® E-bay - тема 49

• 38 072
  • 790
  •   1
Отговори
# 525
Ето я Калина с една от днешните пристигнали придобивки. ))))

Калина с рокля

Супер е и Калина и роклята, и как и стои само Heart Eyes

# 526
Ето я Калина с една от днешните пристигнали придобивки. ))))

Калина с рокля

Супер е и Калина и роклята, и как и стои само Heart Eyes

Мерси. ))))) Роклята и е дългичка, ама не успявам да я снимам цялата, защото тя постоянно подскача и се смее (това е най-новият номер).  Grinning

# 527
Мирама, старохтна е! Аз сега сядам да пиша гневно писмо за обувките. Обаче ако трябва да ги връщам, какво да правя? Ще ми излезне много скъпо до Англия?

Последна редакция: пт, 19 мар 2010, 22:43 от mgizdova

# 528
Мирама, невероятна е малката принцеса. Рокличката  също. Да ти е жива и здрава. Heart Eyes

# 529
Момичета пак имам нижда от вашата помощ Blush

Питах един продавач ,колко ще ми струва комбиниран шипинг за 2 неща и тя ми е отговорила това
hi there,it is £1 extra for bulgaria but i will give you discount for extra items won.the more items won = more discount.happy bidding,kind regards kirsty
Какво ще значи това newsm78
Цената за доставка поотделно на нещата е 2.75.

# 530
Ако единия артикул е  с доставка 2,75, за втория ще е +1. Което значи 3,75 за двете неща.
Ако харесаш още неща от нея ще ти направи отстъпки за повече неща (за доставката само).

spirito85 какъв въпрос зададе точнона продавача?
-Колко ще излезе доставката до Бг, ако ги комбинира? (ако Бг я няма в списъка)
-Колко ще е доставката за двете неща? (Бг си е в списъка)

Последна редакция: пт, 19 мар 2010, 22:24 от firefly...

# 531
Ако единия артикул е  с доставка 2,75, за втория ще е +1. Което значи 3,75 за двете неща.
Ако харесаш още неща от нея ще ти направи отстъпки за повече неща (за доставката само).

Не точно.
3.75 е до БГ за 1 нещо, но ще ти направи отстъпка за допълнителни неща. Колкото повече неща спечелиш, толкова по-голяма отстъпка.

# 532
И аз го разбирам така ,както го е написала firefly...,защото в обявата пише,че доставката за едно нещо е 2.75 newsm78
Оххх според вас как да я питам точно колко пари иска за двете?

# 533
Здравейте! Някой да е купувал слънчеви очила? Дайте ми читав продавач моля, на приемливи цени Praynig

spirito, ако в обявата пише че за едно нещо доставката до БГ е 2,75, то за двете ще е +1, т.е. 3.75, както са ти писали по горе.Ако все пак искаш да се увериш и да питаш, може да и пишеш нещо от сорта: Can you please tell me the exact shipping price for both items: numer........ and number................. Simple Smile

# 534

hi there,it is £1 extra for bulgaria but i will give you discount for extra items won.the more items won = more discount.happy bidding,kind regards kirsty

Точния превод на това е:
здравей, Има допълнително £1 за БЪлгария, но ще ти дам отстъпка за допълнително спечелени неща. Повече спечелени = по-голяма отстъпка

Ако имаш листвана цена  £2.75 то до България доставката ти ще е  £2.75 + £1= £3.75 . Ако спечелиш повече неща ще ти направи отстъпка, но никъде не казва колко ще е отстъпката.

# 535
Много ви благодаря момичета  bouquet

# 536
Имам спешен въпрос:
Спечелих едно екипче за малкия и веднага тръгнах да го плащам. Всичко си мина по план, но като влязох в профила си ми даваше че все още имам да плащам нещото. Опитах пак и ми даде, че не трябва допълнително нищо да плащам. След 2 минути отново минах по този път и отново ми прие плащането, като накрая ми изписа че нямам съответната сума в картата. Като си вляза в и-нет банкирането парите не ми стоят блокирани, но явно ги няма щом не ми позволява да платя пак  newsm78 Нямам имейл за извършено плащане. Получих следното съобщение от Ибей: Sorry, your recent PayPal payment did not go through. As a result, the item(s) below have not received payment.

Please return to eBay to resubmit your payment again
Съобщението го разбирам, но не мога да платя отново защото не ми дава съответната наличност и се опасявам да не си блокирам парите два пъти.
Някой има ли идея какъв е проблема и как да го реша. За първи път ми се случва това Praynig

# 537
Arven да ти кажа, аз преди няколко дни плащах едни обувки.
Платих направо през обявата, после видях, че продавача е пратил с фактурата друг мейл в бележката ордолу. Канселирах плащането, което така или иначе си стоеше с пясъчен часовник.
Платих му със send money на актуалния мейл (акаунт), на пак ми стоеше като неплатено. Пратих ми съобщения да ми даде някакъв друг начин да платя, защото с тези не става. Той ми върна на другия ден, че парите са в акаунта му, въпреки, че на мен все още излизаше като неплатено и аз си ги обелязах като платени.
Свържи се с продавача.

# 538
Ами свързах се с нея и няма проблеми при нея. Казва че не е получила пари съответно. Възможно ли е тъй като има виртуална кредитна карта и си превеждам пари сега към нея да не ги отразява парите  newsm78Ще опитам още веднъж и ако не стане и утре е ден Laughing

# 539
  • Варна
Възможно ли е тъй като има виртуална кредитна карта и си превеждам пари сега към нея да не ги отразява парите  newsm78Ще опитам още веднъж и ако не стане и утре е ден Laughing

Arven, точно това е проблема  Peace
И аз съм с виртуална и превеждам парите в нея поне 2 часа предварително... особено вечер и почивните дни не се актуализират навреме транзакциите.
Изчакай до утре, най-добре  Peace

Общи условия

Активация на акаунт