никой не е отговорил, го е пуснал за проверка. Ядосах се, че мъжа ми е пуснал положителен фидбек - уж да се размине, но не става. Аз директно бих му шатнала отрицателна оценка. Пуснал е стоката три дена след като е платена и след 3 иска оценка.

# 548
От мен едни съвсем обикновени обувки, за 2.70паунда, нови с кутия. )

обувки

ketti, щом има доставка до БГ си смени адреса и наддавай.
А за другият продавач, плати си първо, за да види че си с английски адрес и после го сменяй и наддавай за другата стока.

# 549
  • Sofia
Mirama, ако това значи, че ги продаваш..

Номер, кожа, височина на тока моля! Simple Smile

# 550
Момичета,помагайте!
Искам да наддавам за нещо ,което не е обявено ,че ще се достави до Бг,но продавача ще го прати,но системата не ме пуща да наддавам.
Какво се прави в такъв случай?

# 551
Моля ви да ми обясните как се постъпва при следната ситуация.

1.Спечелвам търг, който няма доставка до България - дала съм английски адрес.
2.В това време искам да купя нещо, което пък има доставка до България, но в този случай трябва да сменя адреса с български.
Въпросите ми са:
1.Колко време му трябва на продавача, за да ми види адреса и да си го сменя после с български, заради другата  покупка?
2.Как да действам в този случай, при положение, че офертите им изтичат в рамките на няколко часа?

Разчитам на всякакви съвети, да не се оплета съвсем.

Аз изобщо не си сменям регистрационния адрес - винаги е английски. Българският адрес съм го вкарала като postage address, но не е primary.

Ако някой продавач има доставка до България и ме устройва, просто като плащам на страницата със самото плащане избирам адреса, който искам, в случая българския.

# 552
Mirama, ако това значи, че ги продаваш..

Едва ли  hahaha , спечелила ги е за толкова, не ги обявява за продажба на толкова.

# 553
Как да търся карта памет за цифров фотоапарат?  Hug

# 554
Titina   bouquet
И аз си получих пакета от М.транс,отново доволна  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт